0 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi kızlar olduğu gibi anlaticam bazıları inanamıyor çünkü. Şimdi benim evli görümcem var ben erken doğum yapınca aramadı eşimde numarasını sil demişti sildim geçen kızım yoğun bakımdayken aradı geçmiş olsun diye açtım ayıp olmasın diye eşimin ablası sonuçta ama eşim asla konuşma diyor bende aradı sadece dedim açma dedi. Dünde kayinpederimle görüntülü konuştuk kaynanala konuştuk kayinpederim aldı telefonu görümceme verdi al semayla konuş dedi bende nasılsın abla çocuklar nasıl dedim bir iki dakika konuştum bebeğim durmuyordu mama vericem dedim kapattık. Bende eşim benden duysun sonra niye anlatmiyorsun diye kızıyor. Anlattım niye konuşuyorsun kapatsaydın direkt dedi ayıp olur dedim kızdı işte sen safsın insanlar seni hemen kandırır falan dedi sen beni dinlemiyorsun dedi dünden beri düşman olmuş sanki. 

7 Cevaplar

+1 oy
(698 puan) tarafından

Öncelikle enişteye bi alkış alalım karısını ezdirmediği için :D

Sende kendince haklısın pat diye nasıl kapatcaksın anladığım kadarıyla eşin çok kırgın

tarafından
Kırgın bende kırgınım ama kayinpederim de orda yüzüne kapatsam ayıp olur. Eşim hep diyor ben biriyle konuşmasam kac yıl konuşmam sen hariç diyor
(698 puan) tarafından
Senin yaptığın doğru canım nasıl kapatacaksın yüzüne
tarafından
İşte anlamıyor eşim sen beni değil babamı dinliyorsun onların yanına git dedi
-Reklam-
0 oy
(288 puan) tarafından
Eşin cocuk mu o nedir oyle gecmis olsun diye arayan insanin suratina telefon mu kapanir. Gorusmek istemiyorsa mesafe koyar asgari mustereklerde iletisim kurar. Kabaligin anlami yok yani. Biraz abartmis sanki. 
tarafından
Kendi ablası birde ya yabancı olsa neyse. Ben nasıl suratına kapatayım ayıp
(288 puan) tarafından
Ayip tabiki ya. Arada cok buyuk birsey yoksa ahlaki bir sorun vs surata telefon mu kapatilir. Gorusmek istemiyorsan allahin selamini verir kaparsin muhabbet etmezsin.
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Gorumcenle konuşmanı neden istemiyor ki sen bi zararını görmediysen konuş yani ben olsam kendime göre karar verirdim esim konuşma dese bile zarari var mı yok mu bakarım 
tarafından
Kızım 28 haftalık doğdu durumu riskliydi görümcem aramadı diye konuşmuyorduk
tarafından
Belli bir sebebi açıklaması var mı belki oda biseye kırıldı hani aramayıp gelmemesi normal diye demiyorum ama belki onda da vardir bisey
tarafından
Ben dogumdan çıktıktan sonra konuşmuş ablasıyla eşim. Eşimi ara dogumdan sonra diye oda karın beni niye aramıyor demiş. Aslında ben gebeyken arar konuşurduk
0 oy
tarafından
Ablasindan bu kadar cok nefret edivek bir sey yaptimi esine..senin dogumda yaninda olmamasiysa tek sorun esin bir az abartmis..cunki sen konusmussun gelinsin sen sen konuşmussun abisi konusmamiş .
tarafından
Aslında eşim kırgın kızım 28 haftalık doğdu ölme riski vardı benimde öyle. 3 ay yoğun bakımda kaldı aramadı diye kırgın
tarafından
Anladim canim biraz hakli esin bence ..3 ay yogun bakimda kalmis aramasi lazimdi en azından abla cunki
tarafından
O konuda katılıyorum canım eşime ama kayinpederim verdi telefonu hemen nasıl kapatayım ki ayıp olurdu kötü gelin ilan edilirdim belkide kayinpederim kaynanam çok iyi insanlar üzülürlerdi
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Yani sen doğru olanı yapmışsın aslında ama eşinde kendince haklı bilemedim ki 

Sen aramadigin sürece sıkıntı yapmasın kocan 
tarafından
Ben eşim kızmasın diye numarasını bile kaydetmedim
(1,824 puan) tarafından
Sen yine kendini kötü etme cnm onlar barışır sen kalırsın ortada
tarafından
Yok canım ben karışmıyorum
0 oy
tarafından
Sudan sebepler. Eşinle görümceni bir araya getir konuşsunlar kardeşi sonuçta 
tarafından
Aşkım onlar bitliste oturuyor biz istanbulda
tarafından
Ooooo arada dağlar ovalar çayırlar var :D boşver mesafe her zaman iyidir , ne iyi ol ne kötü
tarafından
Doğru canım uzak daha iyi. D
0 oy
(5,183 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde ailesinden kimseyle görüştürmez bende senin yaptığın gibi her seferinde ayıp olmasın diye diye en son azıma ettiler eşin görüşme diyorsa vardır bir bildiği bence eşini dinle cnm 

tarafından
Ah canım ya. Konuşmuyorum canım kayinpederimin telefonuydu birden verince konuştum bir iki dakika

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 625 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 477 göst.
20 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 352 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,082 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay yin annesi (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,361 soru

23,664,111 cevap

309,140 kullanıcı

...