+1 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (765 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/DBqO44wtlZ0/?igsh=aTh0Y2gyc2RkNnZr

İzleyince hemen buradaki postlar aklıma geldi

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bana açık açık yapma der her seferinde. Onu dinleyenn kimm
(765 puan) tarafından
Ahaha aferin kız :))
tarafından
Ben kendimi böyle seviyorum beni mutsuz etmesine müsaade edemem
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnstagramı olmayanlara selammm
tarafından
Aleyküm selâm
(9,641 puan) tarafından
A.slema:)
tarafından
Aleykum selam benimde yok ama linke tiklayinca izleniyo :)
tarafından
Niyeben izleyemiyorujuuumm:(
(765 puan) tarafından
İzleyemeyenler için anlatayım canım, kocası kadına makyaj yaptığı için sürekli imalarda bulunuyor, kime kendini beğendireceksin, özgüvenin yok onun için sesleniyorum, o.rospu musun da boyanıyorsun falan. Kadın zamanla makyaj yapmayı saçını boyamayı falan bırakıyor bu kez de gittikleri ortamlarda kadın bakımsız görünüyor kadının özgüveni kayboluyor adam bu kez de ben sana makyaj yapma dedim mi sen kendin bakımsızsın diye kadını suçluyor. Falan filan. Hani bizde de şey olur ya kadın evlenir kocası makyaj yapma açık giyinme der, kadın kocasının sözünü dinler sonra adam gider süslü püslü kadınla aldatır. Bu kez adamın suçu yokmuş gibi herkes ya kadın da evlenince kendini çok saldı adamın da gözü bakımlı kadınlara kaydı derler
tarafından
Teşekkürler canim..tamamen dogru tespitt bu ..kadının bakımlı olması şart bence ..
0 oy
tarafından
İzin verip vermemesi önemli değil ben makyaj sevmiyorum zaten fazla dikkat çekmeyi seven özenen biri değilim kendi halimde biriyim bazen evde eşim için kırmızı ruj far sürerim sonra yıkarım o kadar 
(765 puan) tarafından
Kendi tercihin olması ayrı bir şey canım,
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Benimki giyimime karışır. Her ne kadar sinir olsam da. Makyajıma hiç karışmaz bazen kendisi de yardım eder  bana
0 oy
(257 puan) tarafından
Ben yapmam sevmem eşimde sevmez sadece dugun vs de yaparim
(765 puan) tarafından
Canım senin kendi tercihinde ona diyecek söz yok, buradaki örnek kadın istiyor ama eşi engelliyor sonra da kadına bakımsız olduğunu ima ediyor
(257 puan) tarafından
Valla benim canım yapmak istese yaparim karışamaz söylenir ama bi kulağımdan giriyo diğerinden cikiyo :):):)
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Benm eşimde yapma der bazen ruj sürerim ama öyle abartılı değil yerine göre bana der palyanco olmuşsun falan modumu düşürür sırf dilim diye bende olsun palyancoysam daha çok dikkat çekip gülerler falan diyorum ama asla dinlemem 
(765 puan) tarafından
Çok ayıp bir şey ama bu, ne demek palyaço olmuşsun.
0 oy
(706 puan) tarafından
Sadece hafif göz makyajı yapıyorum ya ten makyajı yapmam  hafif çekik ve tatlı duruyo onada bişey demiyo abartmadığım sürece
(765 puan) tarafından
Abartsan da abartmasanda ona karar verecek olan sensin bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed Ensar (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 648 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde tazeanneeee (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 574 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 977 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (111 puan) tarafından soruldu

411,474 soru

12,386,417 cevap

43,545 kullanıcı

Kategoriler

...