0 oy
323 göst.
önce Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
Kayınvalidem cok konuşan biridir dinlemeye kalksan sabaha kadar durmadan konudan konuya atlar konuşur hata bazen yalan konuştuğu bile o kadar belirgin ve bn tlfonla uğraşırım yada iş bulurum kendime onunla aynı ortama girmemeyede baya calişırım sizce bu konuda yaptığım doğru mu veya ne yapmalıyım. Cünkü saygısızlık yapmak istemem ama gercektende de bunaltıyor? 

12 Cevaplar

0 oy
önce (2,320 puan) tarafından
Bence saygısızlık canım benım kaynanam inan bır şeyi kırk kere anlatır artık unutuyo mu anlamıyorum ama bır konu olsa bilirim neyı konuşacağını o kadar çok anlatır ki ezberledim artık mecbur saygıdan dinliyorum ☺
önce (57 puan) tarafından
Ay bn o kadar dayanamam yeminle cok aşırı konuşur ayrıca bir meseleden bahseder sanarsin hind dizisi o kadar cok sacma sapan ve uzadıkca uzayan bi mesele halıne gelirki sonu yok mu diyesin geliyor
☺☺Allah kolaylık versin bacım banada aynı şekilde iyidir hoştur ama bizde de aynı malesef Allah'tan artık haftada bir gıderim ☺
önce (2,751 puan) tarafından
Ay benimkide ayni ..tum kaynanalar ayni galiba..bende dinliyorum..anne onu anlatmıstin sanki diyemiyorum..ahahaha ..
-Reklam-
0 oy
önce (290 puan) tarafından
Valla konuşan bir kaynanan olduğu için çok şanslısın benimkisi konuşmamak için elinden telefonu düşürmez ama kızımla alakalı bir karar alsam Hop benim dediğime karşı gelmek için bir saat konuşur 
Buda kötüymüş ya Allah sabır versin... ama konuşmanın yanı sıra asla seni dinlemez bi şey söylemeye kalkiş on konuşma araya sığdırır ve bi ortamda biri konuşsun oda onunla konuşur ikili ses cıkar ortaya kimin ne dediği anlaşilmiyor gerçekten abartmıyorum.
önce (290 puan) tarafından
Anlıyorum kuzum çünkü bende yaşıyorum kızımla alakalı ya bir kararımı diyeyim konuşturmadan 100 kelime sayıyor sayıyor en son noktayı benim kızım istediğini söyle son kararı ben veririm diyorum susturuyorum 3 yılda çözdüm artık nasıl davranmam gerektiğini
0 oy
önce (2,964 puan) tarafından
Benim elimde degil cok konusan insanlari dinleyemiyorm kopuyorm bi yerden sonra
Hic sorma bnde öyleyim hata dimi dediğinde evet öyle diyorum ama neye dediğimide bilmemem
Amcamin esiyle konusurken benn ahaha
Yengemde detay detay anlatir bi yerde bende film kopar evet der gecerim teli kapatinca da konusulanun tamamini unuturum
Onlarla ilgili bisi oldgunda en son benim haberm oluyo millet diyo en cok sen konusuyon nasil haberin yok diye dinleyemiyorm
önce (50,403 puan) tarafından
kayınvalidemin komsusu cok severim ama detay cok veriyo sabah uyanip yolda gördüğü insana kadar anlatıyor konu degissin yine heh nerde kalmıştım deyip kaldigi yerden devam ediyo belli bir süre sonra benim algilar kapanıyor dinlemiyorum
Sabir turnosolu gibi insanlar boyleleri
Yengem amcami gomer yanunda yaptigi hatalari anlatir amcam hic sesini cikarmaz susar
Bende en cok o yengemi severim ama napiyim ki cok konusuyo
0 oy
önce (2,881 puan) tarafından

Valla cnm saygısızlık sa bırak saygısız olalım onlarda çenelerini az tutsunlar  benimkide öyleydi birde eşimin eski sevgililerini dinliyordum düşün 1.2 derken artık yoruldum eşim dinleme baktın uzatıyor bahane bul çık ordan dedi bende öyle yapmaya başladım sonrasında bazı olaylar oldu ne ölüme ne ölünüze dedim bütün muhabbeti kestim şimdi kafam rahat evime sokmam evlerine gitmem 

