0 oy
126 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (402 puan) tarafından
dikey supurge kullananlar memnun musunuz hangi marka kullaniyosunuz tecrubelerinize ihtiyacim var 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (121,841 puan) tarafından
dysom v15 deme cok agir bilegin gucsuzse dyson almayin philips 9000series alin
önce (10,624 puan) tarafından
bunlar gerçekten ağırmı?
v15decet absurt  olan cok cok agir ben tasiyamadim bilegimde guc kaybida var ama elinde problem olmayan bile bune agirlik boyle diyo cok zorlaniyosun supururken
önce (10,624 puan) tarafından
ablamda da viomi mi ne öyle bir marka var, pnu kullanmakta zorlandım ben. bileğimde zorlanmadan dolayı oluşan ganglion kisti var. hepsi bu şekilde ağırsa şarj değil kablolu alacağım
önce (135 puan) tarafından
Bende V10 var sorun olmuyor ama belki 15 ile ağırlık farkı vardır arasında
benim elimde guc kaybi var 15 bana cok agir geldi tasiyamam ben
-Reklam-
0 oy
önce (246 puan) tarafından
Dyson v12. Dyoson içinde en hafifi ve tetiksiz olanı olduğu için tercih ettim aşırı memnunum. Geçen arızalandı eve kargo görevlisini gönderdiler falan sonra aradılar size yeni ürün göndercez diye ve garantisini yeni ürün elime geçince baştan başlattılar eski ürünün parçalarını da geri istemediler yedek parçalı yeni ürünüm olmuş oldu. Malının arkasında duruyor kesinlikle
0 oy
önce (1,798 puan) tarafından
Philips 8000 serisi kullanıyorum geçen yıl almıştım ben çok memnunum tavsiye ederim 
0 oy
önce (643 puan) tarafından
Philips 8000 serisini kullanıyorum eğer bütçe varsa 9000 olanı yeni çıktı çok güzel onu da tavsiye ederim bende daha önce Dyson v11 vardı ben Philips alınca daha memnun kaldım
0 oy
önce (1,146 puan) tarafından
Bütçe varsa Dyson ya da Philips. 
0 oy
önce (253 puan) tarafından
Eğer çok lüks birşey istemiyorsan Fantom pratic tavsiye ederim çekim gücü harika ve hafif kaynana ve anneme aldık fiyatı da baya iyi 
önce (1,672 puan) tarafından
Sizce kablosuz dikler mi yoksa bu mu post sahibi değilim ama arada baya fark olunca bunlara gönlüm kayıyor :D
Valla bence 1 tomar para vermeye gerek yok bu söylediğim çok iyi biz Trendyoldan aldık bakabilirsin yorumlara
Evet yengemde de var bir farklı üst modeli daha var onu gördünüz mü hiç o da uygun
Aynı marka mi bilmiyorum ki ama ben küçükken annemin vardı Fantom marka eskilerin markası
0 oy
önce (1,399 puan) tarafından
Bosch kullanıyorum gayet memnunum çok pratik
önce (402 puan) tarafından
unlimited 7 mi
önce (1,399 puan) tarafından
Evet son seri
0 oy
önce (4,491 puan) tarafından
Dyson v12 kullanıyorum V15 alırken denedim çok ağırdı birde sürekli elin düğmede kalması gerekiyormus düğmesi çabuk bozuluyor falan diye yorumlar da okuyunca v12 de karar kıldım pratik güzel 
0 oy
önce (3,978 puan) tarafından
Bosch çift bataryalı olandan kullanıyorum çok memnunum
Filtresi yıkanıyor mu ben de bosch düşünüyorum. Mesela onla süpürdükten sonra kabloluyla süpürme isteği oluyor mu :) Şu an bende çekim gücü iyi olmayan bir tane var grundig ama artık tatmin etmiyor
önce (3,978 puan) tarafından
Filtresi yıkanmiyor canım çekim gücü bence çok iyi auto modu kullanıyorum hep ev büyük turbo moda batarya yetmiyor ama auto mod çok yeterli philips ve bosch arasında kalmıştım herkes bosch yi daha çok önerdi büyük temizlikte kablolu ihtiyacı oluyor sadece bu süpürge ara yerlere girmedigi için
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ❤️
0 oy
önce (12,395 puan) tarafından
Samsung jet85 çok memnunum 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 247 göst.
0 oy
6 cevap 124 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Kaavi (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy