0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anneler tepsi böreği yapıyorum üstü çok güzel pişiyor ama altı çiğ kalıyor yağ döküp denedim fırın tepsisinde denedim yağlı kâğıtta denedim borcamda denedim 180 derecede fansız ayarda pişiriyorum sizce nedendir 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,870 puan) tarafından
Fırının en alt taban yeri varya oraya koy 15 20 dk piser 200 derece alt ust ayar ac
tarafından
Bu fikri denemeliyim
(1,870 puan) tarafından
Brnde oyle yapiyorum
-Reklam-
0 oy
(129,472 puan) tarafından
firin problemlidir
tarafından
Kız daha geçen sene aldık en iyisi en son çıkanı demiştir Arçelik elemanı
tarafından
Pasta türünde de yağlı kâğıt koyarsam kıpkırmızı pişiriyor
sen kullanmayi cozememis olabilirmisin o zamab
tarafından
Sabah fotosunu atim sana bi bakar mısın ayarların
tm bakarim
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Ocakta çevire çevire kizartmayi denedinizmi fırın pisirmiyorsa
tarafından
Denemedim ama fırın neden pişirmez ki
(4,910 puan) tarafından
Alt üst ayarı varsa acmiyormusun ki canım altına bak bı rezistanslar kizariyorumu
tarafından
Şekil olarak gösteriyor zaten ayrı ayrı alt üst olanı açıyorum üstü kapatıp altı açtım öyle denedim üst yanmaya başladı fırın sıcak olduğu için
(4,910 puan) tarafından
Tek börekte mi pisirmiyor kek pasta türünudemi pisirmiyor
tarafından
Onlara yağlı kâğıt koyarsam pişiriyor
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Bı dahakine en üste koy tepsini

Bnm ki altını oyke pişiriyor 
tarafından
Ortaya koyarım hep bi dahakine denim
(22,096 puan) tarafından
Tmm cnm öyle olursa yaz bana merak ederim:)
tarafından
Tamam olur
0 oy
(766 puan) tarafından
Ya fırının bozuk ya da doğru ayarda pişirmiyorsun canım. Fırın işi tamamen şans, en pahalı markada bile kötü fırın çıkıyor. Fransız pişirirken alt üst ayarını seçmeyip sadece üstü açıyor olabilirsin. Ya da çok yüksek rafa koyuyorsan altı pişmeye üstü hızlıca pişiyor olabilir
tarafından
Ortaya koyuyorum 180 derecede alt üst ayarda pişiriyorum aslında pastayı kurabiyeyi falan güzel pişiriyor börekte üstü güzel oluyor ama altı çiğ
(766 puan) tarafından
Üstüne yağ yumurta sürüyorsan onlar altı ve içi pişmeye üstü çok hızlı kızartıyor ondan olabilir
tarafından
Evet sürüyorum ama ortalama 40 50 dkda pişiyor
0 oy
(12,616 puan) tarafından
önceden fırını ısıt, alt rafakoy. koyu renk emaye tepsi kullan. olmuyorsa al ocağın üstüne orda pişirmeye devam
0 oy
(284 puan) tarafından
Alt üst fan ayarına al 200derecede pişir canım. 
(284 puan) tarafından
Arçelik yeni çıkan fırın ankastraya bağlı mi alt pismeme sorunu bizdee var .En alta koy canm foto atarsan daha iyi olur
tarafından
Ankastra evet atarım az sonra
0 oy
(15,629 puan) tarafından
Fırında Problem vardır. Benim  fırınında üstü pişirmiyor. Mecbur fanlı pişiriyorum hep. 
tarafından
Fanlıda çıtır oluyor
(15,629 puan) tarafından
Benimkilerde arkası yanıyor resmen. Seninki daha yeniymiş garantisi vardır. Benimki 7 senelik yaptırmaya değmez yenisini alırım sanirim.
0 oy
(211 puan) tarafından
Bence fırın problemidir çünkü abim gilde de fırın var dı üstünü çok güzel kızartıyor ama altı beyaz kalıyor altı sürdüm halde derecesini yükselttim halde pişirmiyor yani altını kızartmıyor bence fırından kaynaklı
tarafından
Ama yeni daha bir sene nasıl oluyor anlamıyorum
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Altı iyi yanmıyor olabilir servis çağır dereceyle ölçüm yapiyorlar
tarafından
Sıcaklığı çok iyi acaba tepside mi sorun var diyip hepsinde denedim borcamda bile yaptım
0 oy
tarafından
En alta koy. Üst sırasına bı tepsi koyuyorum üstünü yavaş yavaş kizartmis oluyor blylelikle alt da kızarıyor . Benim firinim da altı pisirmiyor öyle yapınca oluyor 
tarafından
Denemem lazım
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Bosch ankastre firinimdan öyle benim orta bölümde 200 derece alt us ayarında pısırıyorum uzerı kızarıyor. Sonra en alt rafa alıp sadece alt ayarına getiriyorum 5 10 dk da altını pişiriyor. Çözümü öyle buldum. Sadece börekte oluyor. Sende böyle dene canm
tarafından
Benimde sadece börekte altı pişmiyor diğerlerine yağlı kâğıt koyuyorum pişiyor
0 oy
(91 puan) tarafından
Fanli pişir canım kesin pişer 
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Canım benimde bir dönem öyle yaptı alt kısmı bozulmuştu. Garanti yaptı o gün bugün pişiriyor. Servisine ara sor.
0 oy
tarafından
Ustu kapat biraz daha pisir 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 107 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde RecoCoMinikColar (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.

408,433 soru

12,271,483 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...