0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (89 puan) tarafından
Selam kızlar Aralık ayında oğlan 3 buçuk olacak inşallah ama ön dişlerinin arası kahve rengi çürümeye başlıyor fırçalıyorum da neden bukadar erken başladı abur cubur bağımlısda değil napmm lazım varmı başına gelen 

5 Cevaplar

0 oy
(3,821 puan) tarafından
Çok mu süt içti canim
(89 puan) tarafından
Aaaaa onu bilmiyodum bak eee bizimki içmezse krize giriyo her sabah
(12,060 puan) tarafından
Süt bilinenin aksine öyle saglikli birsey degil canim
(89 puan) tarafından
Kızzzz benim adamda her sabah içiyo her sabah işe gitmeden kahvaltı yerine tahin pekmez ceviz süt içer
(3,821 puan) tarafından
Yetişkinlerde bilmiyorum ama bebeklerde çürümeye yol actiginj biliyorum canim. Gorumcemin oğlu fazla tuketiyordu nerdeyse tüm dişleri çürüdü cok fazla da ağrı cekiyordu anestezi verip ameliyatla tedavi uygulanmisti 8 dişine filan
(5,255 puan) tarafından
Sut yerine bi bardak ilik suya 1 tatli kasigi tahin ve biraz bal katin robotla falan iyice karistirin. Hem sut gibi oluyo hem de daha faydali.
-Reklam-
0 oy
(891 puan) tarafından
Antibiyotik demir ilacı ve buhar da yapıyor malesef
(891 puan) tarafından
O zaman bi doktora götürmekte fayda var canım yazık bi süre sonra tamamen çürük yaparsa ağrısını çeker
(89 puan) tarafından
Eşimle Bi konuşayım erkenden fayda var
(891 puan) tarafından
Bence de canım geçmiş olsun
(89 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sağol ❤️hayırlı cumalar olsun
(891 puan) tarafından
Cümlemizden canım hayırlı cumalar ♥
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Bebekken kullandığın demir ilacından, fazla süt içmesinde, şekerli gıdayı çok tüketmesinden, fazla ilaç kullanımından, düzenli fırçalamamadan vs hepsinden olur. Maalesef çözümü de yok. Yeğenimden biliyorum. Dişçiye de götürdü kuzenim ama düşmesini bekle başka bişey yapamayız dedi
(89 puan) tarafından
Daha yeni başlamış bu akşam fırçalarken fark ettim çok moralim bozuldu sevmediğim ne varsa hep başıma gelir varya offf
(5,301 puan) tarafından
Yapacak bişey yok maalesef
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Önlemini al cnm sakın önemsememezlik etme geçer zaten Süt dişi düşecek deme. Biz neler çektik sürekli apse yaptı 12 çürük vardı kızımda 2 tane çekim dediler. Sürekli apse yapanı çektirdik 1 tanede dolgu oldu. diğeride öyle lekelendi sonra parçalanıp ufalanip döküldü şimdi dişin ucu bile gözükmüyo nasıl çekecekler bilmiyorum damağı yaracaklar mecbur. Daha 9 tane daha dolgu olacak hep lekeler var onlarda çürümeye donderiyo sonra 
(1,754 puan) tarafından
Pardon cnm seni diğer arkadaşla karıştırdım sizinkide mi dis
tarafından
Elbette maksimum bin yada 2000 gider en fazla oda ben bile 9 diş genel anestezi 20 bin ödedim.
(1,754 puan) tarafından
İnşallah halledersiniz bi an once
(89 puan) tarafından
İnşallah
(89 puan) tarafından
Evet diş maalesef
0 oy
(5,255 puan) tarafından
Canim sut iciriyosan icirme. Bilinenin aksine faydadan cok zarari var. Sekerli gida verme. Abur,cubur,paketli gida verme. Recel ,kahvaltilik surulebilir cikolata vs de verme. 

Sabah -aksam fircalayin. Digerleri olmaz umarim.
(89 puan) tarafından
Diğerlerinde yok ya ön üst dişlerde  var sadece
(5,255 puan) tarafından
İnsallah olmaz. Dikkat edin yine de
(89 puan) tarafından
Ederim canım tanıdık Bi özel doktorumuz var ona göteryim Bi temizlesin bari

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.