Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin arkadaşının eşi konusunda haksız mıyım
0
oy
830
göst.
3 gün
önce
Aile
kategorisinde
Elif12
(
213
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar normalde gereksiz kıskanan bir insan değilim öyle herkesten de kıskanmam ama neden bilmiyorum belki de görmediğim için kıskanıyorum eşimin arkadaşının eşi kızı hiç görmedim huyunu filan da bilmem geçen kız eşimi aradı kontör istemiş eşimde tamam demiş benim haberim yoktu kız aradı bende seni niye arıyor dedim paraları yokmuş kontör yüklermisin dedi bende kabul ettim dedi seslenmedim kız tekrar aradı en son da sinirlendim rahatsız oluyorum dedim ne seni arayıp duruyor bu kaçıncı oldu dedim benim ne suçum var dedi mesafeni koymaman aynısını ben yapsam hoşuna gider mi dedim haklısın dedi kıza mesaj attı arama diye ya kızlar haksız mıyım bir tek bana mı tuhaf geliyor kızın eşiyle eşim birlikte çalışıyorlar
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
34
Cevaplar
+6
oy
3 gün
önce
Oldu o zaman
(
3,539
puan)
tarafından
cevaplandı
Haklısınız, eş arkadaşına kadar hiç mi akrabası yok para isteyecek. Taviz vermeyin, eşiniz de mesafe koymazsa sıkıştıklarında eşinize kalır suç atmasaydı, yardımcı olmasaydı vs
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu durumu eşimle tekrar konuşacağım eşimin arkadaşlarının bir tanesinin bile bende numarası yok eşi nasıl izin veriyor ben yapsam kıyamet kopar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+3
oy
3 gün
önce
Birbalannesi
(
16,135
puan)
tarafından
cevaplandı
Daha ilk mesajda evi başına yıkardım ne yakınlığın var ki senden istiyor sen neden tamam diyorsun diye tek cevabım ne münasebet
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya kocası arayıp istese seslenmem olabilir insanlık hali derim kızın istemesi tuhaf geldi
3 gün
önce
Birbalannesi
(
16,135
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte ne münasebet demen gerekir eşinde ben ne alaka demeli kesinlikle üstelik zaruri ihtiyaç değil acil durum değil parası yoksa yükletmesin veya kredi kartı kullansın bu aymazlık artık başkasını arayıp istemek.
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bide İnternet paketi yapmak için istemiş dakikası filan var eşime de kızdığım nokta orası oldu ne münasebet dememiş yardım etmek istedim diyor
3 gün
önce
Birbalannesi
(
16,135
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşinizle kesin net bir şekilde konuşun yardım kuruluşu olmadığını hatırlatın sizin başka bir eş arkadaşını bu gerekçe ile aramanızda ne hissedeceğini nasıl davranacağını sorun suçlayıcı konuşursa iyi niyetli olmayan bir talebe evet denmesinin sizin ona olan güveninizi sarstığını söyleyin
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Net bir şekilde konuşmadım ama konuşacağım kızın numarasını da engellemesini isteyeceğim teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
3 gün
önce
Gozdeh
(
10,608
puan)
tarafından
cevaplandı
eşinden kontör istemesi saçma, çok lazımsa kocası arasın.
bunu kıskanmam ama saçma yani ne gerek var
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Beni rahatsız eden zaten kontör değil kızın araması eşim arkadaşıyla konusurken de öyle konuşmaya çalışıyor filan
3 gün
önce
ikbal
(
50,493
puan)
tarafından
yorumlandı
kiskanclik değil zaten bu gereksiz bir samimiyete kizmak
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim kiskandigimi zannediyor bende fazla samimi olmanı hatta hiç konuşmanı istemiyorum dedim numarasını da sil bir derdi varsa beni arasın numaramı Verde dedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
3 gün
önce
Bir yudum mutluluk
(
455
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne kadar saçma kocasına desin kocası arasaymıs esinı..sonuna kadar haklısın hıc yuz verme
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Kocasının hattı kapanmış daha önce de belirttim rahatsız olduğumu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
3 gün
önce
Limonlukek
(
3,382
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayır bana da çok saçma geldi altından birşey çıkmaz umarim
4 önceki yorum göster
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Sordum eşime de gönderdin mi diye 200 TL yüklemiş gizli gizli takip de ettim baktım mesajlarına konuşma da yok şimdi eşim şehir dışına çıkacak aklım hala kontör istemesinde
3 gün
önce
Limonlukek
(
3,382
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana normal gelmedi bu samimiyet nerden geliyor diye açıkçası. Bizim eşimle ortak arkadaşımız dahi var senelerdir tanırım çocuk sonra evlendi eşiyle birlikte de geldiler filan ama o halde bile ben arayıp da kontur filan istemem o kim ki istiyim.
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bugün yine aramış kart çıkarttirmak için linkini atar mısın diye ay valla gerildim
3 gün
önce
BenAnneOldum
(
768
puan)
tarafından
yorumlandı
Canını sıkmak istemem ama bu iş hayra alamet değil.
