0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Şimdi ne güzel diyenleriniz olacak Ama bu durum cidden benim kafamı karıştırmaya ve beni korkutmaya başladı çocuklarımın dikkatini televizyon çekmiyor Hani Bazen diyorum bir yarım saat de olsa izlesinler yani O dereceye geldim çünkü hiçbir şey yapamıyorum oyuncaklarla oynamıyorlar tek bildikleri şey koşalım zıplayalım düz duvara tırmanalım ağlayalım bağıralım nefes almama dahi izin vermiyorlar bu arada İkisi de kız acaba dikkat eksikliği var mı diye düşünmedim değil Sizce doktora götürmem gerekli mi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gündüz bunu aç tv youtubeden hem eğitici hem öğretici benim kız çok seçiyor oda dans ediyor gördüğünü yapmaya çalışıyo çok eğleniyoruz biz 
(188 puan) tarafından
Aşkım açmadığım şey kalmadı oynuyorlar aynı hareketleri de yapıyorlar ama yanlarında ben olursam mutfağa kaçmaya çalışsam direk yanımdalar
tarafından
Benimki de izlemezdi tv 4 yaşında yeni yeni izliyor gayet seviyor eğleniyor sizinkiler de alışır mutlaka Aslında çocuklar doğru olanı yapıyor zıplıyor oynuyor düz duvara tırmanıyor diyosun ya enerjisini atacak yer arıyor kış soğuk dışarı çıkamıyoruz fazla evde yapıyorlar onlarda haklı
(188 puan) tarafından
Bende korkuyorum işte kızım düştü çenesini koltuğa vurdu dikiş attılar diline o zamandan beri hiç kalkmasın istiyorum
tarafından
Bizde yaşadık kuzum 1 yaşındaydı bardağın üzerine düştü kaşlarının arasına dikiş atıldı yinede koşuyor oynuyor çocuk çocukluğunu dolu dolu yaşamak istiyor devamlı oturan çocuklar telefon bağımlısı olabiliyor
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Yani bence once beraber oturarak ortak bi oyun oyanamaya calisin en az bir saat. 

Kizma birader bile olur. Puzzle ya da onlarin takip etmesini grektirecek bi aktivite  bulabilirsin. 

Yani dikkatlerini cekip buna odaklanmalarini saglamalisin. 

Bu sekilde aman bu cocuk harketli durmuyo olmuyo deme. Biraz caba sarfedereen emeklerinin karsiligini alirsin canm

Baktin hic veremiyolar kendilerini o zaman doktara gidin.
(188 puan) tarafından
Yaptım yapıyorum yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (563 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 263 göst.
0 oy
6 cevap 275 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.