0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Dün öğretmenimiz dikkati çok dağınık dedi oğlum için bu rapor hazırlayıp rehabilitasyon alacak dedi ama çocuğum o kadar kötü değil durumu evet hafif dikkat dağınıklığı var ama çocuğuma bu şekilde rapor felan anlamıyorum ama hoşuma gitmedi 

5 Cevaplar

0 oy
(563 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuğunuz Rama mi yönlendirmek istedi? 
(71 puan) tarafından
5 yaşında öğretmen söyledi
-Reklam-
0 oy
(1,684 puan) tarafından
Canım öğretmen demekki gerekli görmüş yoksa durup dururken hiç bir ögretmen bu raporu hazırlamaz görümcemin oğluda 2 sene rehabilitasyon aldı onunda dikkat dagınıklığından dolayı zor ögreniyolar düzelme olduktan sonra raporu iptal edildi şimdi 1ci sınıfta şuanlık hersey yolunda emin ol pişman olmazsın
(71 puan) tarafından
Artık öyle bir duruma düştük ki kurumlara bile gacenmekte zorluk çekiyoruz engelli raporu felan çıkarırlar diye korkuyorum
(1,684 puan) tarafından
Yok canım özel eğitim raporu herhangi baska dıkıntısı yoksa iptal edilebiliyo gorumcrm ettirdi
(71 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Hangı çocuk etrafına bakmadan sadece önündeki ile ılgılenıyor kı? bu öğretmenlerim hadı hemen rapora , özel egıtıme bılmem neye modunda olmalarına delı oluyorum 
(71 puan) tarafından
Panik oldum uyuyamadım gece çocuğumu biliyorum evet biraz versama kedimiz çözebiliriz diye düşünüyorum
(1,065 puan) tarafından
Bence insan çocuğunu bılır bır sıkıntı olsa zaten sende görürdün bıraz daha fazla ılgılen dıkkatını çekmeye beraber zaman gecırmeye bak çözülür bence
(71 puan) tarafından
İnşallah canım kendimdede var dikkat dağınıklığı evet dikkat dağınıklığı olan çocuk zor öğreniyor ama bunun vitaminlerle ve iletişimle de ilgisi var kendim daha çok ilgilenmek istiyorum kurumlara güvenim kalmadı heryer para için herşeyi yapacak hale geldi
(1,065 puan) tarafından
Bence cozersınız canım
(71 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,798 puan) tarafından
Belki rapor dediği için kötü hissetmiş olabilirsin ama bu kötü bir şey değil ki. Ona da iyi gelecekse öğretmen söylemişken denerdim ben olsam. Çocukların bizle dikkatleri ayrı başkalarıyla ayrı olabilir. Bize alıştıkları için biz görmüyor olabiliriz bazı şeyleri. 
(71 puan) tarafından
Araştıracağız canım olmadı kendimi pedegog ile görüşelim birde
(3,798 puan) tarafından
Canım rehabilitasyon özel tedavi eğitim gibi illaki ağır bir rahatsızlığı olmasına gerek yok yani. İnşallah ilgili bir pedagogla karşılaşırsınız o anlatınca daha iyi rahatlarsın
(71 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Psikiyatriye götür dikkat dağınıklığı olduğunu söyledi öğretmeni de 

Muayene ve testler yapar 

Dikkat dağınıklığı varsa ilaca başlatır 

Rehabilitasyon alacak ne demek 
(71 puan) tarafından
Tamam canım yazdım öğretmene siz rapor hazırlayın kendim çözmek istiyorum dedim olmadı pedegog ile görüşürüm rehabilitasyon alacak kadar çocuğum ileri seviyede değil çok aktif sosyal bir çocuk sadece arada dalıyor düşünüyor çocuğumun tramvası da var çünkü daha önce bir catışmanın ortasında kaldı
(2,099 puan) tarafından
Kıyamam yaaa çocuğunuzun ondan kaynaklı olabilir tabi
Siz götürün doktor çözer

Raporluk rehabilitasyonluk bişey değil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy