Hepsini okudum, Allah babana rahmetiyle muamele etsin. Benim babam da ben hamileyken vefat etti, kızımı göremedi. Kanserden vefat etti, bazen evliliğinden sorunlar yüzünden üzülmekten kanser oldu diye düşünüp üzülüyorum. Ama sonra şunu düşünüyorum, babam sağ olsaydı ya da şuan olduğu yerden beni görüyorsa kötü durumda olmama çok çok üzülürdü. Onun huzur içinde uyumadı için güçlü durmaya çalışıyorum ve günden güne de güçleniyorum. Bence sen de oturup ah vah edeceğine, kendine bebeğine ve çevrene dünyayı dar edeceğine baban seni böyle görse nasıl üzülürdü onu düşün. Annen yalnız kalmış, benim annem de yalnız kaldı, üstelik 80 yaşında ve o da kanser hastası. Çocuktan önce her hafta yanlarına giderdim, şimdi annen yalnız ve eskisi gibi gidemiyorum ama hayatın kanunu bu. Sen evlenmemiş, çocuk doğurmamış hala ailenin yanında olsaydın muhtemelen annen babanın da geceleri uykuları kaçıyor olacaktı, biz gidince bu kuz ne olacak diye. Şimdi bir eşin ve çocuğun yani kendi ailen var. Emin ol bu yüzden baban da rahat uyuyordur, annen de evinde huzur içindedir. Onları o kadar düşünüyorsan seni mutlu görüp mutlu olmaları için kendini toparlarsın. Bebeğine alışamama sorununu ben de yaşadım, şimdi 4,5 yaşına geldi, psikolog psikolog gezdiriyor, çünkü onunla gerektiği gibi ilgilenemediğim için bağlanma problemi yaşıyor. Demem oki sorunlarının daha da büyümesini istemiyor ve babanın yattığı yerde huzur içinde yatmasını istiyorsan kendini topla. Bunu tek başına yapabilecek gibi görünmüyorsun, bir doktora git, gerekirse ilaç kullan.