0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Kpss 2026 ya hazırlanacak var mı aranızda. Ben hazırlanacağım ama örerek bana başlamak için erken diyor. Ev hanımıyım. Bebeğim de doğmak üzere ama kimse nasıl yetiştirecek demiyor. Kendilerine göre söylüyor arkadaşlarım. Söyleyenlerin çoğu da üniversite okuyor. Onlar ile ben aynı değilim ki. Ev temizliği, yemeği derken saat kaç oluyor zaten. Bebeğim de sağ sağlim doğunca gecem gündüzüme karışacak gibime geliyor. Devlete atanmak da çok istiyorum. Kendi paramı kazanıp harcamak istiyorum. Eşim ne zaman istesem para verir ama ben çok çekiniyorum bu durumdan. 

6 Cevaplar

+2 oy
(3,440 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çalış ama kimseye deme canım haset eden çok sen tapamazsın diyipte kendileri ön de olmak istiyolar o yüzden sessizce çalış gir sınava şimdşden hayıflısı olsun bebişinin şansıyla kazanırsın inşaAllah
(1,057 puan) tarafından
İnşAllah. Yavaştan başladım çalışmaya eşim bile bilmiyor. Gündüzleri 3-4 saat çalışıyorum. Akşamları çalışmıyorum
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Ben de senin aynı durumdayım hamileyim sınava girmek istiyorum bebek de doğduktan sonra düzenim yerle bir olur diye düşünüyorum bilmiyorum nasıl olacak
(1,057 puan) tarafından
Bende. Çalışsam bilgileri unuturum diye korkuyorum.
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Bu sene hazırlanıp ben de girecektim, devlet tasarrufa gitti 3 sene alıp yapmayacak, yani emekli birileri olursa yapacak o da imkansız artık emekli parası yetmediği için kimse emeklilik istemiyor. 2 sene daha bekleyin, çünkü kendinizi tamamen verip çalışamayacağınız için olmayacak evladınızla güzel vakit geçirin 2 sene sonra deneyin
(1,057 puan) tarafından
Ya bundan haberim yoktu
0 oy
tarafından
2024 kpss de seninle ayni durumdaydim gebeligim riskkiydi girmedim o yuzden suan 38 gunluk ikizlerim var bende cok istiyorum cevremdeki herkes cocugunu büyut once diyor ama o zamana zaten 2 yaş olacaklar allah yardimcımız olsun
(1,057 puan) tarafından
Amin canım. Ben de giremedim 2024 kpss ye 2026 ya gireceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa
0 oy
(94 puan) tarafından
Bende girecem cnm şuan üniversite mezunuyum ama şuan açıktan başka üniversite okuyorum 2026 da hem mezun olacam hem kpssye girecem bide bu okuduğum bölümde zor hangisine nasıl çalışacam bilmiyorum 
(1,057 puan) tarafından
Siz ne zaman çalışmaya başlayacsksınız. Bir de şu an hangi bölümü okuyorsunuz
(94 puan) tarafından
Tıbbi dokümantasyon okuyorum cnm
Ne zmn başlayacam bilmiyorum hiç içimden gelmiyor:))
2 yaşındada bir oğlum var ztn çalışmama izin vermiyor kaçak göçek çalışıyorum dersleri
(1,057 puan) tarafından
İşletme ve 10 parmak klavye dersi zor canım gerisini halledersin. Bende bu bölümden mezunum.
(94 puan) tarafından
Aaa ne güzel tesadüf
İnşallah hallederim cnm
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❤️
(1,057 puan) tarafından
İnşAllah :)
0 oy
(540 puan) tarafından
Merhabalar ben de hazırlanmayı düşünüyorum şu an henüz kaynak edilmedim 1 yaşında bebeğim var dediğin gibi derse çok zaman ayıramayacağımız için erkenden başlamalı uygun olduğunu düşünüyorum en azından genel kültür ve genel yetenek konuların en son yola bırakır aklımızda kalır diğer konuları da bu yıl bitiririz
(1,057 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum. Kaynak kitap siparişi verdim. Matematiği bu sene bitirip. Her gün düzenli paragraf çözmek hedefim. Tarih ve coğrafya diğer sene de olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Se28 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
28 Ekim 2022 Kültür-Sanat kategorisinde kubilogy (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 381 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.