+1 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (2,492 puan) tarafından
Kızlar eşime ne zamandır diyorum kızın botuyla montu yok diye ama oda bu ay bidahaki ay deyip geçiştiriyor bende dudak dolgusu yaptirmak için para biriktirmiştim kenara ama bu pazar düğünümüz var ve kızımın botuyla montu yok şehir dışına çıkıcaz spor ayakkabıyla her yere gidiyor ve ince montu var ilkbaharlık onunla bende o parayla bugün kızıma montla bot almaya karar verdim ama ablamda dediki o paranla istediğin şeyi yaptır bırak babası alsın ama kıyamıyorum yinede napayım her ay kendime bakıcam diyorum yine kızıma almakta buluyorum kendimi sizcede bu daha iyi değilmi 

28 Cevaplar

0 oy
(2,492 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar az sakin olun ben zaten gidip dudak dolgusu yaptırıcam demedim başlığı otomatik yazıldı biriktirdiğim parayla tabikide gidip kızıma montuyla botunu aldım bugün 
-Reklam-
+14 oy
(627 puan) tarafından
Sakami bu post dudak dolgunuz evladinizin usumesinden önemli mi
(766 puan) tarafından
Şaka bence yoksa bunu bize sormazdi kesinlikle. Sen ablanı dinle bacım birak kızın donsun. Ama dolgularin eksik kalmasın. Adam durumum yok diyor almicam mi diyor. Bizde kasımın ortasına doğru alacağız botu az sabır ya
+6 oy
(1,102 puan) tarafından
Çocuğa oyuncak veya keyfi birşey değil alacağınız farkindamiisniz anne baba olarak sizi yargılamak hakkım değil ama  su sogğuyan havalarda mont ve bot almayı erteleyip  dudak dolgusu düşünmeniz eşinizin içkiye para bulması gibi şeyler çocuğa karşı büyük ihmaldir farkindamisiniz.Biz okulda bu şekilde olan ihmal edilen öğrencileri doğrudan sosyal hizmetlere bildiriyoruz.İmkan olmaz alınamaz o ayrı durum olup da almamak almak için kararsızlık yaşamak ihmaldir .Anne babasiniz önce kendi zevkleriniz gelmemeli
+5 oy
(2,481 puan) tarafından
Canm simdi senn elinde var kizina harcamak varken dudak dolgusu cok keyfiye duruyor ama ablanda cok hakli.sonucta havalar sogudu esinde sorumsuzluk yapiyor gibj geldi almak zorunda kendi cocugu bence esine diret.dugune gidicez covuk usur hasta olur bi zahmet hallet diye.yani ne denir bilmiyorm ama maddi sorununz yoksa eger esinde gecistiriyorsa birak esin alsn derim
(2,492 puan) tarafından
Canım eşim aslında alabilir çünkü içkiye para bulabiliyo ama ben kaç kere dedim alalım bu ay para yok diger ay diye diye 2 ay geçti üstünden ve bundan sonrada almıcak yani biliyorum
(5,976 puan) tarafından
oyle bir ese bu ay su ay dedittirmiceksin iste alip cart cart cart cekeceksin  karttan . para bulamiyorsa icliye bulamasin. normalde tercih secenegi sunsan abuk subuk bise olsa gt yaptir dolgunu senden onemlimi derim. ama cocuk usuyecek hali yok.cocuk daha oncelikli. ama oyle ese de sormam kapida odemeli alirim esimden parayi alirim catir catir bulamiyosa ickiye bulamasin para
(2,481 puan) tarafından
Canm nadem esin icki iciyor ona para buluyor o cocugn ihtiyacinida gidermek zorunda.al internetten sen almadin ben aldim parasinj birak yada ode de.yada onun adina al isyerine ver kargoyu odesin he odemez falan dersen aldim de parasinj al ben olsm esime napar eder aldirirdm yada birinden borc aldim cocuk usuyor derdm kendi paranla alip sonra o parayi tekrar esimden alirdm.yani boyle adqmalrj harbi anlayamiyorm ya yazik cok yazik
(5,976 puan) tarafından
bunu zaten baba olarak esin dusunmesi lazim ki yani baktigin zaman . kis geliyor coluk cocuk ne giyecek ayakkabisi botu montu kazagi hirkasi varmi yaz geliyo tsortu sortu terligi oluyomu gecen senekiler falan dusunmesi lazim zaten
+4 oy
(499 puan) tarafından
Önce evladım 
(2,492 puan) tarafından
Bende öyle dedim canım onu düşünüyorum şuan
+2 oy
(926 puan) tarafından
Ben cocuguma harcardim ama ablanda hakli bi yandan biz babayiz iste calisiyoruz para kazaniyoruz diyor erkekler dogru calisiyolar kazaniyolar sagolsunlar o zaman alicaklar cocuklarina gecistirmicekler ha maddi bi sıkıntı sorununuz vardir ona bisey diyemem 
+2 oy
(3,927 puan) tarafından
Ablanın dediği de haklı, eşinin bir sorumluluğu var ve o sorumluluktan kaçıyor. Maddi durum iyise bilerek almiyorsa ihtiyaçları aldırmaya çalışmalısın ama maddii durum yoksa tabi ki öncelik evlattir diğeri ise keyfi bir durum. 
+2 oy
(7,782 puan) tarafından
Ablan haklı bı yönden babası almali ama almıyorsa (almayacağını da biliyorum demişsin) sen almalısın. 
+2 oy
tarafından
Tabiki dudak dolgusu önemli cocuk üşümesi öönemli değil. Dolgusu yapamayız (!)
+2 oy
(2,560 puan) tarafından
Şaka demi bu post. Allah'ım ne insanlar var cidden
+1 oy
(540 puan) tarafından
Öncelik çocuk olmalı yani senin botoksundan daha önemli diye düşünüyorum 
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Bırak babası alsın düşüncesi bir bana mı saçma geldi sende o çocuğun annesisin sonuçta. Dudak dolgusu mu mont bot mu sorusu çok tuhaf :) biz ilgilenirken neden her şeyi biz yapıyoruz diyoruz para harcarken de neden her şeyi babası yapıyor diyebilmeliyiz. 
+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Birikmiş paran için tasarrufuna sen karar verirsin.

