0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (2,493 puan) tarafından
Kızlar eşime ne zamandır diyorum kızın botuyla montu yok diye ama oda bu ay bidahaki ay deyip geçiştiriyor bende dudak dolgusu yaptirmak için para biriktirmiştim kenara ama bu pazar düğünümüz var ve kızımın botuyla montu yok şehir dışına çıkıcaz spor ayakkabıyla her yere gidiyor ve ince montu var ilkbaharlık onunla bende o parayla bugün kızıma montla bot almaya karar verdim ama ablamda dediki o paranla istediğin şeyi yaptır bırak babası alsın ama kıyamıyorum yinede napayım her ay kendime bakıcam diyorum yine kızıma almakta buluyorum kendimi sizcede bu daha iyi değilmi 

28 Cevaplar

0 oy
(11,928 puan) tarafından
Tabi ki babası alması lazım fakat yani dudak dolgusu ile kizimin usumesi arasında seçim bile gerekmemeli

Dudak dolgusu afedersiniz ama Arap yağı bol bulunca bir yerine de surermis harcaması bence.ki eşinizin de durumu belli.bir baba ha bu ayı atlatalim diyorsa bence bunu evinize harcamalarınız evlilik bunu gerektirir 
-Reklam-
0 oy
(4,306 puan) tarafından
Bende çocuklarımın bütün ihtiyaclarini eşimin almasını beklerim ama çocuğum o haldeyken de dudağıma dolgu yaptırmam 
0 oy
(2,740 puan) tarafından
Eşin belli ki sorumsuz ama ne kadar alışırsa alışsın , madem almıyorsa elimde olanı her zaman öncelik çocuğuma harcarım 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Dudak dolgusu fıyatı no merak ettim 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Ee bunun sonu gelmicek hiç bi zaman sen aliyorsun diye eşin hep sallicak çocuğun eksiklerini, eşin kendi keyiflerine para ayırabiliyor sa çocuğunun montunu da alabilir diye düşünüyorum 
0 oy
(1,605 puan) tarafından
Bizimde esimle aramizda senin benim param muhabbeti vardi. Adam bana sen daha cok kazaniyorsun herseyi sen yapacaksin diyordu. En son bebegin dogmasuna iki ay kala eksikler var dedim hallederiz daha cok zaman var dedi veya  diger ihtiyaclara fuzuli  masraf dedi. Sonra ogrendim ki bana bunlari derken miktari fark etmez ablasina para atiyormus  buyuk kriz  cikardim.  Cocugun tek spor ayakkabiis var yedek alalim diyorum ne gerek  var diyorm bazen babalar boyle olabiliyor. Ama biz anne olarak ilk cocugumuuzn ihtiyaclarini karsilamaliyiz
0 oy
(2,051 puan) tarafından
İçkiye para bulan adam alsın montu botu. Kredi kartiyla falan alsin olmadı. Paranı gösterme. Bu sefer hep sende vardır diyecek
0 oy
(13,413 puan) tarafından
Aklıma dahi gelmez evladımın eksiği varsa dolgu zart zurt. 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 1,020 göst.
30 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 258 göst.
0 oy
10 cevap 493 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Haticeozcan (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
30 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,532 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,272 cevap

44,349 kullanıcı

Kategoriler

...