0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (2,468 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar işyerinde nasılsınız mesela hazır cvp mi ezilen mi 

Ben çok yüze duramıyorum biri benle tartisinca geri sinirden dönüp kalıyorum aklıma  laf gelmiyor  biseyi savunurken biri bı laf deynce kalakaliyorum 

Böyle sakince laf sokamiyorum veya sert mimik yapamiyorjm bence buda önemli kavga.tsttisma.buyutuyorum bazen gülüp geçiyorum da 

Veya lafı uzatıyorum net konuşmaların yok abi abi die kirilmasin guleryuzlu oluyorum iyilik yapıyorum vicdanlym bunun adına saf diyolar mesela bugün abi nin yüzüne duramadom mesela bana kotluulgu oldu basit bsey seni almam diyemedim ne bı tesekkr ne yüzüme bakma  vicdansız Olcan acimayacaksin

Herkes çok fesat alıngan erken çıkma.gec.gelme.laf.

Kendime söz veriyorum sertolayim die ama bu seferherkes sakalasirken kendini savunman.oda abes oluyor tetikte beklemen lafını sürekli esrgemeyip söylemekte gıcık 

11 Cevaplar

+1 oy
(768 puan) tarafından
İş yerinde abu abla ilişkisi kurarsan sert de olamazsın duruşunda olmaz. Babanda olsa bey annenden olsa hanım diyeceksin. 
(2,468 puan) tarafından
Doğru başka ne önerirsin ***** gibi yemeğimi bırakıp aldım adamı yüzüme bakmadı ise getirdim ne bı tesekkr daha beni azarlamaya calisiyor
(768 puan) tarafından
Anlamadım canım
-Reklam-
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Kendime çok kızıyorum 
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Şuan çalışmıyorum ama iş hayatimda serttim. Kendimi ezdirmezdim, işyerinde abi abla ilişkisi olmaz öyle olursan ezilirsin. Herkes dedikodu peşinde kimse dost değil menfaat ilişkisi var uyanık olman gerekiyor.
(2,468 puan) tarafından
Öyle cnm kimse dost değil ben aynı hatayi hala yapiyorum biri var çok fena kimse basedemiyor fln hamileyken de çok uğraştı benle hamile hasta değil diye basdusmanlari bunla filanca kişi dedi hamileyim diye suç mu oldu dedim bundan kaç yıl önceden bahsediyoruz ne var bunda dedim kendisi 37 yaşında hamile kaldı eli karnında altın için dedim duysun diendedim yok yok basdusman değil de diyor hamiellekten gıcık ya diyor ben anlamıyorum milleti arkadaşla konstuk diyorki keşke deseydin abla kusura bakma da bı tasman eksik azılı köpek diyordu sana unuttun mu deseydin diyor yani orda bizi düşman kendisine bişey denilmemks gibi davraniyor
Ben haddini de bldiriyorum insanların ama olmuyor sürekli kavga bazıları öyle kiviriyorki kavga etmeden sen söyle yap ben bunu veya böyle safligina yatıp seni sinir edecek cümle buluyolar kaderimiz böyle diyelim biri var hele sünepe biri bana güzel olmuşsun görüşürüz demezse bloda asla demez ama biri derse arkasindan papağan gibi tekrarlar ortaya çıkma halleri
O az önce bahsettiğim abla diyorki arabayı sert kullanıyorsun iş yerinde de böyle sert olsan basedemeyoz deyip gülüyor
Bende her lafına katılırım herkesin doğru haksızlık doğru yanlız calismayaalim die bana diyolarki aman az adamla daha iyi çalışıyor insan boşver adam isteme diye beni curutuyolar wlla ben calisamam dedm
Getittirdim bı adam
(2,987 puan) tarafından
Çogunu anlamadim canim, ama şunu söylüyim calişanlar patronlara müdürlere yalakalık yapmayı sever. Mesela sen cok iş yaparsın değer vermezler ama az iş yapan her zaman kıymetlidir göze batmaz. Çalışanı ispiyonlar patron ne derse hemen kabul eder. Sen kendi işini yap artiyorum 8 de işbaşi ama sen 7.50 de geliyorsan sana geç kaldın derlerse cevap ver susma mesaiye kalsan senden iyisi yok geç gelsen, erken çıksan senden kötüsü yok. Bu iş hayatinda her zaman olucaktir. İnsanlar çok samimi olmayacaksın onlar dostun değil iş arkadaşın bunu unuttursan daha çok seni kullanırlar.
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Kitap mi okumaliyim napmalym
0 oy
(2,468 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bide çok fazla sinirlenip takıyorum olayda bende yokum sevdiğim arkadask savunuyorum daha bana diyorki olsun 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Herkes uyuyormu
0 oy
(10,947 puan) tarafından
Baştan yüz vermeyeceksin ve acilen millete abla veya abi demeyi keseceksin. 
0 oy
(496 puan) tarafından
Bana göre işyerinde sert bı duruş gerekiyo.Güler yüzde çok olmaması lazım yanlış anlaşılabilir.Samimi olunursa bu sefer iş yıkmaya ***** yerine konmaya çalışılır abi ablayı doğru bulmuyorum o yüzden.Fazla samimiyet hayatın hiçbi alanında iyi değil ki zaten kuaförde bile olunca bu sefer ilgi alaka azalıyor. Ama sert olucam diyip aksi de davranmamak lazım.Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin kendini daha iyi ifade edebilmek için.Özgüven eksikliği veya panik atak tarzı bişi varsa daha çok aslında hayata karışmayan gerekiyor bnce, kaç yaşındasın bilmiyorum.Videolara bak istersen bide YouTubedan.Kimseden çekinmenede gerek yok kendini rahat sakin bi şekilde ifade et her zaman.
0 oy
(7,592 puan) tarafından
İlk başta hep susuyordum aman kimse kırılmasın diye bi baktım herkes beni kırıyor. Sonra değiştim hakedene çatır çatır cevabını verdim.O saatten sonra da kolay kolay laf eden olmadı 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Böyle günaha sokuyolarrr
0 oy
(50,493 puan) tarafından
ben ***** gibi agliyordum bide aglayinca sesim titriyo konusamiyorum ver iste cevabıni yedi yili gecti isi bırakalı bak hala kafamda kuruyorum niye bunu demedim boyle yapmadim diye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Alyakus (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 727 göst.
27 Nisan 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 332 göst.
4 Eylül 2021 Aile kategorisinde Alyakus (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 328 göst.