Bu pazar dugununuz varsa artık havalar soğuyor düğüne gideceğiz de eşine kızına mont ve bot alsın.Bize yazdığını eşine söyle yani.
+1 oy
(3,314 puan) tarafından
Dolgu sonrada olur 

Ama havalar soğuk 

Masum çocuklar hemen üşür 

Biz evin içinde üşüyoruz 

Kaldı ki dışarı gene soğuk 

Yaz olsa derim tamam yeni alma boşver Spor ayakkabı yeter gitsin derim

Ama mont bot önemli 

Evet babasının yaptığı baştan sona yanlış 

Şimdiden bir bot mont alamiyorsa 

Daha bunun okulu lisesi bilmem üniversitesi olur 

Ohooo

Dediğin gibi içkiye para bulup ta

O masum çocuğa bot mont alamiyorsa zıkkım içsin 

İş başa düştü 

Sen alıver mont bot 

Diğerlerini sonrada eşine ısrarla aldır 

Keşke alsa şimdi ama ne diyem
+1 oy
(16,446 puan) tarafından
Ablan Şu yönden haklı sen aldıkça babası babalık girevini yapmıyor. Onun yerine babasından parayı alıp sen alabilirsin mont bot 

Yada vermiyorsa sen alacaksin 
+1 oy
(32 puan) tarafından
Neden hep maddi şeyleri eşinizden bekliyorsunuz.. botoks için para biriktirirken neden çocuğunuz içinde mont ve bot parası biriktirmediniz ??? 
tarafından
Kesinlikle botoks önemli iki ebeveyn öncelikleri dolgu içki çocuğun temel ihtiyaçları ikinci planda
(32 puan) tarafından
Öyle  gözüküyor gerçekten şaşırdım yaa
tarafından
Ne çocuklar için bir gram yaptım bişey oldu eşime verdim aldı kaldi ki çocuklar için bişey alıcm eşimde düşünür ben ondan daha tezcanliyim aman eksik olmasın üşümesinlr kış gelmeden alınmalı hatta
(32 puan) tarafından
Tabiki öyle heleki büyüme çağındaki çocuklarda Bi sonraki kışa olmayacağı belli atarsın kenara
+1 oy
(22,049 puan) tarafından
Ben olsam yine çocuklarıma harcardim
+1 oy
(883 puan) tarafından
Daha neler daha neler yani 

Benim ailem eşim de hep çocuklarıma kıyafet elbise alıyorum kendime birşey almıyorum diye kızar. Vallahi benim evladım kendi karın tokluğumdan bile önemli 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Dudak dolgusu çok mu gerekli 
0 oy
(591 puan) tarafından

Dudağı patlayasica :DSaka yapıyorum haa 

Tabiki çocuğun ihtiyaçlarını al hatta biraz büyük al seneyede giyer sende yeniden biriktirirsin dudişlerin için 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 980 göst.
30 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Pelin1 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 255 göst.
0 oy
10 cevap 452 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Haticeozcan (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
30 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,610 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...