0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,853 puan) tarafından

Selamünaleyküm anneler bugün 3 günümüz 2 çocuğumda üst üste el ayak hastalığına yakalandı o kadar kötü bir hastalık ki iki günde mum gibi eridiler birkaç hastane gezdim hiçbir şekilde ne bir krem ne bir ilaç fayda etmedi yemek yemeği bırakın su bile içmiyorlar elimden geldiği kadar c vitamini ağrı kesici veriyorum oğlum daha çok etkilendi ne yapacağımı bilmiyorum Agzi hep yara içinde. Yani ilaçları artık etki etmiyor onu anladım evde uygulayabileceğim bir şey var mı?

Çok üzülüyorum bu hallerine oysa ne dışarıya çıktık ne eve biri geldi bu hastalık evime nasıl girdi onu da bilmiyorum

2 Cevaplar

+1 oy
(6,087 puan) tarafından
Ablam el ayak hastalığı olduğunda oğluna karadut özü içiriyordu Ağız içi aftların iyileşmesine yardımcı oluyormuş 
(5,853 puan) tarafından
Deneycem inşallah  saol cnm
(6,087 puan) tarafından
Birde multivitamin başla çocuklara bacım kış boyunca içir en azından bağışıklığı yüksek olsun valla benimki bir grip oldu 3 4 gün yediğini kustu geniz akıntısı yüzünden sürekli kusuyordu :(
(5,853 puan) tarafından
Evde c vitaminine başladım bide oceand3k2danlasina  başladım Allah'ım şifa versin inşallah ama dün oturup ağladım çocuk gibi Allah'ım isyan değil ama cok yoruldum dedim çok üzüldüm bütün gün ağrıdan ağladı bütün gun
(6,087 puan) tarafından
ay valla çocuğumuz hasta olunca bizim daha çok canımız yanıyor inan bana :( Allahım şafi adıyla şifa versin inşallah
(5,853 puan) tarafından
Hiç sorma cnm vala oyle Allah razı olsun cnm
-Reklam-
0 oy
(12,731 puan) tarafından
Bizde olduk ikisi birlikte ama asiri hafif atlattik sadece ellerinde oldu sukur. Ama agiz icine dut iyi geliyomus. Dut pekmezi karadut özü falan. Bide dencol diye bi sprey var oda agiz icine iyi geliyo
(5,853 puan) tarafından
Ya az önce bı arkadas dedi evde kuru dut var dut pekmezi var deneycem bak insan bilmeyince böle oluyor hemen deneycem teşekkür ederim
(12,731 puan) tarafından
Dutta kaynat kuru dutu suyunu icir. Enfeksiyonu dusuruyo bak bence onada iyi gelir
(5,853 puan) tarafından
Şimdi oekmezini verdim ya zorla ağladılar vala dutuda yapcam içine ceviz  içindeki o ince şeyini koysam mı
(12,731 puan) tarafından
Zarinimi yani zarari olurmu bilmiyorum canim ama sanmam. I sallah cabucak duzelirler ya agiz çok zormus herkes oyle diyo
(5,853 puan) tarafından
Evet ya zar bı iki tane attım vala normalde öksürüğe iyi gelir inşallah onada şifa olur  çok zor ya ağız oğlum iki gündür eridi gözümde .  Hiç birşey yemedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meleklerin.annesi (282 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...