0 oy
194 göst.
önce Aile kategorisinde (241 puan) tarafından

Dyetsyen cumartesı gel dedı ama ben 2 buçuk kılo aldım:( sebebi dıyetıme uymadım 3 gün falan ve çok kılo aldım geçen hafta tam gıdıyodum tartı bozuldu gelme dedı bu haftada gıtmezsem 2 haftalık tartı hakkım yanacak ben napacam 2 günde gıdermı 2 kılo dersınız çok uzuluyorum

5 Cevaplar

+3 oy
önce (12,350 puan) tarafından
3 gün yiyip nasıl 2.5 kg aldın bacı sen Allah için ne yedin öyle 
önce (2,891 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
önce (12,350 puan) tarafından
Esma balım sen iyi gidiyordun duraksadıysan sistem değiştir öğün atla ya da akşam sadece salata tüket bir hafta kadar yine başlarsın vermeye
Büşra hepimizden canım ❤️
önce (241 puan) tarafından
Gerçekten aldım kızlar bende hayret ettım ertesı gün hemen detoks uyguladım ama asla eksılmedım:(
önce (4,439 puan) tarafından
Büşra mide yanman yokmu kuzu yaaa valla seni yerken görünce gece benim midem yanıyor:))))
önce (50,422 puan) tarafından
nagisim ben hamileyken altinci ayda alti kilo birden almıştım ödem tutmustur vucudu
-Reklam-
0 oy
önce (491 puan) tarafından
Ah ah yanı nasılsa ıkı gün kala dıyet yapar ıkı kılo verırım dıye mı şey ettin üzüldüm dıyet  sıgara gıbı irade ıstıyor gerçekten 
Yok canm ben o kadar almam kılo sandım gram olur sonrada toplarım dedım

Bıde köye falan gıttık orda yemezsem kaynanam dıyor elımde zehır yok dıyor mecbur yedırıyor
0 oy
önce (736 puan) tarafından
Bende diyet yapıyorum 32 kilo verdim.4-5 kilo kaldı hedefe .benze bazen kaçamak yapınca macha çayı var akşam yatmadan ondan içiyorum.sabaha karın agrusiyla kalkıyorum.butun bağırsakların temizleniyor.benm de kilo vermem durmuştu iradem de azaldı.cok oruç borcum var.diyetsyenime oruç tutucam borcum çok ve günler kisayken tutacagm dedim ona göre liste verdi bana.
önce (10,947 puan) tarafından
Spor yaptin mi cnm
önce (736 puan) tarafından
3 çocukla spor yapmam çok zor .arada bir Leslie yapıyordum 15 dklik
0 oy
önce (9,680 puan) tarafından
Aboo 3 gunde boyle kilo aliyosan swn cok tehlikelisin Allah korusun 
Malesef :(
Canim yanlis anlamada bi rahatsizligin mi var 3 5 gunde o kadar kilo almak normal degil tamam alinir da o kadar cok tehlikeli ipin ucunu hic kacirdigin olmuyo mu omrum boyunca diyette mi olcan boyle
Ben kendımı bıldım bılelı boyleyım kan falan verdım hep normal genelde omad dıyetı yaparım normal dıyetler bana kg verdırmez mesela
Ah cok uzuldum yanlis anlama nolur bende alamam mesela asiri istahsizlik var kendimi bildim bileli ve hep zayiftim bu konuda cok hassasim o yuzden srni anliyorum
Bende çok hassasım kılo alnce kendımı kötü hıssedıyorum
Cok hizli aliyosun canim isin cok zor seninki benimkiden de zor Allah yar ve yardimcin olsun InsaAllah saglikli rahat bi omur nasip etsin dua edicemsenin icin
Evet çok hızlı alıyorum ve çok zor verıyorum
0 oy
önce (342 puan) tarafından
2 günde 2 buçuk kilo alamazsınız ödem vardır adet döneminde felansanız ondan olmuş olabilir
Almısım valla gıtmedı kaç gün oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Karcicegi (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.