+1 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

Sabah poliklinige götürdüm benim yapacak biseyim yok bu ameliyatlik dedi başakşehir cam sakuraya götürsem kizlar acile böyle dedi desem 

image

11 Cevaplar

+2 oy
(1,333 puan) tarafından
Acil dediyse eğer ameliyat diye bir uzmana götürmenizde fayda var belki kremlerle geçebilecek Bi şeydir göz çok hassas bir konu mutlaka gidin uzmana
(1,121 puan) tarafından
Büyük bir hastaneye götür dedi  acile götürsem bakarlar mi acaba
(1,333 puan) tarafından
Acilde net bişey öğrenemezsin canım acil doktoruna götürürsen ama sana randevusuz baktırabilirler normal hastanede
(572 puan) tarafından
Acile gitme acil anlamıyor göz doktoruna sıra al götür ameliyat ettirme doktor dedi ameliyatı zor orayı kesip dikiyorlar çocuk dayanamaz dedi bana
(1,333 puan) tarafından
Normal sıra veya randevu almaya kalksa çok uzun sürer ki artık doktorlar randevusuz sıra vermiyor ama acile giderse oradakiler anlamadıkları için direkt poliklinikten aciliyet yeri veriyorlar randevusuz görünebiliyorsun
-Reklam-
+1 oy
(926 puan) tarafından
Allah Allah ameliyatlik mi niyeki ben arpacik falan sandim neden antibiyotikli krem denenmedi gerci doktordan iyi bilecek degilimde ameliyat deyince korktum
(1,121 puan) tarafından
Canm antibiyotik krem verdi daha önce kullandım yine çıktı bak başka fotoğraf yine aticam.oda daha önce çıkmıştı yine
(1,121 puan) tarafından
Fotoğraf atamadim ya eski postumda var
(926 puan) tarafından
Ben korktum canim goz hassas bide kucuk bi cocuk ondan daha farkli isini bilen birine goturseniz iyi olabilir gbi bence kremle kuculup zamanla gecer gbi
+1 oy
(572 puan) tarafından

Ameliyat ettirme kronik kirpik enfeksiyonu bu bak oğlumda da var çıkıyor kendi kendine iyileşir sonra başka yerde yine çıkar antibiyotikli krem kullan Dalin ile gözünü yıka çayın demine pamuk batır gözünün üzerine bırak bunları göz doktoru söyledi 

image

(1,333 puan) tarafından
Valla 13 senedir göz sorunu yaşayan biri olarak suğumuş çay suyu kadar etkili bişey görmedim bacım
(572 puan) tarafından
Doktor dedi çay çok iyidir bide dalinle kirpiklerini yıla dedi
(1,121 puan) tarafından
Çayi nasıl yapiyorsn canm üstünde bekletiyor musun ben pamukla siliyorum sadcee
(572 puan) tarafından
Evde makyaj pamuğu varsa o daha güzel olur çay demliyorsun ya koy çay tabağına pamuk yada makyaj pamuğu bastır sık bırak üzerine dinlensin
(1,333 puan) tarafından
Evet bende öyle yapıyordum hatta bekletebiliyorsanız geceleri öyle uyusun çok çok iyi geliyor ama her sabah dalinle yüzünü yıkaması şart biraz
+1 oy
(5,322 puan) tarafından
Ben oldum canim benim alt tarafindaydi korkucak birsey yok 2 3 saat icinde taburcu ediyorlar yarim saat bile surmedi ameliyat gozu o gunluk kapatiyorlar damla falan veriyorlar ben direk göz hastanesinde olmustum
(5,322 puan) tarafından
Direk göz hastanesine rendevu al canim birde onlar baksin bakalim ne dicekler benimde gecmemistim.cocuktum bende krem vermisti antibiyotik inmemisti sisti boyle
(1,121 puan) tarafından
Hiç randevu bulamıyorum ki ne zaman arassam uygun randevu yok diyor şilede buldum geçen oda çok uzak diye iptal ettim ben Avrupa yakasindayim
(5,322 puan) tarafından
Özelleri bir sor canim ozel vizyon göz akademi goz falan yok mu istanbulda
(1,121 puan) tarafından
Sordum muane 1350 dedi reçete 300 ayreten içerde işlem yaparsa onunda ücreti olur dedi
(5,322 puan) tarafından
Baya ucmus muayeneler ama ertelememen lazımda sabah erkenden gitsen devlete alamaz misin ki sira
+1 oy
(3,027 puan) tarafından

Universite hastanesinde isim yapnis hocaya randevu alin bi sekolde ulasmaya calisin biliyorm boyle hocalara ulasmak zor ama Rabbim Safi sifstiyla muamele etsn

(1,121 puan) tarafından
Amin canm Allah razı olsun
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Göz doktoruna gidin bence. İki üç doktor görüşü almadan ameliyata kalkışmayın bence 
(1,121 puan) tarafından
Aynen akşam acilede götürüp gösteriz olmadı özele gotururum
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Benim kizimda da oluyor bazen yine bir göz doktoruna götür ama ameliyatlık bisey degil yani bizde de aynisi oldu hic demedi ameliyat filan 
(1,121 puan) tarafından
Ne yaptınız peki canm ne kullanıyorsun öyle cikinca
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Bu çocuk ne çekti ya çok uzun oldu sanki bu gözü çok geçmiş olsun özele falan gotrdun mu cnm
(1,121 puan) tarafından
Aynen beş altı aydır sürekli çıkıyor özele goturmedim hiç ama götürecem yarin
(5,781 puan) tarafından
Şifa Allah'tan inşallah bir çare bulunur önüme çıkıyordu postun şimdi Ağrı'da yapıyordur şifa versin rabbim
(1,121 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun
0 oy
(642 puan) tarafından
Geçmiş olsun, Beyoğlu göz hastanesi aciline götürseniz belki daha iyi olur. Sadece göz üzerine olduğu için daha iyi bilgi verirler. 
(1,121 puan) tarafından
Başakşehir cam sakuraya gidicem cnm akşam olmadı özele gidecem yarin
(642 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda geçer, geçmiş olsun tekrar.
(1,121 puan) tarafından
İnsAllah amin Allah razı olsun
0 oy
(70 puan) tarafından
Benim kızımda bunun daha büyüğü çıktı ilaçlarla sıcak kompres sarmısak flan kullandik geçmedi başta daha da büyüdü sonra doktor dedi az daha bekleyelm kendiliğinden uç vermezse ameliyat dedi ve uç verdi bir sabah uyandgnda o sislikten kan gelmsti doktor patlarsa sıkın içini bosaltin demişti aylarca da izi kaldı ama hamd olsun sonra iyileşti uç vermesini bekleyin biraz daha çocuk olduğu için ameliyat olayını iyi düşünün. 
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun. Göz doktoruna göster. Şalazyon bu. Bende de çok oluyor. Üç kere aldırdım. Aslında fazla bi zorluğu yok da cocuk olunca insan daha hassas oluyor.  Orası sertleşmeden dağıtılabilirdi cayla sampuanla ama boncuk gibi sertlesince dağılmıyor. Bildigim kadariyla göz kapagina iğne yapıp uyusturup, kapagi ters ceviriyorlar.yağ bezesi gibi birsey ya onu temizliyorlar ordan. Allah kolaylık versin.
(1,121 puan) tarafından
Amin canm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 181 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,121 puan) tarafından soruldu