0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (449 puan) tarafından
Anneler oğlum 1,30 yaş 19 aylık, ne soğuga cikdi ne soğuk bişe yedi icdi gündüz dışarı çıkarsam bile montunu beresini giydiririm perşembe sabahdan birden kusmaya başladi ne yese çıkarıyor sağlık ocağına götürdüm yavrum yorgunluktan bebek arabasında uyudu doktoruna durumu anlattım birden kusmaya başladi çocuk nerde dedi dinlenme yerinde bebek arabasında uyuyor dedim annemin yanında, çocuğu muane etmeden kafasına göre ilaç yazdı , çocuğum 2 gün kustu evden doğal yollarla bişeyler veriyoruz zaten ilaçları önceki hastaligindan var, cuma günü çok şükür kusmadi ama ateşi çıktı 37,30  38  arası oldu inip cikiyor sonra bı anda ishale çevirdi sürekli ishal sesinde bişey yokdu seside degişmeye başladi burun akıntısı yok yani grip değil , akşamdan baya ağladı ne yapsak susmadı en son o ağlarken bizde agladik ne yapacağımızı şaşırdık çocuk derdinide anlatamiyor hiç bı şey yemiyor içmiyor korkusundan kusacaak diye valla kandıra kandıra oynatarak yediriyoruz annemle,  bendende ayrılmıyor sürekli uyuyor gündüz kalkıyor oynuyor 15 dakika sonra ağlıyor başını koyup ee ee diyor bende yatırıyorum halsiz dengesi bozuk gücü kalmadı annem sallıyor ben dinlenim diye çocuğum annem annem diye ağlıyor  yine inşallah çabuk toparlar , salgın mi var anlamadım sizin cocuklarinizin durumu nasıl 