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bugün açık açık konuştum bakalım ne olacak bir daha ararsa kıyamet kopar yaptığı doğru birşey değil dedim bir derdi varsa benimle de görüşebilir ama muhattabi sen olamazsın dedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
3 gün
önce
EmreYaren
(
249
puan)
tarafından
cevaplandı
O kadar haklısın ki hayatımda daha bu kadar saçma birşey duymadım
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende ilk başta kendime kızdım gereksiz kiskandim diye sonra saçma geldi ne alaka dedim teşekkür ederim
3 gün
önce
EmreYaren
(
249
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayyy tersi olsa kocalar agzimiza s.car cok afedersin ama kendileri yapinca yani ne diyim bilemiyorum
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende bir tane arkadaşının numarası yok mesala eşim uzmanken vardı hamileydim acil birşey olursa diye kaydetmişti sonradan da sildim ben çok dikkat ederim ailemden de böyle gördüm eşime de çok güvenirdim bu konuda aldatma yok ama yine de güvenim kırıldı
3 gün
önce
EmreYaren
(
249
puan)
tarafından
yorumlandı
Guvenin kirilmasin tabiki aldatma yok ama olay bastan sona sacma sonuna kadar hak verdim canim
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Minnoşun Annesi ❤️
(
2,599
puan)
tarafından
cevaplandı
İnanılmaz saçma ne alaka kocan anası babası yokmu
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben abartiyorum diyordum ama en azından bir tek bana saçma gelmiyor durumlari iyi değilmiş bende çok zorlu zamanlardan geçtim yeri geldi yiyecek ekmeği zor aldık ama kimseyi aramadım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Mina
(
2,677
puan)
tarafından
cevaplandı
Kusura bakmayin kendi esimide dahil ederek soyluyorum bu kadar mall erkekler evlenmesin ya
Biraz mesafe koymak cok mu zor
Aynisini biz onlara yapincaya kadar ne gerizekalii hareketler yaptiklarinin farkina varmiyolar
Bos yere huzursuzluk çikiyo bunlarin yuzunden
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Biz mesafe koymasak böyle yapsak neler derler neler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Seda_0055
(
134
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok sacma bi durum ne alaka esine geleneme kadar hicmi kayni kardrsi abisi babasi yok hadi diyelim esinden istyor kocasi arayip ister en fazla vala asla izin vermem ikiskikerini kes
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşündüm dedim kocası kiskanmiyor mu benim huyumu bildiği için kiskanmiyor dedi ya ne olursa olsun bana ters geliyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Tansugoc
(
509
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiçte bile arayamaz kardeşinin bile arayıp bir şey ostemesine sinir oluyorum çünkü başka zaman akıllarına bile gelmiyor arayıp sormak
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızın kocası arasa tepki vermezdim de kızın araması tuhaf
O işler öyle olur canım senin ihtiyacın olsa kimse yanında olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Neva0606
(
4,477
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok haklisin burda genelde gereksiz kıskançlık postları açılıyor onlardan biri diye düşündüm ama yüz yüz haklısın
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet gereksiz kıskançlık postlarini bende görüyorum ilk başta gereksiz kıskanıyorum filan dedim ama düşününce eşimi arayıp istemesi saçma geldi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Mutluhuzurlu
(
322
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin ne alaka arkadaşının eşi arıyor ne manaaaa telefon numarası vermiş yada almış arıyor bütün bunları geçtim kocan bana ters bunlar beni aramayın vs. Demiyor k.bkma ben önce bunu sorgularım kadından önce kocamin ağzına ederim
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim vermemis dediğine göre kızın kocası eşimi aramış kızda kaydetmiş ben kendisine de dedim zaten hata sende diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
sevgiolmez
(
58
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayır aşırı haklısın niye kız arıyor eşini bir ihtiyaç varda adam arar rica ederdi yani
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim kızın kocası eşimin arkadaşı ben kendimi ilk başta haksız buldum ama sonradan saçma geldi buraya sorunca da biraz daha rahatladım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
S.polat
(
773
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne alaka eşin bide mesaj atma demesi de çok saçma bunun kocası eşinin arkadaşıysa niye erkekle değil sanki kadınla bir muahbebti varmış gibi ona söylüyor eşini uzak tut böyle tiplerden
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Arama diye mesaj atmış kız iki kere aradı eşim de arama eşim rahatsız oluyor demiş kız onun üzerine mesaj yazmış hani yükleyecektin ne zaman yükleyeceksin filan diye mesajları da ben dün akşam eşim uyurken gördüm içime kurt düştü bakayım dedim öyle farkettim
3 gün
önce
S.polat
(
773
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay çok aşırı saçma ve tehlikeli bir durum bu ne samimiyet
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Değil mi ya ben abartiyorum diyordum da buraya sorunca daha iyi anladım abartmadigimi
3 gün
önce
S.polat
(
773
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız yok ne abartmasi aşırı sakın kalmissin
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç böyle başıma da gelmedi eşim aç sen konuş dedi de sinirden yok dediydim sonradan pişman oldum keşke açsaydim diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Mizginhavin
(
833
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne alaka ya? Kıskançlıkta olur , rahatsızlıkta. Ben eşimin arkadaşlarını bile tanımıyorum kaldi ki eşlerini taniyacam. Üstelik eşinin kadında numarası ne geziyor. Çok ihtiyacı varsa kocasının telefonu ile eşinden istesin. Ayrıca bu ne lahana turşusu? Ne yüzsüzlük? Durumum yok ama ben İnternetsiz kalmak istemiyorum bana internet paketi yükle. Kocası ile kocan birlikte çalışıyormuş. Paket yapacak paraları yok muymuş? Paraları yoksa İnternetsiz kalsın. Eşine net tavır koy. Ben kadını hiç iyi niyetli görmedim.
