0 oy
114 göst.
Aile kategorisinde (18 puan) tarafından
1 yaş bebeğim var dün hamile olduğumu öğrendim. Var mi 1 2 yas arayla 2. Çocuk sahibi olan anneler nasıl geçiyor 

8 Cevaplar

0 oy
(1,088 puan) tarafından
Kısaca açıklayayım "bit atmak üzereyim" teşekkürler konu kapanmıştır 
(18 puan) tarafından
Biliyorum canım benim oğlum ailenin ilk torunu bir kere eşim ve ben haricinde kimse bakıp parka getirmedi doğurdum yanliz kaldım tecrubesizligimle. Beklentim de yok ona göre değer veriyorum bende herkese herseyin üstesinden geliriz bence biraz daha büyüsünler herseyin yoluna gireceğine eminim
(1,088 puan) tarafından
İki elim bezde allahdan eşim home ofis yoksa siyiracam bendende al o kadar annem bakarsa nede olsa nasi benim benim kadar bakamaz kaynanada bosansa diye bakar mendebur kadın:D
(18 puan) tarafından
Ahh canım ya Allah ferahlığa çıkarsın inşallah
(1,088 puan) tarafından
Senide bı avazda kurtarsın birine bak bu tarafdan karnın sis oluyo Allah yardım etsin eşinde yoksa çok zorlanirsin rahat bir yıl hapis hayatıma sende katılırsın napalm
(18 puan) tarafından
Sagolsun eşim her konuda destek en büyük yardımcım o. Aminn canım cümlemize inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Benimkilerin arası 3 yaş. Annem halime acıdı da büyüğü götürdü 
(18 puan) tarafından
Durum o kadar vahim mi oluyor ya.. Allah'm beni düşürmesin kimseye çünkü kimse yok inşallah aralarındaki dengeyi iyi korumayı başarabilirim
(1,271 puan) tarafından
Canım banada kimse yardımcı olmadı çok çok zorluklar çektim. Kızımı da ilk defa yatılı olarak bi yere gönderdim annem çok ısrar etti biraz kafanı dinle diye doğumdan sonra bı turlu toparlayamadim boğazımda enfeksiyon var aylardır geçmedi üstüne birde sezeryan olunca enfeksiyon vücuduma dağıldı kulağıma başıma ağzıma attı. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Bacım bekardi gelmek için bi engeli yoktu gelmedi. Merak etme işler yarıda da kalsa herşey 4 4lük olmasa da gün sonunda bebişler uyuduğunda yaptığın bı çay kahve keyfi o kadar tatlı geliyo ki sadece biraz sabır istiyo
0 oy
(9,830 puan) tarafından
22 ay var iki oğlumun arasında :D bazen cennet bazen cinnet :D yuvarlanip gidiyoz 
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Allah kuluna tasiyamayacagi yuku vermez olduysa bi hayir vardir dusunme dusundukce stres olursun 
(18 puan) tarafından
Tamda dediğiniz gibi düşünüyorum bu bebek herşey sürekli ters giderken geldi inşallah sağlıkla hayirla bereketiyle gelsin
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Olur olur gidersiniz. İlk 2 sene hiç bir işini yetistiremezsin. Çok zorlanirsin. Sonra rahat edersin. Hayırlı olsun şimdiden 
0 oy
(741 puan) tarafından
Kızım 1 yaşına yeni girdi 8 aylıkken hamile olduğumu öğrendim Mart'ta doğum var bakalım Allah dağına göre kar verir demişler bunun altından da kalkarız :) 
0 oy
(553 puan) tarafından
Benimkilerin araları 16 ay çok güzel ama çok yorucu tabi ki 
0 oy
(48 puan) tarafından

İşk bebeğinin bu konuda rolu büyük canım eğer kardeşi ile arası iyi olursa sen de çok sıkıntıya düşmezsin büyüğü küçüğe karşı kışkırtmayın.hamilelik  döneminde de karnın belirgin olunca kardeşini sevsin göbeğinle oynasın falan bnm oğlum karnımla oynardı bende karnımı hareket ettirirdim kardeş seni seviyor mutlu oldu seni duyunca vs gibi şeyler söylerdm 

Doğdu oğluma bir şey alınca bebeğin yanına veriyordum aldığım şeyi kardeş sana ne almış falan diyordum oda mutlu oluyordu 
Sen yemezsen kardeş yer
Sen yapmazsan o yapar 
Yaramazlık yaparsan seni sevmem vs demeyin demelerine de müsaade etmeyin 

Bazen zor olsa da eşinin desteği varsa üstesinden daha rahat gelirsin korkma arkadaş olduklarını görmek çok güzel
Sağlıkla gelsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 82 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
17 cevap 197 göst.
0 oy
13 cevap 273 göst.

403,368 soru

12,082,357 cevap