0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
kizlar esimle gecen haftalarda tartistik vs kahve olayi icin annemde yanimizdaydi o zaman annemde sey dedi hani guvenmiyorsan niye halen es olmaya devam ediyoraun dedi neyse annem gittikten sonra esimle yine tartistik esimde bana bana guvenmiyorsan neden burdasin  yani gitmiyorsun tarzindan konustu bugunlerde aramiz iyi hani telefonuna konusma kaydetmede indirdim konum takipte hicbisey yok cdwn ise isteneve bugun dogum gunuydu ama bu sozu aklima gelince kutlamaktan vazgectim sizce yarin kutlasam mi

4 Cevaplar

0 oy
(201 puan) tarafından
Konuşma kaydetme programı hangisi bana da lazım cidden,
(50 puan) tarafından
telefondaki  konusmalari kaydediyor o kadar zaten birsey farketmezsen uygulamayi kaldiriyorsun
(201 puan) tarafından
Uygulamanın fotosunu atma şansınız varmı acaba acr phone yazanmi
(50 puan) tarafından
ôzele yazar misin postu kitleyecegim
(201 puan) tarafından
Özelden yazamıyorum size
(50 puan) tarafından
size yazdim
-Reklam-
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Bir daha annenin yanında tartışmamalısınız ve tartışırsan anlatmamalısın. Empati yap Kaynanamın yanında tartışsak ve eşime böyle dese asıl onun nasıl bunu söyleyebildiğini unutamazdım. Eşin de buna takılmak yerine koz olarak kullanmış aklına girmiş işte iki türlü de sıkıntı. Siz son raddeye gelmeden kimse bunu söylemeye cesaret dahi edememeli. 

Çok büyük sorunlarınız var mı bilmiyorum ama yumuşak olmanı tavsiye ederim. O senin eşin sonuçta kötü bir dakika geçirmeye bile değmez. Böyle sen de sinir oluyorsun ama güzel yaklaşsan hem sana hem eşine iyi gelecek
(50 puan) tarafından
suan beni anlayan sensin anneme de kizdim iki sorun da aklima gelmesi
0 oy
(220 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama bunu indirdiğini eşiniz nasıl anlamıyor sadece merak bencede eğer eşinize hiç güvenmiyorsanız bu evlilik hep kavga olur 

Ne olursa olsun anne yanında kavga edilmemeli hatta kimsenin yanında kavga edilmemeli sonuçta o sizin ozeliniz ve kimseye de anlatmamak lazım 
0 oy
(17,864 puan) tarafından
Postta eksiklik var bence neden güvenmiyorsun ? En önemli detay o güvenini sarsacak olay yaşadın mı yoksa durduk yere boş güvensizlik mı yaşıyorsun ? Burda bazen görüyorum kocamı kapacaklar diye gereksiz kıskançlıklar yapıp adamların burnundan getiriyorlar ha diyorsan ki sebepsiz değil o zaman kutlama 
(50 puan) tarafından
bizimle vakit  gecirmeyi sevmiyor onu farkettim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 271 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 270 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi_kelebegi (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 249 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu

408,299 soru

12,264,965 cevap

37,440 kullanıcı

Kategoriler

...