0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (237 puan) tarafından
Ay kızlar bu durum beni öyle üzüyor öyle zoruma gidiyor ki hep böyle en ufak Bi konuşmamızda hakaret gibi laf söylüyor gerizekalı diyor hep bana ondan sonra soğuyorum ister istemez eşimden Bi insanın eşine karşı önce saygısı olucak ki onu çok sevsin haksız mıyım sizce 

10 Cevaplar

+2 oy
(3,850 puan) tarafından
Kendisi öyle olduğunu (kendisinin ) düşündüğü için sana söylüyor biliyor musun.Emin ol gün içinde anlamadigi fark etmediği pek çok şeyde gerizekali gibi hissetigi için, bunu sana yansıtıyor ve öfke zamanlarında kusuyor.

Bir daha sana öyle birsey dediğinde, sorsana kocana gayet ciddi bir şekilde hayırdır bugün yine kim ne yaptı sana ,yada ne oldu da kendini gerizekali gibi hissettin benim üzerime kusuyorsun diye.Ne alakası var derse çok alakası var kendini hayatta ne kadar zor anlıyor olarak düşünüyorsan  bunu bana yansıtıp gün içinde yerlerde gezen egonu kaldırmaya çalışıyorsun.Ama bende bir yere kadar anlayabilirim seni lütfen sana kim böyle hissettiriyorsa sorununu onunla çöz, yada bilgi ve fikir eksikligi yetersizliği  anlamında hangi konularda toplum içinde sessiz kalmak zorunda kaldıysan araştır öğren.Kendi durumunu bana yansıtma de bakalım sana bir daha birsey diyebilecek mi.
-Reklam-
0 oy
(2,211 puan) tarafından
Tavır yapıcaksın gözünü korkutucaksın bak bakalım yapıyor mu bir daha 
0 oy
(900 puan) tarafından

Sende ona de :D

0 oy
(1,522 puan) tarafından
Evet bnmkide saygı çerçevesini asiyir ve soğudum kesinlikle
0 oy
(576 puan) tarafından
Tavir yaparim yaptimda yani, daha fazlasını söyledim ona anandir gerizekalı diyodum ama şimdi atlattık o evreleri 
(237 puan) tarafından
:))) hakkediyorlar bazen aslında
0 oy
(400 puan) tarafından
Eşim de kaç kere yaptı aynısını ilettim sensin diye delirdi. Uyardım onu bana dersen beni de derim diye. Artık demiyor
0 oy
(443 puan) tarafından
Akşam yine bana laf söyledi durdu bende hiç karşılık vermedım sigara içiyodum, bana gelmiş diyoki anca öyle mal gibi oturup sigara içersin bende aynı senin gibi dedim ters ters bakdı sonra defoldu gitti takmıyorum artık lafını ona geri ilet takma sende boşver
0 oy
(917 puan) tarafından
Çok haklısın canım 
0 oy
(1,044 puan) tarafından
Umarım o sana öyle deyince susup kalmıyorsundur. En azından lafını iade et
0 oy
(11,276 puan) tarafından
ilk dediği anda ağzına.... yapsaydın bir daha demeye cesaret edemezdi. laf arasında şuna bak ***** bile demedik biz birbirimize. onun uvu kaçar çünkü 

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,786 göst.
22 Kasım 2024 Aile kategorisinde Leylaaaaaa (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 434 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 456 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 321 göst.