0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Kızlar sorum saçma biliyorum ama yaşayanlar belki destek çıkar veya akıl verir diye yazıyorum 

Eşimle 5 yıldır evliyiz 4 yaşında oğlum var en başından beri ufak tefek ittirme vs şiddet oluyordu, olayı normalleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın, sorna ailelr araya girdi düşelicem dedi barıştık sonra 3 yıl normal devam etti ve son 6 aydır tekrar başladı ama boyutu büyüdü bildiğin şiddet oldu bende eşyaları toplayıp ailenin yanına geldim , ama burda çok mutsuzum onu değil evimi düzenimi çok özlüyorum , kendisi barışmak istiyor ailem kesinlikle karşı bu durum geçici mi beni neler bekliyor 

4 Cevaplar

0 oy
(858 puan) tarafından
Sen niye evden ayrıldın onu kovsaydın
(52 puan) tarafından
Bizi asla rahat bırakmazdı
(858 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bir tanem eşini bizden daha iyi sen bilirsin nasıl bir insan olduğunu ama bir insan bir arkadaşın dediği gibi 7'sinde neyse yetmişinde de o olur düzeleceğine inanıyorsan devam ettir ama inanmıyorsan bence bitirmek en iyisi
(52 puan) tarafından
Haklısın bunu biliyorum ama kendime düşüncelerime hakim olamiyorum dünden beri hiç uyuyamadım ama dönüp duruyorum ağlamaktan mafoldum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşinin huyunu sen bilirsin.  Bana kalırsa aynı devam eder . Bir insan 7de nasılda 70te de öyledir 

(52 puan) tarafından
Değişeceğine inanmıyorum evde asla mutlu değildim ama bir düzenim vardı burda o düzeni nasıl kuracağım bilmiyorum, nereye kadar burda kalırım bilmiyorum kendimi çaresiz hissediyorum
tarafından
Bir iş bulup çalışma imkanın varsa güzel olur
(52 puan) tarafından
Atanamayanlardanim
0 oy
(5 puan) tarafından
Şiddet varsa dayanmak zor
0 oy
(4,074 puan) tarafından
Sen niye ayrildin ki evden

En büyük hatayı bu şekilde yapmissin 

Gidecekse o gitmeliydi

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 245 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde iyilestirkalbini (2,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
0 oy
2 cevap 214 göst.
7 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,439,190 soru

23,661,325 cevap

308,974 kullanıcı

...