Basladın mı canım kpss ye çalışmaya
Yavaştan başladım. Kaynakları aldım. Matemetik ile başladım ben. Bebeğinden fırsat bulunca çalışıyorum.
Allah kolaylık versin inşallah cümlemize bende iki çocuk var ve evle birlik oturuyorum şartlar çok zor bir yandan istiyorum diğer yandan da çok zorlanıyorum diye gözüm korkuyor
Hakkımızda hayırlısı diyelim :)
Amin inşallah:)
Ben hazırlanacam hem KPSS hem yks şansımı deneyeceğim chatgptye danışıp sana uygun bir ders programı ayalarayabilirsin 1 saat olsa bile zaman ayır birde Instagramdan denk gelmiştim dirket hazır elle alınan notları konu anlatımı biçimde düzenlenmiş halini kitap haline getirmişler oda faydalı olabilir
Merhaba canm bende başlayacağım ama hangi kaynaklar alacağımı bilmiyorum benm ki önlisan
Bebekler ders programı uymuyor maalesef. Bazı günler çok huysuz oluyor geçtiğimiz hafta gibi. Hep beni istiyordu hiçbir şey yapamadım. Ben kendim matematik ile çalışmya başladim.
🎓 Öğretmen Yanı Başında
📌 LGS • TYT • AYT • KPSS
📚 Rehberlik, planlama ve birebir takip
🧭 Evladınızın yalnız hissetmediği bir yolculuk
🎁 Ücretsiz deneme programı için DM’ye “Deneme” yazmanız yeterli!
Böyle bir sayfa tavsiye ederim çalışacaklara ücretsiz su anda Instagram da
İnstagram kullanmıyorum telegram varsa olur
Bende Allah nasip ederse çalışıp gircem ama doğuma çok az bi süre kaldı bu süreçte hem bebeğe odaklanmak hemde maalesef boşanma işleriyle uğraştığım için kafam fazlasıyla dolu. Hamilelikte kadınlarda unutkanlık olurmuş bunun sebebide beyinlerinde %20 oranında küçülme olurmuş ve bu eski haline doğumdan 6 ay sonra dönermis hem kafa dolu hem bunu düşünürsek şu an çalışmamın çokta bı faydası olmayacağını düşündüm 😂 sadece bu süreçte hızlanmak için paragraf soruları çözülebilir. Bilgiler daha taze kalması açısından bebek 2.3 aylık olduktan sonra çalışmaya başlamayı düşünüyorum yapmak isteyen kendine zaman içinde zaman yaratır yine yapar Rabbim kimsenin emekelrini boşa vermesin hayırlısıyla kolaylıkla atanmayı nasip etsin 🌺
Amin. İnşallah
1,488,506 soru
24,331,457 cevap
345,679 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın