+1 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

image

image

selamun aleyküm bacılarım Ocak çamaşır makinesinjn üzerindeydi makine çalıştı zamn ocağın demirleri sallanıyor çok ses çıkıyor diye bu dolabın üzerine kattım o tahtayı da kattım duvar yemek yağ vs olmasın duye dolaptan uzaklastirdim ısınmasin dolap diye de sizce nasıl olmuş böyle mutfa sanki ayrı hava katmış gibi olmadı mı buzdolabı kapağı da paslıydı üstüne yapışkanlı kağıt yapıştırdim gözüme daha da güzel geldi oğlum sütlaç istemişti onu yaptım ben yaparken uyudu yiyemedi yarına kısmetse inşallah yata yeni geçtim fikirlerinizi merak ettim sizler ne yapıyorsunuz bebeler uyudumu benimkiler ikiside 7 buçuktu uyudu bende yeni geçtim yatağa 

14 Cevaplar

+1 oy
(3,398 puan) tarafından

Güzel olmuş cnm huzurla bol bereketli yemekler yaparsin inşallah 

(163 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Amin inşallah Allah razı olsun canımm❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(10,903 puan) tarafından
güzel, ve tertemiz. güle güle kullan. aman sandalyeyi orda bırakma, ocak tehlike. o tahta yerine yanmaz malzeme bir şey daha olur canım. koyman iyi olmuş duvardan yağ geçmiyor çünkü 
(163 puan) tarafından
Boyum kısa bazı şeyleri almak için kolaylık oluyor diye kaymıştım ama doğru söylüyorsun aklıma gelmedi canım ben ilk baştaki gözü kullanıyorum tahtaya yakın olanları kullanmıyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(776 puan) tarafından
Maşaallah temız ve düzenli 

Duvarda tahta yerıne yapıskanlı folyo yanmaz bırsey kullansan daha ıyı olur 

Bırde yanlış anlamazsan dolabın kaplaması degısık duruyor tek üstü mu kapladın komple daha ıyı olur sanki
(163 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun mutfak dolabı kahverengi ev sahibim öyle seçmiş çok eskiden beyaz kaplamayı ben yaptım orası pembe ve çok alakasız duruyordu ferah olsun istedim komple kaplama asla izin vermez
(776 puan) tarafından
Ben buzdolabından bahsetmiştim canım kapladım demıssın ya posta
Sen sanırım tezgah arasını anladın :)
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş canım sağlıkla otur mis gibi tertemiz 
(163 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim  Amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️
tarafından
Cümlemizden rabbim razı olsun bacım ❤️❤️❤️
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Eline sağlık canısı güzel olmuş valla hem temiz hem güzel ♥️
(163 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️
(1,386 puan) tarafından
Rica ederim ve amin ecmain kardeşim
0 oy
tarafından
O ocağın arkasına koyduğun beyaz tahtayı çamaşır makinesi üzerine köy csnin ocağı üzerine köy zor olur böyle yemek yapmak sen bilirsin yinede 

Yada bu ocağın altındaki dolapla ocağı makinanın yerine makinayı ocağın yerine koyabilirsiniz 
(163 puan) tarafından
O tahta çamaşır makinesinin üzerindeydi duvar yağ olmasın diye mecbur böyle kattım çamaşır makinem bozuk çalışırken sallanıyor makine çalışırken asla yemek yapamam tencere düşüyor sallandı için dolabın orda da makineyi bağlama yeri yok en oluru böyle oldu bacım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
tarafından
Anladım canım böylede çok güzel ❤️❤️
(163 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(550 puan) tarafından
Temizlik açısından iyi olmamış yani çamaşır makinesini çalıştırdığın zaman yemek yapmazdın üzerinde ya da yemek yaptığın zaman çamaşır makinesini çalıştırmazdın. 
(163 puan) tarafından
Makine çalışırken yemek yapmasam dahi ocağın demirleri birbirine çarpıyor aşırı ses çıkıyor sıkmada deprem oluyor gibi sallanıyor makinenin kendisii bozuk yoksa dediniz gibi daha güzel oluyordu teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️
(550 puan) tarafından
Çalışmazken nasıl ocağın demirleri birbirine çarpıyor anlamadım sabit değil mi tam oturmuyor mu üstüne yani
(163 puan) tarafından
Hayır çamaşır makinesi çalışıyor ya üzerinde yemek yapmasam dahi demirler takır takır sallanıyor dmeir oldu için aşırı ses çıkıyor havluya kadar çıkıyor sesi çamaşır makinesi normal çalışsa sorun olmaz makinede sorun var makine sıkmaya geçti zman makinenin kendisi sallanıyor haliyle Ocak da sallanıyor
(550 puan) tarafından
Tamam şimdi anladım ay bizim bir makinamız vardı yürüyordu resmen
(163 puan) tarafından
Bizimki bazen yürüyor bazen durdu yerde uçak gibi ses çıkıyor bazen kıyafetin yarısı yok oluyor sürprizlerle dolu  ondan mecbur böyle katmak zorunda kaldım
0 oy
tarafından
Ocağın sıcağı dolanı bozmaz mi ?
(163 puan) tarafından
Arasında mesafe var dip dibe değil bişey olmaz Allah'ın izniyle  sıcağı vurmuyor dolaba
0 oy
(10,375 puan) tarafından
Cok guzel olmus canim gule gule kullan sadece bi tavsitem olcak o sandalyelerin yerine ocagin hizasina yakin bi masa falan koysam olmadi ocsgin altindan genis bi tahta parcasi koysan da biraz kenarda bosluk kalsa cok iyi olmaz mi yemegi yaparken kasigi atiyorum salcayi tuzu koyacak bi yer lazim bence bunu disinda cok guzel 

