0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Merhaba kızlar öncelikle nasılsınız? 

Ben üniversite 2 yıllık bitireli bşraz zaman oluyor sonra kuaförlük mesleğine yöneldim sonra istemiyerek bıraktım her zaman içimde kalan bşr meslek olacak neyse ben eşimle evlendik asgari ücretle geçiniyoruz fakat ben ilerde kızıma bir şey malesef bırakamayacağım bende karar verdim kpss ye girip memur olma konusunda fakat çevrem yapamassın edemessin diyorlar ve benim kendime olan inancım azaldı kitap kalem ne varsa sipariş gşrdim uzun bir aradan sonra sizce olur mu lğtfen samimi şekilde cevap verirmisiniz?

6 Cevaplar

0 oy
(689 puan) tarafından
Olur neden olmasın ablam 2 çocukla kazandı atandi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düşüncelerini cevrendekilerle paylasma csnım yapabilirsin tabikide hedefinden de vazgecme bende allah izin verirse calisiyorum daha 1 aylik ikiz bebeklerim var kimsenin haberide yok olunca basljyorlar ikiz bebekle zor yapamazsin kazanamazsin verimli olmaz su bu o yuzden hedeflerini paylasma kimseyle
0 oy
(3,027 puan) tarafından
 Bu niyetini soylemen bile kem goz oluyo kimseur demeden baslocaksn sonrasi takdir i ilahi7
0 oy
(383 puan) tarafından
Insallah kazanırsın canım ben de çok istiyorum 2026 ya mı hazırlanıyordum bu sene gırdın mı
0 oy
(291 puan) tarafından
Ben hamileyken hazırlandım çocukla elbet bi tık daha zordur ama isteyen için kesinlikle imkansız diye bir şey yok. Eşine biraz iş düşüyor evin işlerini büyük çoğunluk eşim işten gelip yapardı sağolsun. Gerisi senin oturup istikrarlı çalışmana bakıyor. İnsan evladı için kazancı olsun istiyor gerçekten. İnşallah hayırlı güzel atamaların olsun 
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Hangi bölümü bitirdiniz?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 218 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 279 göst.
0 oy
51 cevap 1,135 göst.
0 oy
29 cevap 351 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,066 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...