0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Eşimle aramızda duygusal anlamda hersey bitti birbirimizi sevmiyoruz ama düşününki bir şekilde devam ettiriyoruz 3 yaşında oğlumuz var bize çok bağlı onu çok seviyoruz bizden aramizdaki sogukluktan kavgadan gürültüden etkilenmesin diye ona göre davranıyoruz hep babası oğluma karşı cok fazla ilgili ve aşırı düşkün ama bizim bağımız kopuk her gün saygısızca kavgalar onun bana yaptıklarını anlatamam aşağılanmadan tutun hakarete başka kadınlarla kıyas yapmaya kadar neler neler..cevremizdeki herkese rol yapıyoruz bildiğiniz mutluluk rolu dışarıdan taniyan herkes ailemiz bile bizi çok iyi saniyorlar ama gerçeği bilmiyorlar..oğlum olmasaydı şimdiye kadar  çoktan bitirmiş olurdum ama annesine ve babasına bağlı daha bebek konumunda ki oğlum olduğu için bunu yapmaya cesaretim yok ,düşündüm herseyi nereye gideceğimi yada gidersem nasil hayat süreceğime kadar hep düşündüm ama birsey yapamadım...nereye kadar böyle olacak bazende oğlum 7 yada 8 yaşına kadar sabredip sonrami bitirsem diye bile düşündüm..

10 Cevaplar

0 oy
(2,470 puan) tarafından
Bunu çoğu kişi yazacaktır eminim canım kavgalı ailede büyümenin psikolojisi nolcak çocuk için, bunu düşündün mü hiç 
(77 puan) tarafından
Haklısınız, onada yazık biliyorum hiç bir şekilde yolunu bulamıyorum
(2,470 puan) tarafından
Düzelme ihtimali yok mu , kavga sebeplerinizi birbirinizden beklentilerinzi açık açık konussaniz
(77 puan) tarafından
Malesef yok 5 yıldır böyle oturup konusuyoruz ama başa sariyo onu dinlesen benden şikayetçi hic memnun değil bide ben onu anlatsam neler neler ..iteleyerek bu güne kadar geldik
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından

7,8 yasına gelince herseyı daha net anlar daha zorlasır once sen mutlu olacaksın evladını mutlu edesın Allah ferahlık versin canım zor durum  bak bu sozu cok severim image

(77 puan) tarafından
Evet çok güzel bir söz...
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Benim oğlum 4 yaşına bir ay kala boşandım ben 
Boşadim daha doğrusu 

hayatında başka kadınlar içki vardı 

Oğlum babasını bilmezdi 
Baba ilgisi hiç görmedi 

Bana aşırı düşkün ise giremedim o yüzden babada yok benide bırakmıyor.
Annemle bahçeye inmez ben olmadan 

İçki kumar dayak vs yoksa 
Çocuğunuz için aile terapisti ne gidin 
Evliliğinizi kurtarabilirsiniz 

Ben oğluma bir seneyi geçti hem annelik hem babalık yapıyorum 
Allah gücümü arttırsın çok zor ama dayaniyorum oğlum için ayaktayım 

Babası başka hayatlarda yok oldu 
(2,098 puan) tarafından
Vuruyor sıkıyorsa ben durmam o evde

Bugün sana yapan yarın o çocuğa da yapar

Şiddet ve aldatma kilit noktamdır
(77 puan) tarafından
Keşke sizin gibi oğlumu alabileceğimi bir hayat kurabilecegimi bilsem bir saniye beklemezdim ama oğlumu benden ayiracagini biliyorum ilk hamlede
(2,098 puan) tarafından
Kaç yaşında oğlunuz bilmiyorum ama 7 yaşına kadar anneye veriliyor diye biliyorum

