0 oy
1,488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (310 puan) tarafından
Kızlar normalde gereksiz kıskanan bir insan değilim öyle herkesten de kıskanmam ama neden bilmiyorum belki de görmediğim için kıskanıyorum eşimin arkadaşının eşi kızı hiç görmedim huyunu filan da bilmem geçen kız eşimi aradı kontör istemiş eşimde tamam demiş benim haberim yoktu kız aradı bende seni niye arıyor dedim paraları yokmuş kontör yüklermisin dedi bende kabul ettim dedi seslenmedim kız tekrar aradı en son da sinirlendim rahatsız oluyorum dedim ne seni arayıp duruyor bu kaçıncı oldu dedim benim ne suçum var dedi mesafeni koymaman aynısını ben yapsam hoşuna gider mi dedim haklısın dedi kıza mesaj attı arama diye ya kızlar haksız mıyım bir tek bana mı tuhaf geliyor kızın eşiyle eşim birlikte çalışıyorlar 

34 Cevaplar

0 oy
(7,789 puan) tarafından
Eşinin arkadaşına ulaş ve durumu anlat. Bu gereksiz bir konu değil. Ben olsam böyle yapardım. Onca akraba eş dost dururken kocandan kontör istemesi hiç normal değil. 
(310 puan) tarafından
Haberi vardır diye düşündüm ama yine de bilemiyorum numarası olduğunu biliyor çünkü
(7,789 puan) tarafından
Haberi yoktur yani o kadar geniş olmaz bir erkek. Benim kocam asla müsade etmez elin adamidan kontör istemeye. Seninki de müsade etmez bence kimse etmez yani
(310 puan) tarafından
Etmez canım arkadaşını bile kolay kolay eve çağırıp oturmaz çağırsa bile sen içeri geç otur ben çayı filan hallederim der eşime de sordum hiç kiskanmiyor heralde diye çok kıskanç ama beni bildiği için seslenmiyor dedi
(7,789 puan) tarafından
Ben eşine güvenmedim canım sen belli etmeden bir süre gözlemle. Eşine çaktırma engelleme sadece sabırlı ol gözlemle. Allah korktugumuza uğratmasın
(310 puan) tarafından
Amin canım bakıyorum mesajlara filan sessiz sessiz takip ediyorum teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(558 puan) tarafından
Kız o değilde kontör lu telefon mu kaldııııııı? Eşim bana böyle bırsey dese daha kontör ıstedı der demez söyleyecek yalan mı bulamadın p.... Dıye agzına tavayla ındırmıstım 
(310 puan) tarafından
Var canım kullanan faturası çok yüksek olduğu için faturasız hat almışlar benim elimde de bıçak vardı neyse ki kaza çıkmadı ama eşim doğru söylüyor mesajlarda da gördüm eşim arama eşim rahatsız oluyor demiş kadın da hani kontör atacaktın abi ne zaman atacaksın filan diye sormuş
(558 puan) tarafından
Kadın kasıyor bence esın senı o kadınla aldatıyor dıkkat et
(310 puan) tarafından
Takip ediyorum canım eğer öyle birşey varsa hiç de affetmem boşarım teşekkür ederim
0 oy
(1,407 puan) tarafından
Yazdığını okuduktan sonra ben bile şüphelendim 
(310 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(19,844 puan) tarafından
Oo alem ... Olmuş hakikatenn. Bu ne gevşeklik ne hadsizlik. Pes. İyi demişsin eşine. Kızla yüzyüze gelirseniz de hiç yüzüne bakma 
(310 puan) tarafından
Geleceğimi sanmıyorum yemeğe çağıracaktım yeni evlendikleri zaman fırsat olmadı hiç çağırmam artık
0 oy
(20,539 puan) tarafından
Konya ovası gbi genişmiş bayan kocasının arkadaşını aramak filan nedir yaaa
(310 puan) tarafından
Daha yeni evlendiler ama kadın hakkında da pek iyi şeyler duymadım
0 oy
(4,337 puan) tarafından
Aa a a aa a a ne alaka yani esinden kontor istiyo. Kontoru yoksa bile esinin arayip istemesi uygun duserdi. Ben kadini normal bulmadim haklisin.
(310 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,369 puan) tarafından

Kusura bakma ama senin eşindede gevşeklik var  böyle bir durumda kıskançlığı birak aralarında birseymi var diye düşünürüm 

Eltim yapardı ona bile müsade etmedim varsa bir sıkıntı abin arasın bilader sıkışığım yengenin faturasını odermisin desin yengen seni arayamaz dedim 

