0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
Adet olmama bi hafta kalasi sol kasik ve belim cok agriyana basladi aslinda on bes gun oncecen bu agri basladi bi hafta kalasi artti suan dort gun var yatinca cok hisetmigorm agriyi ama ayaktayken hareket ani yapinca hissediyorm agriyi hamilemiyim diyorm ama emin de deglm bir tane oglum var onda cok kasik agrisi vardı ama şuanda var ama emin olamiyorm karin agrisi yok sadece sol kasigim agri cok belimdede oluyor agri surekli uyimak istiyorm anlamadm nedn onceden yemek yemeyi seviyordm smdi olsa olur olmasada diyorm usuttugum icinmi diyorm corap üstüme basima dikkat ediyorm n nedn acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(10,258 puan) tarafından
Hamilelik belirtileri gibi hayırlısı cnm
(171 puan) tarafından
Hayirlisi diyorm bende umutlanmak istemiyorm
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Benim tum gebeliklerimde en buyuk belirtim bel sort agrisi gogus ucu sizlamasi ve kasigim cekiliyor gbi agrirdi
(171 puan) tarafından
Adet olucagimdada kasik agrisi oluyordu ama ikiside agriyordu kasiklarim bu seferki sadece sol agriyo kemigi cok siddetli degl ani hareket edince bide agriyo sadece sizliyor gibi
(926 puan) tarafından
Benim asagi cekiliyor gibi agrir cok rahatsiz edici olur 5 6 haftalik olana kadar gebeligim devam eder hatta suan 12 haftadayim mesela yeni yeni gecti 3 4 haftadir
(171 puan) tarafından
Anladm hayirlisi olsun sag salim rabbim kucagina almayo nasip etsin inşallah
(926 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim seninde gönlüne göre olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
4 cevap 63 göst.
+1 oy
3 cevap 108 göst.

412,521 soru