0 oy
172 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Sorum yukarida

14 Cevaplar

+1 oy
önce (160 puan) tarafından
Degil ya... Ayri ayri ikiside guzel ancak birlikte olmamis sanki.
önce (8 puan) tarafından
Zaten kimlikte böyle yazcak eğer olursa seslenirken genelde mihri Asel diye olcakti her iki şekilde de degerlendirirmisiniz
-Reklam-
+1 oy
önce (18,330 puan) tarafından
Uyumlu değil canım ama Mihriban tek başına çok güzel
0 oy
önce (322 puan) tarafından
Mihriban anne ismi mi :)
önce (8 puan) tarafından
Hala ismi yani aslında Hazal koycaktim ama bı isim için kayinbabami kırmak istemedim çünkü bana çok değer veriyorlar bir dedigim iki olmuyor bu ikinci çocuğum oğluma kayinbabamin ismini koycaktim direk abinin ismi yakışır dedi ve gelin olarak değil öz kızı gibi gördü herzaman Mihriban onların istediği aselide yanına ben eklmek istedim
Bir isim dediğin çocuğun hayatını etkileyen önemli bir karar ve maalesef eski ve kötü aselde artık bir dönem çok yayıldı dışarda 10 çocuktan 7si asel
önce (7,551 puan) tarafından
Çocuğuma ben olsam bu kötülüğü yapmazdım
0 oy
önce (3,976 puan) tarafından
Değil ya hic uymamış bence
0 oy
önce (2,413 puan) tarafından
İkisi de ayrı dunya canim hiç uymuyor 

Mihriban tek olarak güzel 

Asel ismi de o kadar fazla var ki sülale de kac tane var unuttum
Evet bir dönemde sıla dizisi vardı hani cansu dere oynuyordu o dönem doğan çocuklar sıla oldu Osmanlı dizisi çıktı Alparslan Göktürk bilmem ne :))  ama en çoğu Asel artık Asel isminden soğudum
önce (2,413 puan) tarafından
Bende sevmiyorum artık valla
Geçen gün hastaneye gittim asel asel diye seslenip duruyorlar
Teyzemin torunu asel
Halamın kızı asel
Gorumcemin kızı asel
Üst komsumuzun kızı asel
Arkadaşımın kızının adı asel gına geldi valla
Zaten 2023 yılının en çok koyulan ismi aselmis
2022 yilininda zeynepmis
0 oy
önce (1,012 puan) tarafından
Bence hiç olmamış 
0 oy
önce (962 puan) tarafından
Tavisye istemedin biliyorum ama Kesinlikle aileden birinin ismini koymanı tavsiye etmem Çünkü huyu suyu karakteri kaderi illaki bişeyi benziyor. Yeni bir birey yeni bir isim hakkediyor bence benim görüşüm bu yönde 
önce (8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim estağfurullah olurmu öyle şey tavsiyen içinde teşekkür ederim
0 oy
önce (50,493 puan) tarafından
Mihriban babanne ismi mi uyumlu değil Mihriban zaten uzun 

babanneye falan jest icinse mihri koyun sadece
önce (8 puan) tarafından
Zaten Mihriban yazılacak kimliğe ama hitap şekli Mihri olarak oluyor bizim ailede oyuzdendw fazla sorun etmedim
önce (1,749 puan) tarafından
siz Mihri deseniz de ilerde okula gideceği zamanlari düşün canım
0 oy
önce (603 puan) tarafından
Mihriban güzel değil 
0 oy
önce (2,172 puan) tarafından
Mihriban güzel değil akran zorbalığına uğruyor sonra çocuklar aile büyüklerinin ismini koymaya karşı değilim ama güzel isimlerse konulabilir anlamı kötüyse konulmayabilir Mihriban ismi güzel bir isim değil anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş gelmiyor asel'de çok fazla yaygınlaştı Ayşe Fatıma Amine Zümra Rukiye Ümmü Gülsüm isimler konulabilir aslında
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Yanlış anlama ama devir o devir değil. Mihriban ismi akran zorbalığına müsait bir isim. Eski isim çocuklar için komik ve dalga konusu. Bir de tanıdık, akraba vs. kimin ismini koyarsanız koyun hayatının bir yerinde ondan bir şey alıyor olumlu veyahut olumsuz. Ama çoğunlukla olumsuz alıyorlar
0 oy
önce (1,247 puan) tarafından
Mihri koysan çok daha güzel olur anlamı da güneş demek çok hoş 
0 oy
önce (1,546 puan) tarafından
Kayınpederinizi değil de çocuğu düşünmelisiniz. Mihriban hiç olmamış canım kayınpederinle kırmadan konusabilirsin
0 oy
önce (748 puan) tarafından
Uyumlu değil 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.
0 oy
8 cevap 171 göst.

401,534 soru