0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (1,702 puan) tarafından
Kizlar eşime bir türlü isinamiyorum, içime sinmiyor bu evlilik.kendi kul hakkima giriyormusum gibi hissediyorum.bir tane kızım var 3 yaşında.sizce çocuk kaç yaşındayken ayrılmak uygun olur

12 Cevaplar

+11 oy
(3,398 puan) tarafından

Bende sorunuza karşılık soru sormak istiyorum 

Isınamadıgın içine sinmeyen adamin nasıl koynuna girdin birde çocuk yapıp o çocuğun hakkina girdin onun anneyede babayada ihtiyaçi var  

(2,156 puan) tarafından
Cukkk diye oturmuş valla yorumun canım. Ama şimdi gelir der ki ozamanlar öyle değildi diye saçma sapan bahaneler söyler
(1,702 puan) tarafından
Tek boşanan biz olmayacağız bu şekilde mutsuz bir anneyle olması daha mi iyi
(2,156 puan) tarafından
Tek boşanan sen olmayacaksın ama mantıklı davranıp birlikte olmasaydın çocugun vebaline girmeseydin
(1,702 puan) tarafından
Çocuk olmadan önceki adamla çocuk olduktan sonraki adam aynı değil, şu anda diktatör gibi davranıyor
(2,548 puan) tarafından
Artiliyorum isinamayan insan ilk aylarda bilemedin iki üç ay sonra boşanır
Üstüne çocuk yapmissin
-Reklam-
+1 oy
(18,540 puan) tarafından
Peki 4.yildir nasıl bu evliligin var cnm

