0 oy
165 göst.
önce Aile kategorisinde (2,468 puan) tarafından
Kızlar yazdom sildim ama sanırım bu u silmeyecegim.

Çok kafama takıyor işyerinde biriyle ufak tartismamiz oldu teyzemde tutmuş bu kişiyi yetkili büyük yere şikayet etmiş .Olaydan haberim yok.O kişide bayram günü yenekhanede arkadaşınız beni şikayet etti diye geziniyormus tartıştık ya tahmin yürütüyor .

Ve bundan nezaman haberim oluyor dün detaylarindan ne zaman bugün annemde anlatmadi sakladı 

Bı samimi arkadaşım var ona fert yandım ablamı sriyorum eşime anlatiyorum kuzene yazıyorum kafa gitti cildircam yazmazsam buraya olay kapatıyoruz tmm diyorum daha kimseyi görmedim ama herkes bana tavır alacak tuhaf tuhaf bakacak diyorum o kişide haketti işyerine iyilik mi yaranir diyorum ama yok durduramiyorum kendimi orda dustugum durumu düşünün bı 

Müdür de beni arıyor senle bı görüşelim kesin niye şikayet ettin diyecek.Benin endişem herkesin canımı sıkması ve tuhaf tuhaf bakması olacak .Zaten toplum içinde özgüven sorunu yaşıyorum hazır cvp devilim bozulup kalıyorum bazı dönem .

Bı de diyorum ki bu zamana kadar beni iyi bildiler noldu 15 senedir üstünden geçtiler yapmadığım şeyler yüzünden kendimi ifade etmek zorunda kaldım .Şimdi bu tavır niye diyorum kendime eşim de diyor bilgim dışında gelişti herşey de geç diyor.

Allah sağlık versin tabi de çocukların işiyle mi okul ile mi neyle ugrasayim ben öğretmenlere laf yetistir bilmem ne sanki koşturmak bitmiyor anneme söyledim neden engel olmadin diye haberim yok diye 

Nöbette yaşı büyük abla var annemle önceden arkadasmisti onunda haberi var bende nöbetteyken arkadaşa anlatıyorum oda dinliyor ayağı herşeyden haberi varmis dustugum  duruma bakarmsnz ve o kadında susmayan kadın .

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,468 puan) tarafından
Kizlrrrrrrrrr
-Reklam-
0 oy
önce (321 puan) tarafından
Olaylar senin bilgin dahilinde gelişmiş kimse sana hesap soramaz bilseydin elbet engel olurdun lakin artık kime güveneceğini de şaştığını düşünüyorum müdürüne bilgin dahilinde olmadığını söyle teyzene bir daha karışmamasını söyle annene de bir daha haber vermezse konuşmayacağını söyle o kadına da bildiğin halde sustuğun için bundan sonra benimle asla konuşma seninle iletişimim olmayacak bundan sonra de ancak böyle bir daha yaşanmamasını sağlarsın 
Aynen gelişmemiş ama işte istemsiz tedirgin oluyorum yargilayacaklar.bos boş konusqcaklar gıcık gıcık
İster inanın ister inanmayın ben şikayet etmedim ben etsem , sahi ciksrim siakyetime derim benim yapımı bilirlerl şikayet etemeyecegimin de herkes farkında ama acaba demişlerdir ...
İns yaşanmaz bu bile bir an önce unutulsun istiyorum sanki bı suçum var gibi kimseyi görmekte istemiyorum ya of of ..
Sosyal anksiyeten var sanırım aynı durumu çok eskiden bende yaşıyordum ama emin ol boş konuşanlara haddini çok nazik bir şekilde verebilirsin mesela müdürün şikayeti sorduğunda benim bilgim dışında gelişti bende dün öğrendim diyebilirsin inansın inanmasın sen kendini bildikten sonra isteyen istediği yerde ürüsün hiç takma
Nasıl astin bazen çok özgüvenliyim
 ama şunu farkettim konuyu uzatıyorum kibar konuscam veya havalı durcam diye bazen sonuca zor bagliyorum veya biri  beni bozudug zaman bazen basariyorum alt etmeyi bazen de kasılıp kalıyorum
kafama takıyorum neden dedi neden dedi arkadaşım diyor ki sen normal meselelri bile kafaya çok takiyorsin diyor elimde değil mesela şu düşünce oluyor ona olsa diyemez ona olsa yalakalık yapar benimkini yapmaz neden veya bana bunu nasıl der ne haddine diye sinir küpü oluyorum bunu bı asabilsem
Herkese cvbinida veriyorum ama onlarda susmayinca bide benim dediğim laflar tartisma oluyor millet alttan almıyor blmiyorum neden mesela başkası lafı söyler geçer ya millet de beni bozmaya çalışır
Kizcelerrr
Valla beni bozmaya çalışanı bende bozarım benim bunu aşmam 23 yılımı aldı kızımı kucağıma aldıktan sonra biri bişey dediğinde direkt cevabını verdim kavgaysa kavga mesela bir gün ben eşim kızım parka çıkmıştık kızım 6 aylıktı yaşadığım şehirde yazları aşırı sıcak olur ve kızımın üstünde eşofman tişört ve hırka vardı hırkayı terliyor diye çıkardık bir teyze ordan çocuğu hasta edeceksiniz dedi eşim bişey olmaz teyze hava sıcak dedi kadın siz bilmezsiniz dediği anda bir anlık gelen sinirle sanane teyze anası babası biziz hastalandığında da biz bakıyoruz kendi işine bak sana soran olmadan da bir daha başkasının çocuğuna laf etme dedim teyze de tuttu şuna bak şuna saygısız paralayacam bunu dedi yanındaki diğer kadına gel bakalım parala nasıl yapıyorsun o elini nasıl kırıyorum dedim normalde olsa neden dedi ben düzgün bakamıyor muyum diye düşünürdüm ama o gün dedim ki içindeki öfkeyi bugün tutarsam herkes akıl vermek adı altında anneliğimi eleştirir o gün bu gündür kızım hakkında benim veya evimin veyahutta aldığım kararı sorgulayan kim varsa cevabını veriyorum iki gün önce de ablam mesela kızının saçını niye kesmedin seyrek olacak seyrek olursa sana sorarım dedi bende kız benim kızım seyrek olur veya olmaz saçı bu beni ilgilendirir sen lütfen kendi kızına odaklan dedim ve cevabını aldığı anda sinirlendi ama bu benim umrumda olmadı bazen susmamak saygısızca bile olsa cevabını vermek çok rahatlatıyor çünkü bu hayat senin ve o bunu dedi şu bunu dedi diye kimseyi kafaya takıp kendini yıpratmaya değmez
0 oy
önce (519 puan) tarafından
Eşinize katılıyorum senin sorumluluğunda olan bir olay yok. Kendinize güvenin hakkınızi da sonuna kadar  savunun. Çevrenizdeki insanları gözünüz de büyütmeyin hiç kimse kendinizden  daha değerli degil. 
Doğru diyorsunuz ben abartiyorm istemsiz , ama elimde değil yargilayaci bakışlar konuşmalar hiç tin konuşmaycaksin aslinda
Müdür yardmcisi musaitsen gel yanıma dedi gittim yoktu telefoncederim dedi etmedi kesin yarın eder of bide ona açıklama yap cildircam .
Doğru ben insanları çok büyütüyorum onların fikirlerinin önemli olmadığını dile getirsem sıkıntı yok .. savuncam zaten üslubu o adamın hoc hoş değildi
0 oy
Sinirden başıma ağrı girdi
önce (8,619 puan) tarafından
Olayı anlamadım ama eğer haklisan dik dur kimseye ezdirme kendini
Haklıyım cnm ezdirmeyecegm dik durcam ben şikayet etmedim arkdsi ailem etti ama gelip sorabilirdi bana
0 oy
önce (571 puan) tarafından
15 sene bir yerde çalışıp özgüven sahibi olamadın mı gerçekten? Bu sebep çok basit bir sebep yani 
Oldum çok gözümü açtım ama hazır cvp değilim bide çok iyi niyet merhametliyim biri bsey dediğinde kalakaliyorum veya benimki millete batıyor bı laf desem alttan alan yok dalga geçme peşinde bence yeteri kadar sert değilim veya çok fazla kafayı taktığını blip ugrasiyolar
önce (571 puan) tarafından
Sert olmana gerek yok ki canım , hazır cevap olmanada gerek yok . Bende aşırı iyi niyetli ve merhametli bir insanım ama çizgim vardır benim ondan dolayı ne dalga geçebiliyorlar nede göz ardı ediyorlar. Sen yüz verdiğin için şuan resmen manipüle ediliyorsun iş yerinde , kendine çeki düzen vermen lazım . Çizgin olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 232 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alyakus (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 63 göst.
0 oy
14 cevap 372 göst.
0 oy
5 cevap 84 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Glstanbeste (292 puan) tarafından soruldu

401,533 soru