9da yatirdim 10 da uyudu benim oglan esjmde gececi evimde toplu dizim var onu izliyorum uyucam InsaAllah 
(163 puan) tarafından
Dolabın renginden tahta var çok mantıklı aslında salçayı alırken zor oluyor çookk teşekkür ederim sbah yapim üzerine salçamı katarim daha güzel olur ne güzel erken uyumuş senin paşa da benimkiler de normalde 9 en geç 10 da uyur bı aksilik olmazsa gripler hasta oldukları için 7 buçuktu uyudular bende yatağı erken serdim işlerimi hallettim bende yatağa geçtim buz gibi
(10,375 puan) tarafından
Yani kendimi dusundum bi salca alsam dolabi ac al yemege kat geri dolaba koy hadi az geldi bi daha ac kapat kasigi nereye koycan tezgaha git gel yoru u olur ocagin kenarina malzemeleri hazir edersin bi tebcereye koymasi kalir onu da yapinca kaldirirsin bitti tezgaha don ocağa  don benim basim doner benimki hep erken yatiyo sukur ya kucuk daha teyzesi eviniz sobali heralde benim yerime de soyle kemiklerini bi isit ohhh
(163 puan) tarafından
Aynen öyle tam alışmadım bide orda yemek yapmaya daha kolay olur inşallah hep erken uyur düzeni hiç bozulmaz benimkiler de erken uyur sobalı evet odalar buz salon dışında çok teşekkür ederim Allah razı olsun fikrin için ❤️❤️❤️❤️❤️
(10,375 puan) tarafından
Senden de Allah razi olsun canim ♥️♥️♥️
0 oy
(1,366 puan) tarafından

Çok güzel olmuş ayrıca temiz ve düzenli mis <3

(163 puan) tarafından
Bende çok beğendim canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(2,759 puan) tarafından
Çok güzel canım güle güle kullan☺

Çocuklar uyudu eşimde uyudu tek başıma kafa dinliyorum maden suyu içerim yatmadan önce şu an içiyorum masterchef eşliğinde ☺
(163 puan) tarafından
Maden suyunu bende çok severim afiyet olsun canım benimkiler de uyudu bende uyucam inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
(2,759 puan) tarafından
Saol canım bende uyucam birazdam malum hafta içi okul var erken kalkmak zorundayım ❣️
(163 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin inşallah hayırlı geceler ☺️
(2,759 puan) tarafından
Amin canım hayırlı geceler ❣️
0 oy
(3,193 puan) tarafından
Aleyküm selam canım benim

Maşallah bol bol huzur kokuyor evinde 

Emeğine sağlık güzel olmuş 

Sen yaparsın da olmaz mı 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(163 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun inşallah çok sağol ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,193 puan) tarafından
Maşallah 7 buçukta uyumuş erken uyuyorlar demek ki 

Bizim bebeler gece 12.  Bire kadar ayakta 

Kafayı yiyorum 

Sabahları zombi gibiyim 

‍↕️‍️
(163 puan) tarafından
Nromalde 9 10 da uyuyorlar hasta oldukları için erken uyudlar benimkiler de geç uyuyorlardi yatağı erekn seriyorum yanlarına girince erken uyuyorlar geç uyanıyorlar
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Eğer çocuklu bir ev ise Ocak orada sıkıntılı 
(163 puan) tarafından
2 tane bebem varda mecbur kattim ocağı oraya makinem çalışırken çok sallanıyor çünkü öyle daha tehlikeli teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 827 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 756 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 554 göst.