+1 oy
328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Kızlar bı şişme montum var kapalıyım trenclerimde var ama bn onu seviyorum neyse dün giydim disari çıktık diyo senin üstün yokmu  üşüyo gibi duruyorsun diyo ( tam olarak hatırlamıyorum n dedini yani) gariban gibi demek istiyo yani büzüluyosun gibi  bnd dedim yooo usumuyorum 

Neyse bugünde yine giydim disari cikcam trencini giysene yok gibi bunu niye giyiyon dedi

Dedim n alakası var herkes bunu giyiyor 

Bn dışarda gördüm herkes trenc giyiyor diyo 

Neyse çıktım dışarı eve geldim bu saate kadar konuşmuyor bnle yarım yamalak yani 

Eşim gelincede evle ilgili söylenecek adım gibi eminim 

Birlik değilim 1 yıl oldu ev ayıralı Allah'a şükür 

Vla hic oralı olmuyorum bn normal davranıyorm napayım 

10 Cevaplar

+1 oy
(4,296 puan) tarafından

Konuşmasına fırsat vermem eşim bile karışamazken ona ne oluyor 

-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından
Biz de ayrıyız ama bu sabah aynısını yaşadım. Bize geldiler burdan yeğenine gittik geçmiş olsuna. Daha odadan çıkar çıkmaz ne bu süs püs ne gerek var bunlara biraz sade ol diyor bana ki sürekli der ve beb zaten aşırı sade takılırım. Takıldığı şey rimel ve ruj sürmeden elimde bileklik olmadan  çıkmam göz altı kapatıcı onu da görmüyordur tabi. Eşim de vardı nasıl olmuşum diye sordum ben de eşime gülerek o da birsey yok ki canım her zamanki halin dedi çıktık kaynana söylediğiyke kaldı. Bazen böyle duymazdan geleceksin onların yaptığı gibi umursamayacaksin 
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Eşim izin vermez annesi karışsın giyisime herşey eşte biter cnm
0 oy
(417 puan) tarafından
Tepkimi koyarım asla izin vermem banada bir ara kapan diyordu 
0 oy
(6,213 puan) tarafından

Bnm kaynana öyle dese kulak asmam istediğimi giyerim 

Eşimin yanında söylese eşimde dalga babında evet evet haklısın bizim giyecek kiyafetimiz yok der gülerek 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Karışamaz, karışmayı düşünse bile benim ters tepki vereceğimi bilir, ayrıca eşimde asla sessiz kalmaz
0 oy
tarafından
O muhattap olmuyosa sende olma esin bisey derse de anlst durumu yuh yani ususen giyerdin elbet cocuk musun sen benim kaynanamda her konuda fikir sahibi ama ben kendi isimi bilirim dinlemem on9 esime sikayet etmeye kalkarsa da ona da lsfini veririrm 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Az bi karışacak olsa kişisel şeylerime karışılmasından hiç hoşlanmam herkes kendine baksın derim zaten sevmem kendisini mesafe her zaman iyidir sana da karışmasına izin verme
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Bir keresinde çok hafif önü açık bı bluz giymiştim. Ki bu her yerde rahatça giyilebilecek bı bluzdu. Köyde laf söz olur diye bana o bluzu değiştirmişti kaynanam. Hadi yeni gelinim kalbini kirmayayim diye birşey dememistim ama bir daha bana öyle birşey yaptiramaz. Aklıma geldikçe sinirim bozuluyor.
0 oy
(93 puan) tarafından
İlk evlendigimizde karısırdı ben ses etmez yine istedigimi yapardım daha sonra bi kac defa daha karıstı oglun istiyor böle dedim en son görümcemin dügünnde bana yöresel kıyafet giydircekmiş daha önce hiç demedi kına gün diyor bende abiye aldim ve baya para verdim abiyemi hiç giymicekmişim ve önce kac kişi giymiş o kıyafeti bi denedim hiç sevmedim sevseydim kıanaın sonuna dogru giyecektim yine kırlmasın diye de sevmeyince dedim oglun sevmez öle kıyafetleri kndi kıyafetimi giyyim dedim nerde görecek diyo görr o dedm bende esimin karsısında böle milletin giydigi kıyafetle cıkmam zaten keske brnmde fikrimi alsaydın cok hevesin varsa kızların giysin eltim giysin ben giymicem dedim cıktım odadan kac gün surat astı umrumda degil aman banane 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysanurr (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
0 oy
11 cevap 321 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde 123elif123 (202 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...