0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,086 puan) tarafından
Kızlar oğlum 34 aylık ve 13 kiloydu kilosu biraz düşük geldi doktora çook zayıf değil ama en azından 13.500 ve üzeri olması lazım dedi iştahı çok yoktu gribi yeni atlattık diye grip olduğu süre boyu zaten yediğini kustuğu için dahada zayıfladı resmen eridi çocuğum.. Doktorla konuştuk dedi ki ocean multivitamin kullanın şurup olarak içinde balık yağı var ama yeterli değil ekstra balık yağı möllers veya abdi İbrahimin al 15 gün boyunca hergün multivitamin içir sonra bir gün multivitamin 1 gün balık yağı olacak şekilde devam et tamam dedim bugün 10 gün oldu kullanalı gerçekten iştahı birazda olsa açıldı çok şükür. Saat başı yedirmeye çalış dedi zorlama önce kahvaltı sonra meyve sonra öğlen yemeği sonra yine sebze yada meyve sonra akşam yemeği eğer çok seviyorsa günde 1 kere süt ama önerim kefir Veya yoğurt dedi. Ben şuan hergün 1 kere kefir veriyorum 1 kere meyve 1 kere havuç 3 öğün yemek evet öyle ahım şahım yemiyor ama eskiye oranla tabağını neredeyse bitirmeye başladı :) akşam 9da yatıyorsa 7de beslenmeyi kesmemiz gerekiyormuş yatana kadar yedirmek içirmek midede ekşimeye sebep olduğu için sabahları mide bulantısıyla uyanıyorlar az yiyorlarmış :D doktorumuzdan Allah razı olsun 45 50 dk nerdeyse bilgi verdi bende dedim ki burdaki arkadaşlara aktarayım :D haa birde dedi ki 1 öğünü mutlaka çorba olsun onu neden dedi bilmiyorum :D

4 Cevaplar

0 oy
(12,830 puan) tarafından
E çorba bagirsaklarini calistirir surekli kuru yemesin diye demis çorbayi :) masallah seninkinede. Bende öglen mutlaka çorba veririm ikisinede. 1 ogunumuz kesin çorbadir hergun
(6,086 puan) tarafından
Benimki bu ara çok zor yiyordu bacım gerçekten grip olduğumuzda mahvolduk bende oda ama oğlum çok ağır atlattı geniz akıntısı mahvetti ya onu sürekli kusma halindeydi :(
(12,830 puan) tarafından
Evet geniz akintisi kotu ya. Gecmis olsun canim. Insallah toparlar kisa zamanda
(6,086 puan) tarafından
İnşallah bacımm
-Reklam-
0 oy
(7,812 puan) tarafından

image

bundan mı canım bende aldım haftada 3 kere veriyorum bir çay kaşığı 29 aylık. Sen 14 gün boyunca her gün mü veriyorsun. Benim kızımın hiç iştahı yok yani bir tabak yemeği toplam 2 gün de bitiyor o derece. Her gün versem zararı olur mu acaba 
(6,086 puan) tarafından
Evet bu bize 1 tatlı kaşığı dedi eczacı 15 gün hergün sonra 1 gün multivitamin 1 gün balık yağı şeklinde ilerlicez sen buna ek birde balık yağıda al
0 oy
tarafından
Bende iştah açıcı şurup veriyorum 1 aydır

Çok iyi geldi iştahı açıldi
(4,910 puan) tarafından
Adı ne cnm
tarafından
Prakten cnm
(6,086 puan) tarafından
Ya doktor okadar zayıf değil gerek yok multivitamin zaten iştah açıyor dedi bana valla
0 oy
tarafından
Çorba bağırsak dostu ben birgün katı birgün sıvı beslerim çocuklarımı 
(6,086 puan) tarafından
Çorba bende veriyorum sürekli ama hergün 1 öğün kesinlikle çorba olmuyordu artık ona dikkat edicem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mesudeee (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
24 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeli00022 (336 puan) tarafından soruldu

410,482 soru

12,346,798 cevap

40,192 kullanıcı

Kategoriler

...