0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kalp atışı duyulunca mı söylenmeli vardiyalı bir sektörde çalışılıyorsa, siz ne zaman söylediniz 

6 Cevaplar

0 oy
(351 puan) tarafından
Bence 2-3 aylık ideal. Ben ilk kalbini falan duymadan söyledim sonra düşük yaptım. Arkasına bidaha hamile kaldım. Arkamdan tavşan mı bu kız demiş :))))
(132 puan) tarafından
bende de şey oldu. ben tedavi için habire izin istiyordum. bir oldu iki oldu. bigün odasına çağırdı beni hayırdır habire izin alıyorsun ne sıkıntın var diye. dedim böyle böyle. kızım niye baştan demiyorsun dedi. hemen aradı istediğim hastaneden bi yetkiliyi benim 2 ay sonraya almaya çalıştığım randevuyu 1 hafta sonraya aldı. sonra bana rehberlik edecek aynı yoldan geçmiş birini söyledi. onunla görüş bak diye. adam baya tedavimi şekillendirdi.
benim ikizlerim oldu. şimdi en iyisi bununki bak bi kerede oldu bitirdi işi diyor. bi tane daha çocuk istesem ne der bilemiyorum :))
(351 puan) tarafından
Hahahah bidaha istersen yüz verdik astarini istiyor demesin :)))) adam tek seferde kurtulduk derken :))
(351 puan) tarafından
Bizimki öyle diyor da iş ciddiye binse o da yardımcı olurdu aslında. Ayriyetten bide çiftliği var patronun. Orda da çobanları var habire hamile kalıyordu çobanın karısı afkanlardi :)))) sürekli hastaneye getirip götürtürdü kadını. Kadın doğuma, çocuk doktoruna falan. Adam zaten hamile çalışandan bikmisti. Ben de hamile kalınca canına tak etti :))) sonraki cobaninin karısı da hamile kalamiyordu onu da tedavi ettiriyordu ama. Söyledikleri lafta :)
(132 puan) tarafından
yüz verdik astarını istiyor deme ihtimali kuvvetle muhtemel. valla patronlara da hak vermiyor değilim bir yandan. kadın eleman alıyor ama kadın yılın yarısı yok gelince aklı evde kendi işte. erkek eleman istiyorum demelerini anlamaya başladım artık
(351 puan) tarafından
Öyle gerçekten onlara da acımak lazım :) adam yerime birini alsa alamıyor, gelince adamı çıkaramaz. Adam almasa işler kalcak yazık adamlara :)
-Reklam-
0 oy
(3,391 puan) tarafından
İstediğin zaman soyle ,hamile kaldığının raporunu beyan ediyorsun Gece vardiyasında ve uzun saatler çalışma bu süre zarfında durdurulur.Tam saat uygulamasını bilmiyorum ama 7.5 saat aktif çalışma 90 dakika mola kullanimi ile 9saat olacak sekidle çalışarak ilerleyebiliyorsun galiba.
0 oy
(3,541 puan) tarafından
Öğrendiğim anda söyledim devlet memuruyum ama ben özelde nasıl olur bilmem
(5 puan) tarafından
Memur olunca hemen mi söyleniyor e belki Allah korusun düşük tehlikesi var ya öyle bişey oldu
(3,541 puan) tarafından
Evet memur olunca hemen söyleniyor niye söylemeyeyim ki hani Özel sektörde hamile elemanları çok istemezler ya memuriyette öyle bir şey yok hatta düşük tehdidin olduğu zaman daha rahat bir yere çalışman için veriyorlar ya da oturabilecek bir yere veriyorlar o yüzden söylemekte bir sakınca yok öğrendiğim gün söylemiştim ben
(5 puan) tarafından
Yok hayır demek istediğim en azından kalp atışı görülsün bebek sağlıklı olduğu anlaşılsın öyle haber verilir demek istedim bazıları çünkü bhcg yüksek çıkınca hemen söylemiş e belki kimyasal olacak
(3,541 puan) tarafından
Canım öyle olsa ne olur kimyasal gebelikse eğer ortaya çıktığında kimyasal gebelikmiş dersin olur biter ya da başka bir durumsa yaşanan ben hamile olduğumu düşünmüştüm ama böyle böyle bir durum yaşandı diye açıklamasını yaparsın
0 oy
(132 puan) tarafından
valla ben ilk hamile kalamadığımı söyledim. sağolsunlar doktor konusunda yardımcı oldular. önce ameliyat oldum idare ettiler sonra tedavi için defalarca izin istedim yıllık izinden bile düşmeden idare ettiler. sonra riskli gebelik oldu hastaneye yattım, doğum oldu vs. şimdi çocuğum var diye ara sıra yine izin istiyorum hala idare ediyorlar. özel sektörde çalışıyorum ve patron akrabam değil. 

Allah iyi patrona düşürsün. patronunuz iyiyse hemen söyleyin derim
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Ben anaokulunda çalışıyordum hamile olduğumu öğrenince gittim söyledim dengesiz gibi beni 2hafta sonra işten çıkardılar. 
0 oy
(555 puan) tarafından
Evet ben hemen söyledim. Vardiyalı çalışıyordum gündüze geçtim gece calismadim hic

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 300 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 284 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
106 cevap 2,689 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 324 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,225 puan) tarafından soruldu

393,731 soru

11,774,421 cevap

35,790 kullanıcı

...