0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (292 puan) tarafından
Kışın mı yemek seçeneği daha çok yoksa yazın mı? Şimdiye kadar bana hep yaz gibi geliyordu ama bu sene evlenip yemek sorumluluğunu tek başıma alınca sanki kış gibi geldi.. Halbuki pırasa barbunya bamya karnabahar brokoli gibi yemekleri hiç yapmam 

8 Cevaplar

0 oy
(735 puan) tarafından
Kışın bence ben kışın daha çok yemek yapıyorum pazarda da seçenek çok oluyor yazdan dolaba da atıyoruz oradan da ekstra oluor bence
(292 puan) tarafından
Kuru fasulye nohut falanda sık yapılıyor kışın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kışın hem yemek seçeneği çok oluyor hem de daha çok yiyiliyor☺
(292 puan) tarafından
Aynenn yazın ekmek domates yiyip doyuyorduk şimdi her akşam her akşam başka menü :)
0 oy
(2,223 puan) tarafından
Kışın hem sebze daha çok hemde balık ☺️
(292 puan) tarafından
Balıkta yemem ve yapmam aslında :)
0 oy
(4,887 puan) tarafından
Kışın ya yazın daha çok seçenek var ama yazın yenmiyor kışın seçenek az genelde taze seyler değilde kurulmuş biber dondurulmuş biber patlıcan konserve ama işte kisk da yeniliyor:) yazın tazesini yesek ya yok
(292 puan) tarafından
Vallahi doğru :) Benim de eşimin de en sevdiği yemek karışık kızartma. Yaz boyu 3 kez anca yapmişımdır. Kızartıp buzluğa atmıştım şimdi haftada bir çıkarıp yiyoruz :)
0 oy
(5,607 puan) tarafından
Ben yaz sebzelerini daha cok kullaniyorum ve seviyorum.  Taze fasulye,bamya,barbunya, dolmalik biber, semiz otu ,kabak,patlican,domates,biber,bissuru yesillik var. Bana daha kolay gelmistir yaz yemekleri. 

Kis sebzelerini de severim ama esim pek sevmez o sebeple kisin,et ve bakliyat agirlikli yeriz. Lahana,haslanmis brokoli ve karnabahar yer ,ispanagi da pek sevmez ama yer zaten yikamasi zor diye cok almiyorum. Bende kereviz ve pirasayi cok severim. Baska da sebze yapmiyorum kisin aklima da gelmedi suan. Genel de kofte, mercimek corbasi,kuru fasulye ,nohut,et kavurma,haslama,tavuklu pilav,firinda tavuk-patates, kiymali makarna,manti makarna ,sulu kofte falan kisin daha cok yapiyorum. 
0 oy
(13,385 puan) tarafından
Kışın canım yazınız anca kabak patlıcan yani
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Ben kışın çok yaparım soğuk istediğin gibi yemek yapyon sıcak değil akla seçenekler daha çok geliyor ağır yemekler yapilyor çorbalar et yemekleri 
0 oy
(2,107 puan) tarafından
Ülkemizde kış sebzesi çeşidi daha cok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 128 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aleyaley (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,069 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 446 göst.