Nasıl sürdürdün bu zaman kadar 
(1,702 puan) tarafından
Görmezden gelerek gelmişim bu zamana kadar ama artık dayanamiyorum
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Nasıl yani ozaman neden evlendiniz 3 yaşında çocugunuz varmış buzamana kadar anlayamadınız mı içinize sinmedigini yoksa başka sebepler varmı alkol aldatma çalışmama veya şiddet bunlar varsa haklısın ama içine sinmiyor diye evlilik bitirilir mi 
(1,702 puan) tarafından
Seviyordum ama şu an bana karşı çok nankör verdiğim emekleri görmüyor
(1,563 puan) tarafından
Ozaman çocugun yaşı önemli değil çocuk için evlilik sürdürülmez ama konusup anlaşabileceginiz konularsa yuvanı yıkma bence
(1,702 puan) tarafından
Yok ya şöyle söyleyeyim ben dine yöneldim ona da namaz kıl diyorum kılmıyor kilmadigi gibi ben dinle ilgileniyorum diye bana düşman gibi bakıyor ben bunu kaldıramıyorum.bilmiyorum ne yapacağımı ya Allah yardimcim olsun
(1,563 puan) tarafından
Boşver yapmasın kılmasın sen görme duyma Allâh soracak hesabını ama sanada bu konuda kötü davranmaya hakkı yok Allâh yardımcın olsun cidden kalbi körelmiş onun çok dua et eşin için sana bir tavsiye googlea veysel karaninin üveys zikrini yaz çıkacak karşına hergün sabah akşam çekermisin bak nasıl feraha edeceksin
(1,702 puan) tarafından
Sağ olasin canim
0 oy
(16,482 puan) tarafından
Hazır soğumuşken çocuğun büyümesini bekleme. Tekrar çocuk falan olursa hiç boşanamazsın Mutlu olmadığın bir evlilikte çocuk yapmışsın yeterince de büyümüş çocuğun uygun zamani diye bir şey yok 
(1,702 puan) tarafından
Önlem aliyorum ama inşallah olmaz çocuk bir daha, şu anda hazır değilim psikolojik olarak biraz beklemem lazım çok zor bir karar ya ama bana hiçbir faydası yok sadece çocuğa faydası var
0 oy
(167 puan) tarafından
Aynı zamanda ısınamadığın bir adamla evlenerek üzerine çocuk yaparak hem o adamın hem çocuğun hakkına girdin
(1,702 puan) tarafından
Ya ben ne yapayım kendimi oldureyim mi, o tekrar evlenebilir hayat kurabilir ben ayrılsam çocuk bende olacak yine butun yük bende olacak ben daha kötü durumdayım
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Bunun için herhangi bir yaş uygunluğu yok sonuç olarak o çocuk anne baba ayrı büyüyecek ister 3 ister 13 aynı yani hakkınızda hayırlısı olsun insan çocuklara üzülüyor 
(1,702 puan) tarafından
Evet çocuk olmasa hiç dusunmezdim ama böyle olacak gibi değil
0 oy
(768 puan) tarafından
Çocuk ne kadar küçükse o kadar iyi. Ben kızım 1 yaşındayken boşanmaya karar verdim o zaman babayla çok bir bağı da yoktu, çok kolay olurdu, ama cesaret edemedim, şimdi kızım 4,5 yaşında boşanmaya cesaretim var, adamla aynı çatı altında olmaya bile dayanamıyorum ama şimdi de kızım ona düşkün olmaya başladı, maç izlemeye gitse depresyona giriyor. Küçükken ayrılmadığıma çok pişmanım. Çünkü bu geçen 3,5 yılda kötü evlilik içinde mutsuz anne baba ile bir arada olmak çocuğumun huyunu suyunu bile değiştirdi
(1,702 puan) tarafından
Evet canım işin bu tarafı var bir de, ben o kadar bunaliyorum ki bu evin içinde sürekli sigara içiyorum cocuga bakasim gelmiyor çok zordayım Allah yardımcımız olsun
(768 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni, yaşamaktan bilmez. Evli ve Mutsuz anne ile büyümek boşanmış ailede büyümekten daha kötü çünkü çocuk dünyayı ve kendisini senin gözünden tanıyor. Ekonomik gücün varsa, çocuğun bakımı konusunda yardımcı olacak yakınların varsa hiç bekleme. Bunlar yoksa boşanma süresinin üstüne Ekonomik sıkıntı ve çocukla sürekli tek başına ilgilenmek seni daha da Mutsuz yapabilir. Benim Ekonomik sorunum yok ama bir işimi halledeyim ya da bir nefes alayım diye çocuğu 1 saat bırakacak kimsem yok. O yüzden cesaret edemiyorum. Şimdi hiç değilse babasına bırakabiliyorum
0 oy
(18,415 puan) tarafından
Psikolog Cihan Çelik bununla ilgili bir video paylaştı yakın zamanda. 
0 oy
(3,795 puan) tarafından
Cocuk yasi büyük küçük fark etmez ama durumu anlatabilmek olası ihtimalleri önceden öğrenip büyüdükçe  yaşına gore bir iletişim tarzı geliştirmek için pedagogdan bilgi almak sizin için en doğrusu olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
0 oy
(435 puan) tarafından
Bende boşanmak istiyorum ama adım atamıyorum cesaretim yok ve eşim cocuğu sana vermem diyo başıma bela olur diye korkuyorum bi yandanda oğlum 3 yaşinda. 
0 oy
(50,745 puan) tarafından
küçükken daha dogru da neden isinamiyosun sebep ne cocugu yapmadan evlenmeden isinip isinmadigini anlamadin mi
0 oy
(300 puan) tarafından
Bence de çocuk icin uygun bir yas yok maalesef her yasta o cocuk illaki etkilenecek. Keskelerin faydasi yok artik ama yine de keske bu adam nasil bir es nasil bir baba olur tam tanımadan cocuk düşünmeseydin canım. Ben esimle evlendigimde 7 bucuk yildir taniyordum buna ragmen herkes evlendikten sonra ayni cati altina girince huylar degisiyor dedigi icin 1 sene cocuk dusunmedim. Ancak olan olmus biten bitmis. Bence eşinin cok kötü huylari yoksa ufak tefek olanlari herkeste olur çünkü onlari gormezden gelip sevmeye calismalisin. Onun ibadetine karisma madem kiziyorsa ona dua et Rabbim onu da yoluna eristirsin insallah. Bence sen onu mutlu edecek birkac adım atmayi denersen o da sana seni mutlu edecek seylerle dönebilir muhabbetiniz artabilir. Olmayacak sey degil gibi. Sevmeyi bir dene ♡

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
9 cevap 486 göst.
9 Ekim 2024 Aile kategorisinde Semos (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 799 göst.
20 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Turkiye1234 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,613 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu