0 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (299 puan) tarafından
Bir bucuk aylik bebegim kolik sancisi tutunca susturamiyoz ne yesem ne icsem neye dikkat etsem lutfen basina gelen ler cevap versin 

Ne zaman gecer bu durum 

5 Cevaplar

+1 oy
(129,596 puan) tarafından
gecmis olsun en az 6 aya kadar devam eder bu durum gaz damlasi alin
-Reklam-
0 oy
(299 puan) tarafından
Yokmi basina gelen
tarafından
Benim ikizlerde 1.5 aya yakın kimyon tüket bol bol
(299 puan) tarafından
Gunde kac bardak iciyorsunuz fayda ediyor mu size
tarafından
düzenlendi
1 bardak ayrica her yemegimde kullniyorum mercimek kuru fasulye nohut sarimsakli yiyecekler (pismemis sarimsak) karnabahar yemekten kacinın aci yiyecrkler sutünüzden bebege gecer üsutmemeye dikkat edin yelek surekli kullanin yada kalin ceket corapsiz asla gezmeyin 3 4 ayda gecer kimisi 40 gunden sonra azalir diyor
Ayrıca baktiniz hic durmuyor çorekotunu kaynatın rengi zaten suya cikiyor o suyu suzüp bebeginize bir cay kaşığı icirin
(299 puan) tarafından
Peki kayısı hoşafı iyi gelebilir mi En azından tuvaletini rahat yaparsa gazı rahat çıkıyor Bir de maden suyu gaz yapar mı
tarafından
Maden suyu asitli oldugu icin gaz yapar icmeyin asitli icecekler hosafda iyi grlir ozellikle kuru kayisı kuru erik
0 oy
(318 puan) tarafından
4üncü aydan sonra geriler genellikle canım yediklerine dikkat et kimyon çayı yapıp içebilirsin yada kimyonu yemeklerine katabilirsin. Üşütmemeye dikkat et. Sıcak duş bebeği rahatlatır ardından karnına dairesel olacak şekilde masaj yap kiraz çekirdeği var e bebekten almıştım ben mikrodalgada ısıtıp bebeğin ayak ucuna ve karnına koy yakmamaya dikkat et sadece gaz damlaları var doktoruna danışıp alabilirsin 
(299 puan) tarafından
Siz baklagil yiyormuydunuz peki
Neleri yemiyor dunuz ben pek bilgim yok ne yesem gaz yapiyor
(318 puan) tarafından
Hayır canım gaz yapar bebekte daha cok protein ağırlıklı beslenmelisin balık et tavuk gibi bulgur Pirinç pilavı gibi
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Sütünün kalitesini arttir canim . Bol protein bol sebze bol su  az karbonhidrat ve  az seker tüket.

Bu sekilde sütündeki seker orani dusup  kalitesi articak. 

önce ön sütü sağ . Sonra cocugunu emzir. 
(299 puan) tarafından
Ön sutu sagsam sūtum kalmazki cok sūtum yok malesef onu nasil yapicam
(299 puan) tarafından
Protein cok yiyom sebze olarak neler yiyebilirim baklagil tuketebilirmiyim
Canim asure istiyor yapmaya korkuyom  gazdan dolayi
(1,704 puan) tarafından
sabahlari yumurta peynir tahin pekmez ceviz yesilllik mutlaka tüket.

Öglen ve aksam yemeklerinde yediklerinin yaninda avuc ici kadar kofte tavuk balik kiymali biseyler yemeye caliş. .

Elinin altinda cig kuruyemiş gibi saglikli seyler olsun atıstır.

Aşure  icin biraz bekleyebilirsin bence.

Sagma makinesi varsa bebegin az emiyosa o emdikten sonra  biraz sağarak beyne süt ihtiyaci oldugu mesajini gonderebilirsin.

Cocuk icin damla kullaniyo musun
(299 puan) tarafından
Hayir damla kullanmiyom yarin ebe gelecek kontrol icin ona danisacigim bu durumu yurt disindayim  canim ilac verecegini zannetmiyom zorda kalmayinca ilac vermiyor lar
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Ağladıkça her ağladıkça bol bol emzirdim canım. Emzirirken gazını falan kendi çıkardı. Şimdi 3 aylık olmak üzere daha iyi anlaşmaya başladık çok şükür eskisi gibi mızmız değil alıştı bize..
(299 puan) tarafından
Kesinlikle emmiyor o halde iken bagiriyor almiyor
Kucaktada durmuyor ne yapicam bilmiyom

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 144 göst.
0 oy
13 cevap 250 göst.
0 oy
6 cevap 92 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.