0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (2,864 puan) tarafından
Arkadaşlarımda var aslında ama konuşmuyoruz çok çok yakınlar da var sadece ben msj attigimda iyim saol kanka sen napıyorsun der bu kadar olur. Bende aslında üzülüyorum niye tutamıyorum kendime arkadaş bı varsa yoksa annem kız kardeşim eşim kizlarim eşimin aile tarafı da ilgisiz aramazlar sormazlar 

16 Cevaplar

+1 oy
(1,571 puan) tarafından
Benim de yok ama ben olmasını istemediğim için yok. Kimsenin derdiyle tasasiyla uğraşamam azıcık aşım ağrısız basim 
-Reklam-
+1 oy
(2,411 puan) tarafından
Bu dönemin genel sıkıntısı insanlar menfaat için yanyanalar artık oyle eski dost akraba komşu yok işi biten bay o yüzden az insan çok huzur bosver 
0 oy
(905 puan) tarafından
Aman benimde yok  sıkıntı yapma nolcak 
(2,864 puan) tarafından
Üzülüyorum kız sknti degilde
0 oy
tarafından
Benim tek arkadasim burdan yakin gorduklerim

Arkadaşta sayilmiyor aslinda 

Hayatta hic yok kuzen falan var arkadaşa girermi bilmem
(2,864 puan) tarafından
Bide grupta kuzenimle knusuruz
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Benimde birkaç arkadaşım var devamlı arar sorarlar ama ben ablalarım ve büyük görümcemle görüşürüm devamlı pek kimseye ihtiyaç duymuyorum onlar yetiyo
(2,864 puan) tarafından
1 kız kardeşim bde anam babam eşim cocuklarim var gorumcelerimle birbirimizi severiz ama ilgisizler ailece
0 oy
(344 puan) tarafından
Ya arkadaşlarınız dostluğu bilmiyor ya da sizde sorun olabilir. Mesela benim yalancılığa ve cimriliğe pek tahammülüm yok. Bu karakterde biri olduğunu görünce bir süre sonra hayatımdan çıkarıyorum. 
(2,864 puan) tarafından
O da yok hiç biri yok yalancılık ta cimrilikte arkadasta yok
(344 puan) tarafından
Allah iyilerle karşılaştırsın demek ki kendi fıtratına uygun biri denk gelmemiş henüz
0 oy
(316 puan) tarafından
Benim Bi tane bile yok benimle arkadaş olmak istemiyor kimse nedense 
(2,864 puan) tarafından
Benim de yok ha var ama nasılsıniz iyimisiniz diye konuştuklarım var sadece orda kalıyor knustuklarimiz
0 oy
(470 puan) tarafından
Benim de yok var ama yok yılda bir görüşürüz. Hayattan kopmuş kişileriz sanırım ben oturup ne konu açacağımı bilmiyorum gündemi yakalayamıyorum arkadaş ortamında artık. Yalancı samimi de olamam pohpohlayıp sevdiremem kendimi. Gün yapıyorlar katılayım dedim ay ona da çok gencim ya. 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Arkası nereden edileceksin
(2,864 puan) tarafından
Çevremden  ama yok yani
(1,570 puan) tarafından
Çevre ne ya benim okuldan var hep arkadaşım şuan iş arkadaşım var kanki değilim ama sohbet muhabbet ediyoruz
0 oy
(945 puan) tarafından
Niye böyle acaba bunun cevabını sen bilirsin canım 
(2,864 puan) tarafından
Işte cevabını. Da bilmiyorum canim
0 oy
(209 puan) tarafından
Yalnız değilsin bacım aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de arkadaşlık kurmakta çok zorlanıyorum. Aslında çok da konuşkan bi insanım ama nedense olmuyor 
0 oy
(705 puan) tarafından
Benimde yok ya aşko hiç dert etme ama insan olsun istiyo da böyle yabancı gibi diğil kardeş gibi olsun isterim ne kadar zor zamanlarım oldu hep yanlızım bir kere burun ameliyatı geçirdim iki kere sezeryanla doğum yaptım kimse m yoktu bacım da yok annemi desen dizlerden ameliyatlı yürüyemiyor fazla görümcemi söyleyemiyorum bile kovra yılanı gibi çevremde istemedim 
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Benim de öyle kimse yok hatta hiç kimse yok . Kızımı okula götürürken sadece annelere merhaba diyorum ondan ötesi yok ben hariç herkesin etrafı kalabalık.. bende isterdim bir iki kişi olsun yakınlarımda ama yok..bazen böylesi iyi mi kötü mü diye düşünüyorum, bilemiyorum 
0 oy
tarafından
Benim de kahrolası huyum aramayana yazmayana geçiştirme cevap verene asla yazmam sormam o yüzden çevre tutmuyorum toplasan iki üç arkadasim vardır oda uzak sehirlerde Malesef 
0 oy
(1,164 puan) tarafından

Kimseye ihtiyacım yok lafı bir teselliden ibarettir .Her insanın bir kahve içecek bir sohbet edecek hastalıkta sağlıkta mutlu günde yanında olacak arkadaşa dosta ihtiyaci vardır .Genellikle en iyi arkadaşım annem kardeşim eşim diyenlerin etrafında kimse yoktur çünkü kafasını kaldırıp etrafa bakmadiklari için ve kimseye guvenmedikleri için etrafınizda kimse yoktur .aile ile arkadaşın yeri ayrı ya siz yalnız kaldıkça çocuğunuzda sosyal cevreden uzak büyüyecek farklı ortamlar görmeyecek .Çocuğunuzda arkadaşsiz büyüyecek bir de o boyutu var .anneler biraraya gelip oturup kalkmazsa çocuklar nerede oynayıp kaynasacak mesela .

Herkes menfaatci iki yüzlü sahtekar gibi önyargıları yikmazsaniz diğer insanlar da siizn bu şekilde olduğunuzu düşündüğü için yanınıza yaklasmiyor olabilir bence .Onlar da sizi menfaatci görüyordur kimbilir . sözum sadece size değil genel olarak arkadaşım yok ve ihtiyacim yok diyenlere
0 oy
tarafından
Hiç arkadaşım yok eşimden kızımdan başka hamdolsun şikayetim. Yok olacaksa güzel olgun faydalı bir arkadaş olmalı seni ipe atan değil ipten alan arkadaş olmalı yoksa da hiç olmaması daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 265 göst.
0 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 95 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dnz40 (40 puan) tarafından soruldu

410,925 soru