+1 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar kızım 13 aylık 1 aydır sürekli bacaklarını kasıyor birleştirip havaya doğru kaldırıyor ve elleriyle karnına bastırıyor ıkınıyor gibi hareket ediyor bu sırada kıpkırmızı oluyor  ve aşırı terliyor doktor a gösterdim kabız dan kaynaklanıyor ya tutuyor kakasını ya da ıkınıyor yapmaya çalışıyor dedi yolladı şuan kabız sorunu da yok düzeldi ama bunu sürekli yapıyor ve engelleyince ağlıyor engellemesekte ağlıyor genellikle uyumak üzereyken yapıyor ama gün içinde uzanır pozisyona geçtiği zaman da sürekli yapıyor. Buna denk gelen var mı sebebi ne olabilir başka formlarda bir kadın da aynı şeyleri yazmış ve doktor menenjit tanısı koymuş korktum bunu okuduktan sonra. Lütfen yardımcı olun denk gelen bilen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Kiİmda  alismisti 2 yasinda karnina bastrip nefesini tutuyodu neyseki kendiligndn unutu
(70 puan) tarafından
Evet aynı nefesini tutuyor sebebi ne olabilir doktora götürdünüz mü
(108 puan) tarafından
Yok gormedim cnm suanda unutmus yapmiyor
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Ya canim simdi bisey solicem ama yanliş anlama. Cocukluk cagi masturbasyonu diye bi olay var. Cocuk bunu yaparak kendince bi haz duyuyo olabilir. İlla o bolgeye dokunmasina gerek yok. Bezinin ya da camasirinin olusturdugu baskiyi farketmis olabilir.  Bu anlarda farkedince caktirmadan dikkatini dagitman gerekiyo. 

Uykuya gecerken  uyaninca pek yalniz birakma.

Bizim kiz bu tarz biseyi mama sandalyesinde yapiyodu. Ayni dedigin gibi bacaklarini gerip ıkıniyodu 6aylikti. Doktor anlatinca anladik. Sonra mama sandalyesindeki o destek kismini kesince duzeldi. 
(70 puan) tarafından
Ya yanlış anlamam tabi çocuk mastürbasyonu hakkında da bişeyler okudum ama pek kızımın yaptığı şeye benzemiyor bizimkinde sanki bi ağrısı var gibi anlamadım tam olarak
(1,705 puan) tarafından
Yani bunu sert bi zeminde yapmaya ozen gosteriyosa tercih ediyosa olabilir.
(70 puan) tarafından
Yatağına uzandığında koltuğa uzandığında genel olarak uzandığı zaman yapıyor
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Alışkanlık etmiş olabilir mi çocuklar saçma sapan şeyleri huy edinmeyi seviyor genelde. Manipülasyon yapmayı denediniz mi yapmaya basladiginda dikkatini başka bie şeye çekin yüksek sesle müzik açın dans edin 
(70 puan) tarafından
Yapmasını engelleyince ağlıyor sinirleniyor

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 885 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rumeysa6501 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
9 Aralık 2018 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülpembeee (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 424 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,151 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rukj (45 puan) tarafından soruldu

411,615 soru

12,391,348 cevap

43,811 kullanıcı

Kategoriler

...