Ben nutrigenin balık yağını aldım. Onun üzerinde çocuk resimleri var. Oğlum bak abi de içmiş büyümüş hadi gel içelim bizde buyuyelim dedim. Ben bir kaşık içtim sonra ona verdim. Her gün bir kaşık içiyor 'sarı abiş' koyduk adını. Bütün ilaçları sarı abiş diye içiyor. Şu an 26 aylık. 12 aylıktan beri düzenli balık yağı, üzüm ekstresi ve Zühre ana kids macun yediririm. Bağışıklığı çok güçlü maşallah. Kolay kolay hasta olmaz. Sabah kahvalti da karadut şurubu, pekmez şerbeti, bitki çayları dönüşümlü veririm içer. Sizde ilaçları böyle bir şeye benzeterek icirseniz tadını sevdiği bir şey olmalı illa ki örneğin danino seviyorsa kutusunu atmayip ilacı içine koysaniz hadi gel danino yiyelim deyip kaşıkla yedirseniz. Kutusunu görünce otomatik tadı farklı olsa bile yer. İlla şurup şişesi şırınga falan gostermenize gerek kalmaz. Ya da kutu meyve suyu veriyorsanız şırınga ile içine enjekte edin hadi gel meyve suyu içelim deyin. Ayran süt çay kahve olmaz ama meyve suyu olabilir demişti bizim çocuk doktorumuz. İlac etkisini kaybetmez demişti