0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar adet bittikkten sonra bidahaki adete kadar iki gunde bir birliktelik mi olmak zorunda cocuk olmasi icin yani yumurtlama gununde sadece olsa mesela tutma ihtimali yokmu? Doktorlar diyor ya iki gun de bir olmasi gerek diye mesela afedersiniz bizim bir ay icinde en fazla 4 kez oluyor onuda yumurtlamaya denk getirmeye calisiyoruz
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Doktorlar birgün durup birgün oneriyolar bildiğim kadarıyla sebebi sperm kalitesi bekleyince daha güçlü oluyormuş o yüzden bu şekilde olması gerek adetten sonraki ilk 10 gun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ovulasyon testi ile birliktelik yaşa canım , yumurtlama gününü takip et 
(526 puan) tarafından
Evet ama onceki postumda da yazdim gecen hafta ovulasyon testi pozitifti aradan bir hafta gecti yine pozitif cikti hic bisey anlamadim
tarafından
Ailenizde ikiz var mı canım ? Ayda 2 kez yumurtlama demek ikiz olabileceği anlamına geliyor:D
(526 puan) tarafından
Hayir canim yok
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Ben takvimim uygulamasından gebe kalma ihtimali çok yüksek olan günü seçip ondan iki gün önce ve o gün birliktelik yaşadım ve bir kızım oldu 
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Doktorun biri bu hesaplamaları yanlış buliyodu. Bu yuzzden stres yapınca çocuk daha zor oluyor diyo. Sen hesap yapmadan isteyerek birlikrelik yaşa. Gerisi gelir zamanı gelince olur. 

Doktor Ayşe Duman  di 
0 oy
(815 puan) tarafından
Yumurtlama gününüzü kesin bilirseniz ayda 1 ilişki ile de hamile kalabilirsiniz. Yumurtlama günleri kimi zaman değişik sebeplerden değişebilceği için 2günde bir ilişki hem şansı arttırır hemde sperm kalitesini. Ama sadece çocuk yapmak  için birliktelik fikri olmasın aklınızda. Stres yapmadan, düşünmeden birliktelik yaşayın. düzenli beslenin ve iyi dinlenin. Hem siz hem de eşiniz için geçerli. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 392 göst.
13 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 425 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,015 göst.
0 oy
17 cevap 598 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,838 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...