0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (3,863 puan) tarafından
5 senelik evliyim.

İki çocuk.

10 gün diye çalışmaya gitti 1 ay olacak .iletişim çok yok aramızda .ozledinmii onudaa bilmiyorum .çocuklardan aklıma gelmiyor zaten.bilemedim bı his var içimde de çok stres var uzerimdeee hep tek başına olmakdwn yoruldummm usandım yildim artık  yeterrr  ..

3 Cevaplar

0 oy
(5,292 puan) tarafından
Hem çocuklar hem yalnızlık bunaldım tabi haliyle. Bir de o çocukların baba krizleri var sonuçta. Eşim biraz geç gelse kızım huysuzlanıyor. Çok haklısın ne diyeyim Allah yardımcın olsun 
(3,863 puan) tarafından
İşleri bitmedi gelecem diyor ama işte inşaat bitmesi gerekk
(5,292 puan) tarafından
Yani onun da elinde olan bişey değil sonuçta. İki kuruş para için deli gibi çalışıyorlar. Yakınında kimsen yok mu? Ablan annen falan. Birkaç gün onlarla kalsan hem kafan dağılır
(3,863 puan) tarafından
Gelince gidicem uzaktalar izin vermedi gitmeme
(5,292 puan) tarafından
O gelince gitme bence. Zaten 1 aydır görmüyorsunuz birbirinizi. Bir de böyle mesafe koyma araya
(3,863 puan) tarafından
Onla beraber gidicem
-Reklam-
0 oy
(123 puan) tarafından
Canım eşinle bu durumu konuşmalısın işte şu kadar süreliğine gittin neden hala gelmiyorsun çocuklarını hiç mi özlemedin demelisin benim ve çocuklarımızın sana ihtiyacı var demelisin para kazanmaya geldim falan diyecektir büyük ihtimal ona herşeyin para olmadığını söylemelisin ben tek çocukla eşim mesaiye kaldıkca deliriyorum senin pskolojin ne haldedir şimdi
(3,863 puan) tarafından
Hep çalışıyor zaten..öyle gelicem diyor işi bitmedi üzüyor surejl
0 oy
(1,691 puan) tarafından
8 senelik evliyim 8 senedir yurt dısında 4 5 ayda bir izne geliyo 2 cocugumuz var  işlerden dolayı arayamadığı cok oluyo ama soğumadım hiç alıstıgım için onsuzluga fazla kaldığı zaman batıyo ama sevgimde eksilme yok alıstığım için özlediğimi hissetmiyorumda
(3,863 puan) tarafından
Ben duygularım  karıstiriyorum özlemek mi yoruyor oyuzden mi böylyimm bilemiyoru
(1,691 puan) tarafından
Herseyi tek basına üstlendiğin için ilk zamanlar bende öyleydim  1 gün oturdum düşündüm soğudum mu diye ama soğumaktan cok özlediğimi farkettim eşimle izne geldiğinde uzun uzun konustuk borclarımız bittiğinde çocukların geleceği için biraz para biriktireceğiz ondan sonra dönecek söz verdi
(3,863 puan) tarafından
Aynen 5 senedir  böyle oldu o çalıştı ben hep tektimm
(1,691 puan) tarafından
Aynı kaderi paylaşıyoruz bacı ne tarafa ağalayım bilemedim Allah gönlüne ferahlık versin şeytanın vesveseleri bunlar birazda
(3,863 puan) tarafından
Amin amin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
1 cevap 229 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
+2 oy
7 cevap 199 göst.

411,191 soru