0 oy
171 göst.
önce Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar 35+5 olduk bugün. Ay sancıları falan arada uğruyor, 3 yıl önce oğlumu doğurdum normal doğumla. Çok uzun surmemisti 5 6 saat falan sürmüştü doğum. Çok zorlu oldu diyemem ama o sancıları beni sezaryene götürün diye yalvarislarimi unutamiyorum. Smdi doğum zamanı yaklaşınca aklıma geldi yine, bu kez kızım olacak Allah'ın izniyle, doğum çok korkutuyor beni nasıl olacak nasıl ilerleyecek? Dualar ediyorum bir tarafim Allah'a güven kaldıramayacağn yükü nasip etmez diyor diğer taradım deli gibi korkuyor. İçimi dökmek istedim sadece... 

Sizler hastabeye ne zaman gittiniz? Suyunuz gelince mi yoksa sancilariniz düzenli gelmeye baslayinca mi?

13 Cevaplar

0 oy
önce (18,223 puan) tarafından
Benim ikinci bebiş gelmedi bı turlu. Doktor da 40 +4 te suni sancıyla dogurtalim dedi. Ama ilk dogumuma gore yarı yarıya daha kısa sürdü. İlki 12.5 saat sürmüştü. İkincisi 6 saatte bitti. Çok daha kısa süre kuvvetli sancı cektim. Korkma Allah'ın izniyle çok daha kolay oluyor 
önce (36 puan) tarafından
İnşallah canım dua edin lütfen ♥️
önce (18,223 puan) tarafından
Allah'ım sağlıkla kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
önce (3,270 puan) tarafından
Ayy bende korkudan hamile kalmak istemiyorum sancılar dehset vericiydi cünkü 
Evet bnde :( hatırladıkça kötü oluyorum
0 oy
önce (211 puan) tarafından
Valla cnn bende cok korkuyorum 3 dogumum olacak digerleri cok güzel ve kolay gecmesine ragmen bunda korkuyorum 36+6oldum yarin 37 olacam allahin izniyle ne zaman gelirse  ilk kizimda nisanim geldigi gibi gittik 3 4 saat icinde dogdu ikinci kizimdada suyum geldi ondada 3 4 saat sonra dogurdum suanda nasil olur bilemiyorum sancim gelirse siklasirsa anlayamam doye korkuyorum bide koydeyim ile gitmek lazim dogum icin ilde 50 dk falan uzaklikta nasil yapacam falan endişesi var insallah once suyum gelir hemen giderim hastaneye 
Rabbim hayırla kolaylıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ♥️
önce (211 puan) tarafından
Amin insallah cnm allah kimseyi o yolda bırakmasın inşallah
Aminnn
0 oy
önce (380 puan) tarafından
Benim düzenli sancilarim artinca gittim bayagi bekledik acilma olmaya basladi ama bebek hareketleri yavaslayip boyunda kordon olunca 38+0da acil sezeryana alindim
Hakkımzdan hayırlısı kolaylıkla olur inşallah
0 oy
önce (112 puan) tarafından
İlk doğuma göre ikinci daha erken geliyor canım o yüzden hazırlıklı ol ve sancin başladığı gibi git 
İnşallah canım :) sancılarım var ama düzensiz ay sancıları olduğu belli dinlenince geçiyor
0 oy
önce (7,586 puan) tarafından
Oğlumda erken doğum oldu suyum geldi gittim. Kızımda sancılarım vardı artmaya başlayınca gittim 2.saatte falan doğurdum daha hızlı ilerledi kızımda 
İnşallah benimde öyle olur :)
0 oy
önce (5,827 puan) tarafından
Benimde bu kız ikinci gebelik kızım olacak 37 hftalik büyük kızımda 36 da dogdu suni sancı çok zordu 4 5 saate doğum.yaptim baya zordu cnm bundada kendi sancimi bekleyecem dyorum. Blmiyorum ya suyum gelse sancım gelmezse ondan dolayı çok korkuyorum bende nasıl ilerlyecek hiç blmiyorim benimde nst hiç sancim çok ama kasık ağrısı var baya bide bebek taş gbi yapyor kendini aşırı derecede topluuor çok rahatsızım zaten doktor dedi başı çok aşağı dayanmiş rahimde hissedyorim 
Yarın gidijce yazarim canım. Kız benim :)
Benimde kız nst hiç grdinmi
Geçen gün çok kötü oldum acile gittim. Sancım çıktı 1 cm de açıklık var diyip yatış önerdi de imza atıp çıktım yatamam küçük bebeim var diyip. Doktor da smdi git sabah bu sancı seni yine getirtecek buraya dedi. Geldim eve ılık duş alıp yattım bir şey de olmadı çok şükür. Çok yormustum kendimi o yüzden olmuştu herhalde:)
Hftan erken bir hftada gecseydi 37 den snra şuan acilmami.var bide bebek kanala grmismi.acaba
Bugün baktı normal dedi her şeyine. Nst istedi çok istediğim gibi değil susuz kalmış olabilir dedi 1000 ml serum verdi. Ultrasondan bakınca yeterli demişti halbuki. Bilmiylrum vallahi
0 oy
önce (11,315 puan) tarafından
Canım ben iki tane sezeryan bir tane normal yaptım .normal yaptım ama benim çocuğum 4.5 aylıktı suni ile doğurdum karnimda vefat ettiği için.ama.annem hep der ikinci normal doğum çok daha kolay olur diye.ayni hastalık gibi ilki zor olur ,zor atlatırsın ikincide vucud nasıl yapacağını bildiği için kolay geçer derdi.
Öncelikle başın sağolsun canım. İnşallah büyüklerin dedikleri hep doğru çıkar dua edin banada ❤️
0 oy
önce (814 puan) tarafından
Suyum bosalinca ilkindede nişan gelince 
Evet, sonrasını düşünmek de üzüyor beni bir yandan. Oğluma vakit ayiramayacakmisim gibi, ona haksızlık gibi hissediyorum
Tüm annalar boyel hisseder şuan 4 aylık birini ayamla saklarken öbürünü cenemle seviyorum
Rabbim yardimcimiz olsun ♥️
Seninde canım korkma alisicaz sürece analık isde
Aynen yüreğimiz dayanmiylr
0 oy
önce (3,725 puan) tarafından
Zamanı gelince sancılarını sıklaşir takip ederek anlarsın