Şehriban Allah yardımcın olsun inşallah cnm inşallah eşinde yola gelir
Allah yardımcın olsun şehriban Rabb'im eşine de hidâyet versin sevginizi guclendırsin
Allah razı olsun cnm yanlız eşim taraf tutmaz ne şiş yansın ne kebab dinler bni bna hak verir ama asla annesini uyarmaz. 60 indan sonra babam değiştirmemiş bn mi değiştirecekmişim der. Ve bna o bnim annem bna şikayet edip durma der bazende.
Senin kocan çok biliyor değistiremiyorsa uzak tutacak beyfen di
O değiştirme konusunda haklı canım huylu huyundan vazgeçmez ama sanada değer versin mesela annesinin yanında  bunu sana daha fazla hissettirmesi lazım böyle böyle erkek karısını yüceltır  ona göre de kımse birşey diyemez erkek karısını baş üstünde tutarsa herkes o şekilde davranır
0 oy
önce (999 puan) tarafından
Benimki de çok konuşuyor ben Bi çamaşırı makinaya atayım diyorum kalkıyorum yarım saat oyalaniyorum geliyorum kaldığı yerden devam ediyor. Her söylediğini dinleyemem bir de hep aynı şeyleri anlatiyor sanki ilk kez anlatmış gibi heyecanlı anlatiyor dinliyormuş gibi başımı sallıyorum falan ama içimden şarkı söylüyorum. Eşim yanımdaysa o dinlesin diye o zaman telefonla oynuyorum 
İşte bnde tlfonla uğraşıyorum ama bu sefer saygısızlık oluyor diye vicdan yapıyorum ama tlfonla uğraştığımı bildiği halde gene  konuşur.
önce (999 puan) tarafından
Yani ben sürekli onu dinlemek zorunda değilim onun yaptığı da saygısızlık
0 oy
☺️ Allah kolaylik versin tepende dir dir susmayan biri zor oluyor
İii hemde nasil zor inan ki bazen susta kafan rahat etsin diye icimden geciriyorum.
benim ki cok konusmaz ama bir çiftlikte calismislar onun hikayelerini esimden ayri kayınvalidem den ayri dinliyorum artık dinleyesim gelmiyo☺️
0 oy
önce (9,186 puan) tarafından
Senin en azından sohbet ediyo benimki sürekli kocasına olan aşkını anlatıyor sürekli sürekli tanışmasını anlatiyo kabuslar goruyo kuma geldi üstüme kocam sevmiyordu vs o kdr bıktım ki hep aynı şeyleri dinlemekten bende saygısızlık olmasın diye 10 yıldır dinliyorum 
Ay yok daha neler 10 yıl mı kız o ilk okul anılarını bile anlatır yeminle 60 ina geliyor ilk okulda şunu bunu yaptık diyor bn bu kadar hatırlamiyorum o nasil unutmamiş hayret ediyorum
Söz konusu aşkı olunca unutmaz 10 yıldır evliyim nerdeyse hergun dinliyirum kaynanam şuan 57 yaşında 47 yaşında başladı bunları anlatmaya
O zmnki tlfun konjsmasini dahi harfi harfine anlatır
önce (423 puan) tarafından
Puhahaha haykırdım.    O ne gıı öyle
Kime anlatsam haykırıyor ztn :):)))
0 oy
önce (593 puan) tarafından
Asla saygısızlık değil o da az konussun sürekli dinlemek zorunda değilsin.

Burda sana saygısızlık diyen olursa bilki o kaynanasını 10yilda bir goruyordur =,)
Hay ağzına sağlık bunları duymak insana morel oluyor. Ayrıca ailem hep birbirine dürüst olmuştur o yalqn yanliş konuşunca bn hep kanıyordum.
0 oy
önce (199 puan) tarafından
Benim kaynanam da öyle 2 saat konuşur telefonda anlattığını da 50 defa tekrar eder nişanlıyken görmediğim akrabalarının hayat hikâyelerini bile biliyordum bide laf sokar ama direk yüzüne karşı değil sağı solu anlatarak eşimin eski sevgilisini de çok anlatmıştı hatta o da yetmemiş düğünüme çağırmışlardı ama saygısızlık olmasın diye cevap veririm yine de şimdi Allah'tan kayinbabamla küstük o yüzden bize gelmez telefonda da çok aramaz
Öyle insanlar aslında kendi değerini düşürüyor farkında değiler ne gerek var bu kadar cok konuşmanın hem dinen de ya hayır konuş yada sukut denilmiş.
önce (199 puan) tarafından
Öyle zaten çoğu konuştuğu yalan sırf laf sokmak için
0 oy
önce (900 puan) tarafından
Çok konuşan kendi babamda olsa dinleyemem bir yerden sonra film kopar bende . saygısızlık falan değil yetişkin insanlar ağzından çıkani ayarlayabilir. Yani
çok laf yalansız çok para haramsız olmaz diye boşuna dememişler.
önce (900 puan) tarafından
Öyle valla tahammül edemiyorum benpek
0 oy
önce (423 puan) tarafından
Aynı benim kv ve beni anlatmışsın.  Ayni şeyi 40 kere söyler.   Sürekli ogullarin küçüklüğünü anlatır.   Sanki çok büyük çok iyi bişey mis gibi.  Bizde anamızın karnından buraya düşmedik.  Bizimde güzel anılarımız oldu..   çok konuşur ve çok konuşan insan yalancı olur. Kulaklarimla duyduğum şeyi bam başka şekilde gelir bana anlatır.   Sürekli dedikodu yapar.  Bende bazen dinliyorum bazen dinlemiyorum.  Telefonla falan uğraşırım.   
Hic sorma cocuk var mı bilmem ama cocuğun yediğine ictiğine giyimine hastalığına hep bi laf bi laf bide hic gelemediğim aşırı zoruma giden misalen gelip bu cocuk soğuk şeyler yediği icin yüzünde kızarık var veya cocuğun vücüdünda egzema görürse yıkadığında bol bol sudan gecirmediğin icindir veya cocuk ağzına bi şey koysa hemen bu cocuğu doyurmamaişsin ac yani yapıp tapmadığını bilmeden yapmişsın gibi bi şeyleri istinat etmiyor mu aşırı sınır oluyorum
0 oy
önce (779 puan) tarafından
Bana laf sokmuyorsa oğlunu doldurmuyorsa istediği kadar plak gibi anlatsın hatta bende katılır im ama laf sokacak oğlunu dolduracak bide plak olacak yok öle dava bende k.bkmasin kimse
Ay keşke pilak gibi konuşmakla kalsa senin yaptığın herşeyi yorumlar bide sanarsın karşında ergen cocuk var hep şunu şöyle yap bunu böyle yap diye diye insanı sinir komasına koyar.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 969 göst.
16 Nisan 2022 Aile kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
16 Nisan 2022 Aile kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 304 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.