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızın kocası pek çalışmıyor eşim çağırıyor bir iki çalışıyor kaç gündür benim eşim de çalışmıyordu o yüzden kızın kocası da çalışamadı tabi bu haklı bir sebeb değil başka bir yerde de çalışıp para kazanabilir kızın kocasının hattı kapanmış kızın telefonundan eşimi aramış kızda kaydetmiş kaydetmesi de saçma bende zorlu zamanlardan geçtim yeri geldi yiyecek ekmeği zor aldık kimseye telefon açmadım o yüzden de tuhaf geldi bana kızın kocası istese ağzımı açmam olabilir derim ver derim o gün çok tavır koymadım acaba haksız mıyım diye ama konuşacağım artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Omurmete
(
2,188
puan)
tarafından
cevaplandı
Kontör olayını geçtim eşinin numarası neden onda var. Ben eşimin arkadaşlarının numarasını bilmem etmem eşlerinin numarası bile yok
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızın kocasının hattı kapanmış eşimi de araması gerekiyormuş kızdan aramış kızda numarayı kaydetmiş niye kaydetme gereği duymuş orasını da bilmiyorum
3 gün
önce
Omurmete
(
2,188
puan)
tarafından
yorumlandı
Aşırı saçma beni de bazen başka numaradan arar iş yerinde çekmez bir kez kaydetmedim kadını geç adamda rahatmış yani
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizde de öyle eşimin şarjı biter ya da çekmez geç gelebilirim diye arar numaramı da siler bende kaydetmem eşi kiskanmiyor mu diye sordum aşırı kıskanç ama beni bildiği için seslenmiyor dedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Yummy yumm
(
12
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne münasebet yani? Başka kimse mi kalmadı? Uzak dursun bence.
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim oysa ki kızın annesi babası kayınbabası kaynanası yaşıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
BenAnneOldum
(
768
puan)
tarafından
cevaplandı
Paraları yoksa ve ihtiyacı varsa eşi eşini arasaymış, ne alaka eşinin iş arkadaşını arayıp bana kontör yükle demek. Eşimin aile görüştüğümüz kardeş gibi olduğumuz arkadaşları var, onları bile arayıp böyle bir şey istemem. Günahını almayayım ama neyse....
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bizde zor zamanlardan geçtik yiyecek ekmeği bile zor bulduk bir kere bile arkadaşlarını aramadım kocası arasa seslenmem yüklesin ne var ki derim kızın araması tuhafıma gitti eşimin numarasını kaydetmesi de ayrı bir saçma zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Ayde
(
1,702
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen ara kadını arama rahatsiz oluyorum de esinden de sil engelle
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimle konuşup numarasını silip engelleyecegim o gün aç konuş dedi açmadım sonra da pişman oldum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
BusraC
(
708
puan)
tarafından
cevaplandı
Haksız mıyım ne demek sonuna kadar haklısın az bile. Ne alaka gidip kocasının arkadaşından kontör istemek. Mesaj bile atamaz kocama. Sadece kocasına sürpriz yapacaksa mesaj atabilir o kadar. Onun da bir adabı olur.
Yarın öbür gün eşinin başı yanabilir, dikkat edin
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim numaramı isteyip benden istese neyse eşimin arkadaşına yemeğe davetliydik kadın kocasına söylemis eşinin numarasını istede arayıp evi tarif edeyim diye kadın aradı beni tarif etti herşeyin bir adabı var dediğiniz gibi yok bide birşey olsa suç eşime kalacak
3 gün
önce
BusraC
(
708
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşinin numarasını nasıl almış ki kadın? Yok evlerden ırak bir kadın. Eşleriniz çok samimi değilse hayatınızdan çıkarın hatta.
3 gün
önce
Elif12
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Kocası eşimi araması lazımmış kendisinin hattı da kapanmış eşinden aramış kadın da numarayı kaydetmiş bu da saçma samimi maalesef beraber iş yapıyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
367
göst.
Eşimin arkadaşının eşi (az önce yanlış yazmışım)
20 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Simsek21
(
1,575
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
11