(310 puan) tarafından
Ben eşime de kızdım zaten mesafeni koymadın diye bunun üzerine mesajlara baktım kız ısrarla kontörü sormuş niye atmadın ne zaman atacaksın filan eşime de sordum gönderdin mi diye evet dedi bir tek bana ters zannediyordum ama herkese öyleymiş
0 oy
tarafından
Canım bu iş normal degil sanırım bu kızla baska mesajlarıda vardır ama oncesi silinmiştir sen tek kontor istedigi mesajı görmüşsündür bu işin peşini bırakma sakın ama huylandıgınu belli etme gizli takip et 
(310 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bir bakayım
tarafından
Rabbim korktuguna ugratmasın canım ama mantıken bi dusunsene o kadının kocası senin kocandan kontör istedigini bi duysa sanırım kıyamet kopar bunlar aralarında gizli konusma malesef ne ara buraya kadar gelmisler ama insallah farklı bisey cıkar aldatma cıkmaz
(310 puan) tarafından
Amin canım benim eşimin arkadaşlarının geldiği zaman kolay kolay gelmezlerde gelirlerse eğer bekar olanlar beni odadan cıkartmazken çayı bile kendisi dolduruyorken bana bunu yapması da ayrı zoruma gidiyor kendisi de kiskanctir arkadaşlarının numarası bende yok gerek de yok ama empati yapması lazım
tarafından
Tabiki aynı hassaaiyeti kendiside göstermesi lazım sen hatta o sehir dısına gitmeden o kadının numarasını telefonundan sil engelle biraz göz dagı ver kocana kocasına söylerim senden kontor istedigini ortalıgın icine ederim de beni saf mı sandın sen de ya ayagını denk alırsın yada sizi kanlı pıcaklı ederim de canım böyle konularda cok sert ol pasif durma iyi niyetle bakma susarsan allah korusun fazlası gelip daha cok üzülmektense şimdiden varsada yoksada böyle bisey tehdit et
(310 puan) tarafından
Kocasının da haberi var nesi yanlış anlaşılacak demiş hatta eşimlede konuştum gitmeden kavga çıktı o kızın numarası silinecek sende kıza söyleceksin dedim kıza söylemis arama beni numaramı sil diye kendisi de silmiş de telefonu alıp bakmadım bir daha muhattap olursan ararsa seni yüzüne bakmam kıyamet kopar dedim
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Çok haklısın canım dikkat et o ne öyle ya para kontör bişey lazımsa eşi söylesin o niye arıyor bu devirde kimseye güven olmaz 
(310 puan) tarafından
Bende numarasini sil konuşmayacaksın bir derdi varsa bana söylesin numarami ver dedim bakalım nereye gidecek işin sonu
0 oy
(51,556 puan) tarafından
kocasindan abisinden arkadasindan bilmem kimden istemek varken esinin erkek arkadasi ki kalmis kontor isteyecek açlıktan ölür kardeşim ekmek getirir misin der anlarim kontor ne ya
(310 puan) tarafından
Çok zor durumları bende anlarım o kadar vicdansız biri değilim de benim numaramı ver bir derdi olursa beni arasın seni değil sende sil dedim bakalım ne olacak
0 oy
(467 puan) tarafından
Ohaaa bu ne samımıyet böyle eşinin arkadasından nasıl kontror isteyebilrsin ya. Eşiniz bu kadını arkadaşının eşi olarak tanıyor değil mi? Öncesinde bı dıyalog tanışıklık yok? Bu işin içinde bi iş çıkar bacım. Ben eşimin arkadaşlarıyla karşılastıgımda bile selam vermiyorum eşim yanımda değilse. Bu kontör istiyor 
(310 puan) tarafından
Evet canım daha öncesinden bilmiyor bugünde konuştum seni bir daha aramayacak bir derdi varsa beni arayabilir numarasını da sileceksin dedim tamam dedi ben çoğu arkadaşıyla eşim yanımda olsa bile konuşmam
0 oy
(111 puan) tarafından
Ne münasebet pardon ne bu samimiyet?
(310 puan) tarafından
Fazla samimi değil mi buraya sormadan önce kendime de kızdım gereksiz abartiyorum diye sonra dedim saçma en iyisi sorayım herkes benimle aynı fikirde
0 oy
(253 puan) tarafından
Burnuma hiç iyi kokular gelmedi kusura bakmada eşinden yüz bulmazsa o kontörü isteyemezdi onlar yine msj mıstır sakın sessiz kalma yoksa bunun ardı gelir ve kocandan olursun
(253 puan) tarafından
Bu arada ben basıma gelmiş biri olarak söylüyorum ben 15 sene sustum yuvam dan ve kocamdan  oluyordum şimdi ortalıgı ayagı, kaldırdım ama geç kalmıs bir hareket benimki sen, bu hataya dusme
(310 puan) tarafından
Valla çıldıracam şimdi de kavga ettik ben güvenmiyormuşum o yüzden böyle tepki veriyor muşum
0 oy
(23 puan) tarafından
Bak canım başıma bu konuda neler gelmiş biri olarak söylüyorum sadece rahatsz olduğunu eşine sakince söyleme hem kadını arayıp her lafı et hemde kadınjn kocasını uyar ne olur diye düşünme yoksa ilerde başka bişey olup keşke dersin nolur içine atma veya çekinme 
(310 puan) tarafından
İmtihan bence canım sınav dünyasındayiz kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz amin canım inşaAllah hiçbir kadın yaşamaz
(23 puan) tarafından
İnşallah canım valla konuşmak çok iyi geldi çünkü ailemden arkadaşlarımdan herkesden sakladığm bi durum bundan sonra insanlara nasıl güvenecem bilmiyorum ama herkesle mesafeli olmak en iyisi kimseye güvenme
(310 puan) tarafından
Banada çok iyi geldi teşekkür ederim hakkını da helal et aileler duyunca olay farklı yerlere gidiyor arkadaşa da zaten dediğin gibi güvenilmiyor
(23 puan) tarafından
Ne demek sende hakkını helal et canım Allah razı olsun keşke böyle bir konu değilde çok başka bişey olsaydı konuştuğumuz inşallah eşlerimiz yanliş yapmaz ve çocuklarimizla mutlu oluruz bu saatten sonra tek gayem çocuklarım
(310 puan) tarafından
Ne demek helal olsun canım  insaAllah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 404 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 547 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Biriiste (464 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,656 puan) tarafından soruldu