0 oy
445 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından
Sorum başlıkta 

33 Cevaplar

0 oy
(1,399 puan) tarafından
vurmaz kibar paylaşir amaaaaa söz dinlemiyor varsa bende alayim 
-Reklam-
0 oy
(8,036 puan) tarafından
Halamın torunu var hatta 2 tane torunu öyle maşallah diyim gerçi büyüdüler ilk ve orta okuldalar 
0 oy
(698 puan) tarafından
Bende var elhamdülillah 
0 oy
(20,283 puan) tarafından
Her çocuk dönem dönem bu tarz şeyleri yapar. Ama bazı çocuklar çok daha fazla saldırgan oluyo. Çünkü ailesinden öyle görmüş. Benim arkadaşımın çocuğu mesela. Bize geldiler. Hem oğlumu hem kızımı dövdü.  Oğlumun yüzünü cirmaladi. Annesi de biraz öyledir. Yetiştirilme tarzı da önemli ama tamamen de ona bağlı değil yani. Fıtrat da var işin içinde. Benim oğlum sakindir falan ama bazen onun da ayarı bozuluyor. Geçen gün onukda çocuk yalan söylemiş. Bizimki de patlatmis bı tane. Çocuk da cirmalamis yüzünü. Haketmissin dedim. Ne diyim. Bazen oluyor yani
0 oy
(884 puan) tarafından
Benim oğlan. Ama keşke biraz savunsa kendini. Biri vursa oturur ağlar asla karşılık vermez. 4 yaşında 
0 oy
tarafından
Ay MasaAllah benim oglsn oyle daha 2 bucuk yasinda nadiren yapiyo onlari ama genelde sakin 
0 oy
(4,475 puan) tarafından
Benim buyuk oglum oyle :) lafimi dinler, kufur etmez, daha birine saldirdigini gormedim. O kadar ki vurursa biri aglardi, zorla kendini savunmasini ogrettim. Onun gibi 10 oglum olsa dogururdum ama ikinci oglum biraz kuduruk ondan sonra vazgectim :D
0 oy
(2,884 puan) tarafından
Oğlum öyle çok şükür. Ama eşim de öyleymiş. Üç kaynım var onlar da keza. Sakinlik de genle aktarılıyor herhalde. Eğitimin ve evdeki ortamın da etkisi var elbet. 
0 oy
(3,698 puan) tarafından
Kardeşim oğlu var 7 yaşinda hiç kötü söz bilmez aşırı duygusal tam ana kuzusu annesin başu ağrısı oturup annem hasta diye ağlar
0 oy
tarafından
Evet süt oğlum;) kardeşimin oğlu yeğenim maşaAllâh sevgi pitirugu 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bu benim oğlum. Asla vurmayı itmeyi bilmez efendi sakin laf dinleyen bi çocuk. Anaokuluna gidiyor bazıları vuruyor bizde sana.vuranı kendinden uzaklaştır ittir diyoruz yavaştan ona alıştı. Her gören böyle çocukmu olur diyor birisi bişey verse benim gözüme bakar dedesi yiyecek alsa bana sormadan almaz. Tek kötü huyu çok takıntılı bi oyuncak mı beğendi tamam 10 gün sonra alırız desem alana kadar beynimi yiyor sorup duruyo 
0 oy
tarafından
Oğlum ❤️ 2 yaşında tanıştık ama o kadar efendi bir çocuk ki. Büyümüş ve küçülmüş hazır cevap maşallah 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Oğlum bazen çok uslu bazen çok yaramaz, sürekli olmiycak şeyler ister ağlar bağırır kapıları çarpar kendini yrlere atar 24 doğumlu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 369 göst.
27 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 333 göst.
3 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Mimoza_ (2,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
12 Mayıs 2022 Moda kategorisinde Hlal (249 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,266 cevap

44,348 kullanıcı

Kategoriler

...