0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (1,292 puan) tarafından
Benim k. Valide k. Peder asla torunlarına bakmazlar o yüzden hiç emanet etmedim. Annemde bakmak ister ama ev uzak olduğu için gönderemiyorum. Annem ilaç kullanıyor ilaçlar uyku yapıyor. Benim kız da erkenden uyanıyor ortalığı darma duman ediyor. Bekar bacım var onunda tahammülü yok malesef. Sizde durumlar nedir? Bakar mı aileniz bebişlere?

46 Cevaplar

0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ikiside bakıyor şuan çalıştığım.icin allah yokluklarini vermesin şifa. Ersin ikisininde tüm.herkese
-Reklam-
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Allah' razı olsun kayınvalidem ve annemden her zmn. Bakmak isterler 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Valla başka ülkeye geldim meğer hamileymisim o sırada. El mahkum tek bakıyorum. 1 2 arkadaşım bizdeyken alıyorlar kucaklarina filan ama her şey anneye kalıyor yine de. Tırnağın varsa kaşı bacım. Ama Türkiyede olsam el atarlardı yüzde yüz 
0 oy
(292 puan) tarafından
Benim de ailem yok esimin de. Tek tabancayiz..bi gorumcemler var onlar da farkli sehirde. 

Ne varsa ikimiz yapiyoruz :)
0 oy
(856 puan) tarafından
Hiçbiri bakmakistemez esimdahil  Allah biyuk
0 oy
(218 puan) tarafından
Ben çalışıyorum iki çocuğum var. Midyata atanmistim çocuğu kimseye guvenmedigim için annem ve babam geldiler ev kiraladık. Hem bakıcı parasını onların kirasina veriyorum hemde gözüm arkada kalmıyor. Onlar memlekete gidip dinlenmek istediği zamanda kayınvalidem memleketten geliyor hem torun seviyor hem de bakıyor. Yıllık izin sadece 20 gün olduğu için memlekette herkese gidemiyoruz o yüzden ozluyorlar gelip burda bakıyorlar bende rahat rahat ise gidiyorum kendime vakit ayırıyorum. Sağ olsunlar var olsunlar her konuda iki tarafta destekcim. 
0 oy
(59 puan) tarafından
6 yıl oldu biri de 3 yaşında birgün bile kimseye bırakamadım ama psikolojim çok yıprandı 
0 oy
(7,535 puan) tarafından

Birlikte yaşıyoruz kqynanamla . Hep ilgilenir. Geçen gün doktora gittim 7 aylık bebeğimi emzirip bıraktım kaynanama. Çarşıya gezmeye gitsem bırakırım bakarlar . 

0 oy
(27 puan) tarafından
Tek destekcim eşim evdeyde ona bırakıp çarşı pazar geziyorum gerisi boş 
0 oy
(352 puan) tarafından
Annem, ablam, kardeşim gözü gibi bakarlar hiç beni aramaz kızım da, Allah onlardan razı olsun.
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Bende annemgille uzattayim gittiğimiz zaman sağolsunlar  annemde babam da ilgilenir severler.
0 oy
(13,604 puan) tarafından
Annem çalışıyor ama boş kaldığında bi bırakmak istiyorum bana çok bağımlı oldu.

K.validem yok k.peder var dibimde o da az vakitte Oyalıyor o kadar 
0 oy
(766 puan) tarafından
5 dk bırakacak kimsem yok. Annem başka şehirde, aynı şehirde de olsak 80 yaşında dinç ama kulağı zor duyuyor, kızım da ona çok düşkün ama bıraksam da aklım hep evde kalıyor. Kayınvalide 3 dk yürüme mesafesinde oturuyor, biz yanında yoksak hiç bakmaz, zaten psikolojisi de çok normal değil. Ama son zamanlarda kızı öğretleyip salıyorum babaannesinin üstüne. Babasına ısrar ediyor, babaanneme gidelim diye, onlar gidince ben azıcık başımı dinliyorum. Zaten ablam ya da kızkardeşim de yok
(1,292 puan) tarafından
Bende babasıyla gönderiyorum daha doğrusu eşim diyor götüreyim de sende biraz kafanı dinle
0 oy
(130,289 puan) tarafından
kimsem yok iyikide yok az insan cok huzur iyi kotu kendim bakiyom ilerde sizi kimseye emanet etmeden buyuttum diycem☺️
0 oy
(2,340 puan) tarafından

Gurbetteyim tek başıma büyütüyorum:(

0 oy
(5,510 puan) tarafından
3 senedir tek bakiyorum. Cok imreniyorum anneanne-babaanneye birakip bi yerlere cikanlara ,kendine vakit ayiranlara. 

Annem sehir disinda dogumumda geldi 2 ay kaldi. Yazlari ben giderim bi kac hafta ,kisinda o gelir 1-2 hafta kalir. Cocugu koyup cikamiyorum cunku durmuyo.

Kayinvalidem de yakin. Ama daha hic bakmadi. Esim gorev icin sehir disina gider bazi zamanlar cocukla ben evde yalniz kaliriz ne gelir kalir ne de gelip bakar. Yalandan bi arar iyi misiniz diye. Ayda yil da bi gelirler 5 dk cocukla oynar sonra dizi izler.
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ailem uzak yakın olsada bakacaklarini sanmıyorum kaynanam yakında onada çocuk vermem torunları var ve kadına yük edemem yoksa iyi bakar ama yaşlı ve rahatsız 5.katta oturuyor o yüzden vermiyorum tek başıma bakıyorum 
0 oy
(51,385 puan) tarafından
bebekken sevdiler sadece iki tarafta yanimdan ayirmadim goturdugumde sevdiler alt acmasi yedirmesi herseyi bendeydi 

iki yasindan sonra kısa süreli annemde ve halamda kalmaya başladı iste markete gidip gelene kadar doktora gidip gelene kadar korana vardi ondan götürmeyi bırakmıştım korana bitince annem barisiksa kus degilse biraktigimda ilgilenirdi ama birakayim da istemezdi calismami istemiyor mesela bakmamak icin ☺️ halam daha cok ilgileniyor
0 oy
(21 puan) tarafından
Al bendende okadr kaynana kayinperderde asla bakmaz ama tabi Önür eltimin çocuklarına bakrlar benimkiler asla o yüzden benimkilerde asla sevmezler babaannelerini dedelerini 
0 oy
(299 puan) tarafından
Annem yasli kayinvalidem yasli ben ucuncuye hamileyim kiz kardesimde yok ve hastanede kalmaya bile kimsem yok bir sekilde yolunu bulur hersey düşünmek istemiyorum düşününce strese giriyorm çünkü 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 329 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 613 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 320 göst.