0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (3,813 puan) tarafından

İçimdeki şüphe yedi beni şöyle face intagram dan bı iki vukati oldu pek önemsemedim karşı taraftan bı cvp yok çünkü .

Ama ablam biseyler demeye çalıştı.bi dedikodu meselesi dedi köyde varmis ben tepki verince eve bakmiyomus filan dediler diyo öyle bişey yok dedim yersiz bı dedikodu diye ona takilmadimm .ertesi gün konuşmamızda aslında öyle değil karı kız olayı varmı üstü kapalı biseyler söylüyor abla biliyosun zaten face intagram olayını ondan başka ne olabilir ne dedikodusu söylemi dedimm .ama lafı çevirdi  soran kişi içki meselesi sordu diyor herkes hakkında neler deniyor sanki biizm dedikomuzu yapmiyolarmi filan böyle çevirdi .çok kafaya takıyorum bu saatden sonra sorsam soylemez bişey ne uzatiyosun diyor .Bide sen arkadaşında durmalisin öyle bı halt varsa bu sefer farklı olur dedim iki çocgum var ..

5 Cevaplar

0 oy
(3,813 puan) tarafından
Sizce ortada bısey varmı bunun üstüne gideyimmi 
-Reklam-
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Öncelikle böyle şeyleri annenize dahi anlatmayın çünkü sürekli kafanızı kurcalarlar. Önceden vardı ya yine varsa diyerek. Biraz gözlemleyin yapıyorsa da söylemez sorunca zaten
(3,813 puan) tarafından
5 yılık evliyim gecnsene  söyledim ablama bı dertleşme oldu  ozaman dedim. Aynen soylemeseydin iyi olacakti
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Bence ablanın tutumu yanlış ortaya bir laf atıldıysa söyleyecek ben olsam söylemezse konuşmazdım. Çünkü senin huzurunu eşinle aranı bozacak bir şey bu. Gerçekten iftiracı insanlar var o yüzden tamamen emin olmadan eşinle aranı bozma öğrenmeye çalış için rahatlasın
0 oy
(752 puan) tarafından
Bişey dendiyse devamı gelsin emin olmadan kimse kimsenin günahını almasın bence.
0 oy
(793 puan) tarafından
Böyle şeyler bence akrabalara anlatılmamalı. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,221 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde csmcsm (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 430 göst.
2 Ekim 2021 Aile kategorisinde Mhmd8mrn (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 809 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ciceklerinsesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 362 göst.