0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından

Kizlar koyden dun sabah geldik ama eve gelmem ogleyi buldu babaannemi hastaneye falan götürdüm oglumu kardesime biraktim falan filan eve gelince de is yapmadim artik bugun camasirlar yerlesecekler evi supur sil yemek koydum oglani uyuttum simdi kahvemi iciyorum artik bundan az kahve icince kahve icmis gibi hissetmiyorum siz napyonuz 

image

6 Cevaplar

0 oy
(4,620 puan) tarafından

Bugün sanşıma hastanede sıra beklemeden bütün muayenelerimi oldum normalde 4 satimi alirdi 1 saatte hallettim cook acıktık çarşıya İskender yemeğe gidiyoruz yemekten sonra diğer işlerimi halledicem adres değişikliği filan yapıcam 

Afiyet olsun cnm 

image

(742 puan) tarafından
Gecmis olsun
Bolca afiyet sifa olsun canim
Adres değişikliği icin e devlette denedik bekledik olmadi en son eşim gidip halletmişti kolay gelsin canim
(4,620 puan) tarafından
Bizimde olmadı o yüzden nüfusa geldik  

Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya yaapay zeka geçen soruma şey yazmiş ..eşinizin dogumu nasil olmus ...ahahahah ..bu yapay zeka biraz fesat  
(742 puan) tarafından
:))) sanane kardeşim benim eşimin dogumundan gercekten cok degisik bi okuyosun hayir ne alaka yani
(857 puan) tarafından
AHaha Ay yarabbim
0 oy
tarafından
Artik pek kimse umursamiyo yapay zekayi degistiriyoruz :) kolay gelsin cano bende esimi bekliyorum is yapmadim bugun evim toplu ve temiz zaten nohut pulav yaptim etli aksama zaten cocugu otun alanina goturcez aksama bebe uyuyo wsim gelsin cocuk uyansin cikariz Allahın izniyle 
tarafından
Barıştık mı onu söyle sen
tarafından
Baristim baristim ben sana kiyamam ♥️♥️
(742 puan) tarafından
Yaaa bende oyun alanina götürmek istiyorum ama oglum o kadar hizli bir cocuk ki birde artik her istedigini yaptirmak istiyor bende herseyi yapmiyorum zor geliyor onu indir gotur eve girmek ayri zor cikmak apayri bisey yani
tarafından
Birtanesin♥️☺️
tarafından
Ben esimi vekliyorum valla yem uzak at araba yok dolmusla cocukla ugrasamam 17 kilo kaldir indir bende zorlanirim

Sekerkiz06♥️♥️♥️
0 oy
tarafından

imageEvi topladım supurdum 2 yane haalim vardı yıkadım banyoyu yıkadım fosur fosur 

Oglanla duş aldık amdi çay içiyorum sonrasında yatak odasına kosucam kalan işleri halledip biraz dinlenmek istiyorum 

(742 puan) tarafından
Benimde bir banyo kaldi foşurdayacak :) o da akşama
0 oy
tarafından
Mutfağı topladım bitmek bilmeyen çamaşırları yıkadım astım iş cok bitmiyor
(742 puan) tarafından
Bende iki makina yıkadım astim :)
0 oy
(857 puan) tarafından
Karışıyor canım yapay zeka afiyet olsun sanada :) 
(742 puan) tarafından
Sagol canim teşekkür ederim:)

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
14 cevap 479 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.