0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (3,749 puan) tarafından
Kızlar kız kardeşim bilinmedik bir ilaç içmiş kas gevşetici o ilaç ona alerji yapmış bütün vücudu kıpkırmızı kusma ishal kaşıntı oldu şimdi bizde kardeşim annemleri arayacam bugün yollayacam kardeşimi yarında doğum günü yapacaktım sizce yapmali miyim herkesede haber verdim 

6 Cevaplar

0 oy
(3,746 puan) tarafından
Ben kardeşin olsam plan yaptığın için bozulmasını istemezdim. Ama sen aileni düşün bir şey diyeceklerse ertele daha iyi. 
(3,749 puan) tarafından
Canım işte bende o kadar insan çağırdım herkes kendi ayarladı şimdi iptal etsem bu sefer onlar laf söyleyecek bide önceden haber ettim
-Reklam-
0 oy
(719 puan) tarafından
Ben ertelerrdim.kardesinle aran nasıl bilmiyorum ama benim tek kardeşim olduğu için böyle bir durumda sanırım ertelenmesi daha iyi diye düşünürdüm. Ama genel de kardesinle de konuş derim ben fikrini al 
(3,749 puan) tarafından
Diyor abla sen yap böyle olacağını bilmiyorduk bana yardıma diye geldi 3 gündür hastanelerdeyiz serumlar iğneler yiyiyor
0 oy
(590 puan) tarafından
Kardeşinde anlayış göstermiş ayrıca sorun yapılacak bir sağlık sorunu yok ortada ilac alerji yapmış önceden olan bir sağlık problemi çıksaydı yapman ayıp olurdu ama sen planı yapmışsın kiz hasta olmuş ben olsam yapardim
(3,749 puan) tarafından
Canım sprun yapılacak bir şey değilde yani durumu çok kötü e evde battı ben de düşük yapıyorum bir yandan yarına herşeyi nasıl yetistirecem üstüne kardesimde doğum gününü kutlayacaktik ama malesef böyle bir şey oldu
(590 puan) tarafından
Haa o zaman başka biraz erteleyın geçmıs olsun ıkınızede
(3,749 puan) tarafından
Saolsin tatlım
0 oy
tarafından
Kardeşinle hal hatır sorarak konuş

Çok korktm de

Doğum günü yapacaktım ama sen öylesin diye yapmayacağım de Kesin o da yok yap der o zaman yaparsın:)
(3,749 puan) tarafından
Saolsin canım valla oturmuş ağlıyor küçük olsa anlatacam koca kız 21 yaşında ağlıyor çok kötüyüm çok kötüyüm
tarafından
Wiiii o ne öyle nazlı nazki:))
(3,749 puan) tarafından
Kız ağlıyor ben kötüyüm diye babamı aradım kurtar beni diye ağlıyor
tarafından
Ay hemen acile gitsin Nazlı bebek')
(3,749 puan) tarafından
Götürecem tekrar 3 gündür acildeyiz ya
0 oy
(255 puan) tarafından
Öyle bir durumda annengil neden gelmedi ki bence yollama onlar gelsin hem beraber doğumgünü yapmış olursunuz giderken de kardeşini götürürler sen de iptal etmemiş olursun 
(3,749 puan) tarafından
Canım yollamayim da kız kardeşim çok fena nasıl yollamayacm durumu baya kötü yüzü gözü şişti çok berbat oldu nefes alamıyor kusuyir annemle babam geliyor onu almaya götürüp hastaneye yatıracaklar
0 oy
(51,769 puan) tarafından
yap onu da görüntülü arayın 
(3,749 puan) tarafından
Haftaya erteledim canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 409 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 2,797 göst.
6 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Mirza (90 puan) tarafından soruldu