0 oy
341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba hanımlar daha önce bı postta anlatmıştım eşime kizkardesinin başka biriyle görüştüğünü söylemek zorunda kalmıştım diye.O gün bugündür gorumcemle görüşmüyorum numaramida silmiş zaten.Az önce küçük gorumcemle konuşuyorduk bana laf arasında büyüklük sende kalsın ara konuş falan dedi bende dedim ki aramak mesele değil ama ararsamda ben haksizmisim gibi ustlenicek ve dillendircek herkese .Ben gördüğüm şeyi söyledim söylemem hata olsa dahi iftira atmadım sonuçta.Ve gorumcem kardeşiyle de görüşmüş aramicagini söylemiş benimle yüzleşmedi bile siz olsanız arar mıydınız?Ben kinci biri değilim olamam da ben her kaynanamı aradığımda kızının halini hatrinı soruyorum çünkü eşi sorumsuz biri ama görümcemi aramak içimden gelmiyor.Siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz ?

4 Cevaplar

+1 oy
(8,931 puan) tarafından

Aramam arayıp ta kıçını kaldırmam

-Reklam-
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Nasıl yani eski konunu bilmiyorum ama.  Gorumcen evli olduğu halde başka birisiyle mi gorusuyordu.  Sende eşine mi söyledin doğru mu anladım.   Arama öyleyse 
(21 puan) tarafından
Evet başkasıyla gorusuuyordu bı sure beraber kaldık aynı evde eşlerimiz başka yerde çalışıyordu.Bende başka biriyle görüştüğünü gördüm ve eşime söyleme durumunda kaldım
(1,078 puan) tarafından
İyi yapmışsın.  Ben olsam bende söylerdim.   Boş ver arama
0 oy
(5,741 puan) tarafından
Aldattığını gözünüzle gördünüz mü yoksa tahminen mi soylediniz bu çok çok ince düşünelecek konu bence 
(21 puan) tarafından
Gözümle gördüm çünkü geceleri bitmeyen görüşmeler saçma sapan soruları vs ne yaptığının farkındaydım zaten ve telefonla da gözümle gördüm.Esime de söylemek durumunda kaldım çünkü gorumcemle aynı evde kalıyorduk eşlerimiz başka yerde çalışıyordu.Keske demeseydim diyorum bazen ama iftira atmam asla
0 oy
tarafından
Ben aramazdim galiba :( ama içimdeki iyi niyette sen safsin ararsin diyor :)))
(21 puan) tarafından
Aramak içimden gelmiyor ama bi yandan da içim gerçekten tuhaf bende napcagimi bilemedim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 682 göst.
28 Haziran 2026 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 778 göst.
0 oy
22 cevap 1,061 göst.
0 oy
11 cevap 983 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler