0 oy
78 göst.
önce Aile kategorisinde (1,942 puan) tarafından
merhaba kızlar kızım 2 yaşında bu sene eylülde kreşe başladı yaşadığımız yere yeni taşındık hep önceliğim bakıcı oldu eşim şehir dışında çalıştığı için kızım bana çok yapışık çok fazla kucak istiyor hem taşınma hem kreş zor geleceğini düşündüm ve bakıcı tutmuştuk ancak olmadı kızıma bağırdı vs bir sürü sıkıntı çıktı ve apar topar işe de başlayacağım için kızımı kreşe yazdırdık. gerçekten güvenilir ve iyi bir kreş olduğunu biliyorum ancak 2 ay geçmesine rağmen kızım her sabah çok ağlıyor anne beni bırakma anne okula gitmek istemiyorum gibi sürekli ağlıyor. eve geldiğimizde kucağımdan inmiyor geceleri bazen sayıklıyor anne beni bırakma diye. psikoloğa da gittik biraz iyi oldu sonra yeniden bu şekilde olmaya devam etti ne yapacağımı şaşırdım maalesef bakacak aileden kimse de yok yeniden bakıcı mı arasak diye düşünmeye başladık yavaş yavaş içimize sine sine ararız. bir yandan da şunu diyorum bakıcı bulsak 2 yıl çalışsa 4 yaşında anaokuluna versem çok mu geç başlatmış olurum. çok uzun oldu ama içim çok sıkıntıda siz güzel annelerin güzel yorumları benim için çok önemli. şimdiden teşekkür ediyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
önce (152 puan) tarafından
Bakıcı en mantıklısı 2 yasinda çocuklar evinde güvende hissediyor.
önce (1,942 puan) tarafından
hafta sonu evdeyiz birlikte asla dışarı çıkmak istemedi hep evde kalmak istedi :(
önce (152 puan) tarafından
Guvenli alanı çocukla güvenli bağ kurmadan çıkartma evden canim.
-Reklam-
0 oy
önce (16,047 puan) tarafından
Güvenilir birini bulabilirsen olur tabi ama güvenilir birini bulmak çok zor benim apartman komşum bakıyor üç yaşında çocuk şimdi ama tuvalet eğitimi her gün erken kalkması derken göndermedim kreşe gelecek sene göndereceğim 
Evet canım gerçekten çok zor güvenilir biri bulmak
0 oy
önce (4,847 puan) tarafından
Cocugun seni istiyor gülüm o daha süt kuzusu kendin ucretsiz izne cıkip en azindan psikolojisi düzelene kadar bakamaz misin bakiciya da guvenemezsin ki simdi daha kücük esin sehir dısındaymis bu surecte annen gelemez mı canim en azindan anneanne olunca yani sevdigi biri olunca daha iyi olur
Bitti canım zaten 2 yıl ücretsiz izin aldım hep birlikteydik kendim baktım maalesef annemin sağlık durumu çocuk bakmaya uygun değil keşke olsa :(

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 334 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde SevdeF (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
23 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 513 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.