Birde ikinci doğum ilk doğumdan daha kısa sürüyor diyorlar fazla bekleme o yüzden sancı takibinyap.Suyun gelince gitmek bana çok dogru gelmiyor zaten o suyla o an doğum yaparken patlaması doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum.Olursa suyun erken gelirse beklemeden gitmek daha doğru olur bence.
Oğlumda suyum hastanede gelmişti hatta hemşireler patlatmsti sonra doğmuştu bilmiylrum bunda nasıl olacak
0 oy
önce (510 puan) tarafından
Ah canım o korkular bendede var bazen uykum gelmiyor
Evet yA
0 oy
önce (3,866 puan) tarafından
Ben kontrole gitmiştim nst de sanci çıkıyodu  37 haftadan beri doktor yatisini yapalım git doğur dedi bende kabul ettim 4 cm açılma vardı bebek kalp atışları takip edilene kadar 6 cm oldu sonra suyu patlatıp suni sancı verdiler yarım saat sonra doğurdum 
Ay maşallah :)
0 oy
önce (295 puan) tarafından
Canım her dogum farklı olabiliyor ilk kızımda o kadar acı cektim ki birde hemşirelerin açılma var mı diye surekli kontrol etmeleri bitirdi beni ikinciyi de evde sancı cekip gideceğim dedim ama dedim iste evde dogum yaptım ne taksi saatinde geldi nede baska bise Allah'tan ambulans yetisti sadece o ana yetişti tek başıma doguruyordum az kalsın 
Ayy bende öyle diyorum smdi evde dogurrusam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1310. (328 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 371 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,769 soru

12,027,209 cevap

36,243 kullanıcı

...