Bı avukata danisabilirsin
(77 puan) tarafından
3 buçuk yaşında
(2,098 puan) tarafından
O zaman sana verirler canım küçükmüş
Sen bi avukata danış yinede o yokken rastgele ara bi sor
0 oy
(766 puan) tarafından
Az önce benzer bir post vardı, orada da yazdım. Çocuk ne kadar küçükse alışması o kadar kolay oluyor. Ben de benzer bir evlilik yaşıyorum, cehennem gibi. Hani sevgi bilmekle kalmadı, tiksiniyorum adamdan. Kızım 1 yaşındayken boşanmak istedim cesaret edemedim, şimdi çok pişmanım. Çünkü bu sürede her şey kötüye gitti, kızım o mutsuz evliliğe maruz kaldı. Düşünsene çocuk birbirini sevmeyen anne babayı görüyor ve evliliğin böyle bir şey olduğunu öğreniyor. Benim ekonomik sorunum yok ama çocuğuma bakarken eşimden tutacak bana nefes aldıracak kimsem de yok. 1 yaşında babayla çok bağı olmayan kızım şimdi 4,5 yaşında babanın evdeki varlığını da arıyor. Daha erken boşanmadığıma çok pişmanım
(77 puan) tarafından
Şuan benim oğlumda böyle ona aşırı düşkün işten gelmesini 4 gözle bekliyor eşim eğer biz bosanirsak sana oğlumu vermem dedi bunlarida dusununce oğlumdan ayrı kalmak beni boğuyor
(766 puan) tarafından
Onu halt etmiş de söylemiş, 10 yaşından küçük çocuğu annesi velayetini istemiyorum demedikçe anneye verirler, baba istediğini söylesin. Bu ne demek biliyor musun aslında, eşin senle evli olmaktan mutlu, çünkü hizmeti görülüyor, çocuğuna bakılıyor, her türlü huysuzluğu da sineye çekiliyor. Dışarıya karşı da rol yapılıyor ve başarılı bir evlilik başarılı bir koca gibi görünüyor ve böylece saygınlık kazanıyor. Boşanırsa başarısız olmuş olacak saygınlığı azalacak. Her pislik kocanın yaptığı gibi eşe karşı ya parayı ya çocuğu silah olarak kullanıyor. Adam muhtemelen benimki gibi narsist, dışarıya rol yapıp içeride seni ezerek bundan keyif alıyor. Sen ona tamam çocuk da sende kalsın yeter ki senden boşanmaya de bakalım, sonra otur izle :)) ben yaptım, kedi gibi oldu ama gidip boşanmayınca aaa bak gidemiyor diye güç alıp orijinaline döndü
(77 puan) tarafından
Haklısınız çünkü en ufak şeyde sürekli oglumu sana vermem goremezsin gibi şeyler söylüyor
0 oy
(17,979 puan) tarafından
Yani yedi sekiz yaşında çocuk babasına çok düşkün ise onda kalmak isteyebilir sana belli ki saygısı yok eşinin çocuğu sana karşı kullanabilir. Çocuğunu seven baba onun annesine saygı sevgi gösterir bence iyi düşünmelisin
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Rabbım hayırlı kapı açsın bu ikilemde durmak dahada zor 
0 oy
tarafından
Benimde oğlum 3 yaşinda aynı lafı eşimde diyo boşanırsak çocuğu vermem böyle diyince de gidemiyorum biyere
(2,128 puan) tarafından
Çocuk 7 yaşına kadar annede kalır sonra kendisi isterse babasına gidebilir
tarafından
İşte ona göre ben alırım vermem başına bela olurum diyo ne yapayım
(2,128 puan) tarafından
Uzaklaştırma alırsın çocugun da sende kalır polisede sokayet edersin içeriye hile alirlar tehdit bu ya
tarafından
Okadar kadın cinayetinden sonra devlete bile güvenemiyorum artık:(
0 oy
(299 puan) tarafından
Rabbim kolaylik versin ama ilerde bosanmak bence daha zor olur bosanmayi düşünmek yerine aile terapisine gitseniz aile huzuru için dualar var onları yapsanız bakara suresi acin evde mesela 

71 kez Ya Allah ya Rahman ya Rahim ya kavviyyu ya Kerim tesbihini ara ara cekseniz tabiki bunlar inaclar dahilinde olacak seyler benimki sadece bir oneri Rabbim sevgi ve muhabbetinizi.artirsin 
0 oy
(4,196 puan) tarafından
Madem karşılıklı sevmiyorsunuz madem her ikinizde eş olarak orta yola gelmiyorsunuz ve içinizden birinin ilk adımı atmaya cesareti yok yada evdeki hesap çarşıya uymuyor..

Kağıt üstünde evli olmanız size birbirinize aşağılama hakkı vermez sonuçta sizin bu hayatta anne baba rolünü devam.ediyor.

Karsilikli oturun konuşun ev arkadaşına dönüşün

Karı koca rolleriniz bırakın anne baba rolunundd hakkini verin.

Ne kavga ne aşağılama max fayda ile size göre gitmesi gerektiği yere kadar götürün.Bu sayede bosanma sonrasınida şimdiden düzenlemiş olursunuz.

Birbirinizi sevsenizde sevmesenizde degersizlestirsenizde asagilasanizda bu hayatta hep baginiz olacak evladınız var.

Siz karı koca olamadınız diye iki iyi insan olamayacak misiniz yani.Kari koca olmayı basaramadiniz diye birbirinize hayati zindan etmeyi marifet sanmaktan başka birsey değil bu yaptığınız.Ne olduysa oldu bitti önünüze bakın geçmişi gütmeyin, ufacık bir yakınlıkta yaklaşmayın birbirinizi anlamaya çalışın kararlı olun belki birbirinizin en iyi arkadaşı bile olursunuz.
(4,196 puan) tarafından
Hem belki birbirinizi anlamayi,her lafa cevap vermemeyi herseyi takmamayı,sürekli ignelememeyi tam olarak birbiribirinize denk olduğunuzu kimsenin kimseyi asagilayabilecek bir ,yüksek mevkide olmadığını fark edersiniz.
Bu sayede yeniden başlarsınız.
Ama bir ara verin..
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ay bu biz ni kızımda 3yasina girecek aynı duyguları yadiyirum çok zor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 478 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (2,622 puan) tarafından soruldu