0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (744 puan) tarafından
Bana yardımcı olabilecek bilgi verecek kişi var mı acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(10,921 puan) tarafından
konu nedir canım
(744 puan) tarafından
Ben lise ve üniversite bilgisayar programcılığı okudum ama çalışmadım okuldan sonra evlendim çocuk falan derken şimdi de kodlamaya çalışmaya başladım kreşe verene kadar da çalışmaya kendimi eğitmeye çalışacağım iş bulma konusunda endişelerim var neye göre nasıl ilerleyeceğimi bilemiyorum çalışmadığım için sektör fikrim yok neye göre nasıl bir ilerleme almalıyım iş hayatında nasıl bir yol izleniyor ona göre çalışmalarımı yapmak istiyorum
(10,921 puan) tarafından
Android kodlama öğrenebilirsin. her şeyin uygulaması çıkıyor. verir tabanını kullanmayı öğren o her türlü işine yarar.
(744 puan) tarafından
Bakalım araştırma yapıyorum önce ne yönde ilerlemeye karar vermem gerektiğini anladım :) teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(860 puan) tarafından
Benim esin bilgisayar mühendisi ama nasıl bilgi verir bilmiyorum 
(744 puan) tarafından
Hangi alanda iş imkanı var mesela Bursa da araştırıyorum pek bulamıyorum ama İstanbul da çeşit çok farklı programlar Java düşünüyorum işe yarar mı hangi programlar kullanılıyor mesela
(860 puan) tarafından
Esim Java çok kullanıyor yazılım içinse dedi ilanlara bakrsa ordan görür dedi ne istediklerini en çok bilgi sahibi ordan olabilirsiniz
Benim esim Server exchance Skype fln bakıyor işte maillere
(744 puan) tarafından
Hm anladım çok teşekkür ederim bende iş ilanlarına bakıyorum ona göre kendime bir liste yaptım bakalım inşallah yapacağım
0 oy
(318 puan) tarafından
Ben degilim işim farkli ancak yakin arkadaslarimdan biri bilgisayar muhendisi ne ile ilgili fikir istiyorsan sorabilirim senin icin
(744 puan) tarafından
İş imkanı kolay olan alanlari merak ediyordum hangi programlar kullanılıyor mesela Java Python PHP c# de temeller var ama üzerine ne şekilde koyabilirim bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde gokcee05 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
12 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu

403,446 soru

12,086,539 cevap

36,377 kullanıcı

...