4 Cevaplar

0 oy
(6,909 puan) tarafından
Ortada bı salgın var canım büyük ihtimalle bizimde aynı ateş yok ama kızlar sırayla kusuyo ishal oluyo küçüğü 2 gündür ishali kesildi sıra büyükte biz hastaneye de gitmek çünkü sadece suka karışacak bı ilaç veriyorlar harap oluyolar oralarda bende evde patates haşladım muz aldım leblebi aldım kola dediler ilk defa kendim kola aldım biz eve sokmuyoruz biri almadığı sürece 
(6,909 puan) tarafından
Biz çok şükür iyiyiz canım ya duzeldik gibi birşey yemeleri biraz olsun düzeldi Rabbim şifa versin
(449 puan) tarafından
Ohhh iyi duzelsin yavrucak ya nasıl toparladı benm oğlum persemb günü 1 hafta olcak hasta olması hayla düzelmedi gece 4,30 da yine kustu ya sürekli agliyarak su istiyor veriyorum illaha biberonu bitirecek sonra kusuyor geçmedi hayla hastane ye götürdüm dun hava verdiler herşeyi temiz çıktı nie hasta oldu die bişe demediler gecmezsse bidaha getir dediler, ve sürekli uyuyor dun hastanaden öğlen 14,00gbi geldik aksam 18,00 kadar deliksiz uyudu başını yastiktan kaldirmiyor annem normal halsiz hasta ondan uyuyor dedi ama çok uyuyor kalkıyor 10 dakika  olmadan hemen başını yastığa koyup ee ee diyor uyumazssa ağlama krizine giriyor annem annem diye ağlıyor korkulcak bişey yoktur dimi
(6,909 puan) tarafından
Canım uyuması gayet normal bedeni yorgun düşüyor uyudukca dinlenir sen uyumasını çok sıkıntı yapma vücudu susuz kalmasin yeter ben eczaneden probiyotik aldım evde patates haşladım muz leblebi aldım onları yedirdim birde ishal için georal diye ilaç verdi doktor o çok iyi geldiydi kusmaya da tuzlu yedirdim dediklerimi aldım kusma için hiç mi ilaç vermiyorlar ya
(449 puan) tarafından
Evet normal.ama sürekli uyuyor yorgun bitti çocuk zayıfladı, ama uyanıp hemen ee eee istiyor çok uyuyor ya , su veriyorum zaten bende senin yedirdiklerini yediriyorum ilacı var ishal için ama fayda etmiyor kusmasida ona ilaç vermediler kusması durdu dedim ondan , ama bu sabah öyle az kustu oda su çok icdi die
(6,909 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin görümcemin çocuklarda hastalanmış görümcem de diyo yatıyorlar diye
-Reklam-
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Bır hafta oğlum böyle oldu acillik olduk serum falan iyileşti ardından kızım oldu üç kere acıllık olduk daha agır oldu kusma işgal ateş .. Çok geçmiş olsun salgın var malesed
(449 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun bizimde bişey yoktu bı anda oldu anlamadım kalabalık ortamada girmiyor sesi değişti çocuğun ya , pekmez tereyağı eritsem iyi gelir mi bogazina
(5,448 puan) tarafından
Bizim de bır anda kusmayla başladı sana tavsiyem acile götürün serum takılmadan geçmiyo.. Pekmez tereyag gece yatmadan önce veririm ama sen bi doktora gıt
(449 puan) tarafından
İşte Elazığ'da hastane bana çok uzak gitsende bişey yapmıyorlar evde yapdiklarin aynısı yapıyorlar
0 oy
(449 puan) tarafından
Kusmasi durdu ama ara ara aniden kusuyor bir gün kusmuyorsa ertesi gün bir kere kusuyor, şimdi uyuyordu kalkdi oksurdu oksurdu kustu az bişey , çocuk yemek yemeğe korkuyor kusacak diye zorla yediriyorum iştah yok ara ara 2 gün kusmassa ertesi gün kusuyor az bişey, sizce biseymi var acaba üşütme olsaydı devamlı kusardi başka bişey yoktur dimi tekrar mi hastaneye götürsem napsam.bilemedim
tarafından
Probiyotik veriyor musun?
(449 puan) tarafından
Yok takviye edici gıda iştah açıcı zinco verdiler onu veriyorum
tarafından
Zinco bana da verdi aşırı mide bulantısı yaptı ben de zor tuttum kendimi
(449 puan) tarafından
Bende zaten bı kere verdim bide şimdi verdim eğer kusarsa bidaha vermem
0 oy
tarafından
Eczacı demiş eşime ilaçları alırken aritmadan bile icseniz suyu kaynatıp için. Şuan perişan haldeyim. Bir haftadır oğlum hasta ateş kusma ishal astım atağı onunla uğraşırken ben de de başladı evin her yeri halılar yatak çekyat kusmuk. 

Dün akşam acildeydim serum bağlattim ki ben ağrıya aşırı dayanıklı bir kadınım. Dedim bir an önce toparlayım çocuğa yoksa bakamayacak duruma gidiyor bu işin sonu. Başım eriyor akıyor sanki.

Dediğin gibi oğlum da uyudu ve yemek yemedi yemek yemeyince zorlamiyorum iştahı geldi salata istedi gittik hemen marketten aldık ayakta durmaya mecali yoktu kucağımda taşıdım. Üç tane salata yedi öyle elhamdülillâh.
(449 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benim banada sağlık ocağı suyunu kaynatıp ilinmiş içir dedi, seninde toparlamaya lazmki cocuguna bakabilesin , yediyse çok şükür benim oğlumda 2 gündür normale döndü ayaklandı kendine geldi çok uyumuyor da artk ama öksürüğü devam ediyor çok oksurunce kusuyor ama çocuğum çok zayıfladı inşallah kilo alır toparlar
tarafından
Rabbim bir an evvel şifa versin
(449 puan) tarafından
Amin sizede şifa versin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
+1 oy
11 cevap 327 göst.